Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
23:28
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 7 туру у вищій лізі області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор 7 туру у вищій лізі області.

ФК "Поляна" - ФК "Тячів" 5:1

Свалявці здобули першу розгромну перемогу у сезоні, що для них було звичайним ділом у минулому році. Головним диригентом атак, які були напрочуд ефективними, виступав екс-гравець Говерли Гегедош. Завдяки цій перемозі, полянці потрохи піднімаються з низів.

Тячів протримався трохи більше години гри, і пропустив чотири голи в останній чверті поєдинку.

ФК "Бужора" (І) - ФК «Боржава» (Д) 2:1

Як зазначалось перед матчем, у дербі Іршавщини нема фаворитів. Це підтвердив і звітний матч. Довжанці мали 10 очків, господарі лише один пункт. Та за відчутної підтримки рідних трибун, бужорці зуміли перервати тривале домінування у місцевому дербі Боржави.

Іршавські футболісти провели один з кращих матчів у цьому сезоні, і мали змогу перемагати з більш відчутною перевагою. Гості з Довгого змогли відповісти лише голом з пенальті за п’ять хвилин до завершення гри.

ФК "Бийгань" - ФК "Берегове" 1:0

Берегівське дербі пройшло найменш результативно, з поміж інших районівських протистоянь. Команди з різними завданнями на сезон, відповідно діяли і на полі. Бийгань довго не могла втілити свою перевагу у м’ячі, і тільки по закінченні години гри, Яромир Лобода, для якого це був дебютний матч у цьому сезоні обласних змагань, вирішив долю поєдинку своїм точним ударом.

Команда Вайданича продовжує переслідувати лідера. Берегово пропускає вперед Поляну і займає десяту сходинку.

ФК "Середнє" - ФК "Ужгород" 0:3

Боротьби як такої, у дербі Ужгородщини, не вийшло. Команда Іваниці, з доволі потужним складом, контролювала хід зустрічі від самого початку і до фінального свистка.

Гості скористались корективами, які внесла небесна канцелярія, і зважаючи на мокре поле і слизький м’яч, провела два з трьох своїх голів, дальніми ударами. Ужгород знову стає на переможний шлях і очікує ще не менш простих суперників.

Середнянці програють четвертий матч поспіль, два з яких розгромно.

ФК "Севлюш" (В) - ФК "Дийдо" 0:0

Попри очікування результативної гри, команди відіграли вкрай обережно. Це вже третя підряд нульова нічия Дийди у гостьових зустрічах.

Виноградівці із трьох домашніх матчів виграли лише один раз, і йдуть поки що, в середині таблиці, що не є притаманним цьому колективу.

ФК "Оболонь" Хуст - ДЮФК Мукачево 2:4

Мукачівці продовжують свою переможну серію до трьох матчів і закріплюються у квартеті лідерів. Атакуючий потенціал команди Сільваші працює на повну: в останніх двох виїздних іграх вони забили 12 голів.

Гості зі старту вийшли вперед, завдяки дублю Сироватка. Пивовари постійно скорочували рахунок до мінімального та ДЮФК втримали потрібний результат.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1103 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: