Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
22:48
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 8 туру у вищій лізі області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор 8 туру у вищій лізі області.

ФК «Ужгород» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 1:2

Здавалось, що після виїзних поразок у Середньому і Мукачеві севлюшцям нема на що розраховувати у столиці. Та виноградівці вже вкотре дали бій фаворитам, використавши по максимуму свої моменти. Команда Іваниці не так давно програла очну боротьбу бийганцям, а тепер ще й заочну. Вже не вперше ужгородці демонструють не здатність переломити хід зустрічі, який погано для них складується. Як результат, друга поспіль домашня поразка і пониження на одну сходинку.

ФК «Берегове» – ФК «Середнє» 1:1

Середнянці мали на меті перервати свою програшну серію у цьому сезоні, та і взагалі серію програшів на берегівському стадіоні, яких було чимало від Берегвідейка.

Гості були ближчими до перемоги, зважаючи на часту гостроту біля воріт берегівчан. Та по ходу поєдинку середнянцям довелось ще й відігруватися.

Досить спокійна гра завершилась єдиною у турі нічиєю.

ФК «Боржава» (Довге) – ФК «Бийгань» 0:4

Боржава намагалась стримати команду Вайданича та цю задачу їм виконати не вдалось. Як і не вдалось зупинити автора хет-рику Жаренка, скорострільність якого перевищила один гол за гру.

Це лише друга перемога берегівчан з розгромним рахунком. А їх виїзна серія поки що йде з максимальним показником.

ФК «Поляна» – ФК «Бужора» (Іршава) 3:2

Гру у Поляні потрібно було розпочинати дивитися лише з 70-ї хвилини. Якраз у цей відрізок команди підготували футбольний спектакль. До цього перевага була за господарями, які декілька разів пробачали іршавчанам помилки у захисті.

Повели у рахунку господарі, забивши три голи зусиллями Поповича та Гегдоша. Та за декілька хвилин до завершення гри бужорці, завдяки двом голам у відповідь, повернулися у гру, але на більше їм не вистачило сил.

ФК «Дийдо» (Дийда) – ФК «Оболонь» (Хуст) 5:0

Оболонці у двох матчах, які вони провели за п’ять днів, пропустили аж 9 голів. Тим самим пропускаючи вперед своїх кривдників.

Стадіон Дідова й надалі залишається неприступною фортецею для гостей. У чотирьох домашніх поєдинках дийдівці провели 18 м’ячів у ворота суперника, що є найкращим показником серед команд вищої ліги.

ФК «Тячів» – ДЮФК «Мукачево» 0:3

Це вже четверта підряд перемога мукачівців, для яких ця серія є рекордною за останні два сезони. Здобувши розгромну перемогу над найслабкішою командою вищої ліги, гості зайняли третю сходинку у таблиці з відставанням всього у два очки від лідера.

Тячівці продовжують свою програшну серію до п’яти матчів.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1015 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: