Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
23:27
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 6 туру у вищій лізі області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор 6 туру у вищій лізі області.

ФК «Ужгород» Ужгород – ФК «Бийгань» Бийгань 0:1

У першій грі із суперником із верхньої половини таблиці, до того ж найближчим переслідувачем, ужгородці зазнали поразки. Здавалось, що дещо ослаблений склад берегівчан та домашні стіни мають стати запорукою успіху команди Іваниці. Та кращий бомбардир чемпіонату Жаренков мав на це свою думку. Єдиний результативний постріл у матчі належить саме йому.

У складі ужгородців дебютував кращий гравець минулого сезону Реплюк, який останні півроку набирався досвіду у турнірі дублерів чемпіонату України.

ФК «Берегово» Берегово – ФК «Бужора» Іршава 5:1

Наперекір нашим прогнозам, зустріч у Берегові стала найбільш результативною у турі. Дебют на тренерській лаві берегівчан Мирона Бабяка виявився більш ніж вдалим. Незначні зміни у складі дали результат, як от екс-дийдівець Парада з першого матчу почав забивати.

Окрім шести голів, вболівальники побачили ще й два нереалізовані пенальті у кожної із сторін та вилучення голкіпера у господарів, що не сильно вплинуло на хід матчу.

ФК «Боржава» Довге – ФК «Поляна» Поляна 2:1

У звітному протистоянні, вперше за тривалий період, господарі підходили фаворитом до матчу. Більшу половину гри довжанці тримали під контролем. На перший план виходили лідерські якості кращих гравців у обох командах. У підсумку Чедрик, забивши двічі, приніс своїй команді перемогу і продовжив серію перемог до трьох матчів.

«Полянський Мессі» Роберт Гегедош лише одного разу зумів розписатися у воротах Боржави.

ДЮФК «Мукачево» - ФК «Севлюш» Виноградів 2:1

Мукачево перемагає ще одного складного суперника. На цей раз три пункти далися команді Сільваші не так легко, як у Середньому. У першій половині гри гості виглядали гостріше, за що і отримали нагороду у вигляді голу.

Та наступна сорокапятихвилинка була вже за мукачівцями, які увімкнувши швидкості, могли довести рахунок до більш безпечного.

Повернення і цьогорічний дебют у складі Севлюша екс-металіста Чонки не став визначальним у вияленні сильнішого у цій грі.

ФК «Дийдо» Дийдо – ФК «Середнє» Середнє 3:2

Не менш цікавий двобій відбувся у Дідові. Середнє було близьким до того, щоб вивезти з Берегівщини хоча б один пункт, та господарі наприкінці гри вирвали перемогу. Дийда продовжує триматися близько до лідерів, на відміну від середнянців, які через три поразки поспіль скотилися у середину таблиці.

ФК «Тячів» Тячів – ФК «Оболонь» Хуст 1:3

Тячівці не зуміли здобути першу домашню перемогу, і продовжують серію із поразок до трьох матчів. Важливим фактором перемоги пивоварів стало вилучення у господарів наприкінці першого тайму. Завдяки цій звитязі команда з Хуста продовжує замикати трійку лідерів чемпіонату.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1160 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 вася  
0
жаренко без "в" укінці

الاسم *:
Email *:
كود *: