Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
23:14
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 10 туру у вищій лізі області.

Пропонуємо Вам підсумки ігор 10 туру у вищій лізі області.

ФК "Ужгород" - ДЮФК «Мукачево» 3:0

У поєдинку лідерів першого кола чемпіонату області, ужгородці здобули більш ніж впевнену перемогу, тим самим повернувши собі як перше місце, так і впевненість у власних силах. У мукачівців попри підсилення братами Ряшками, були і відчутні втрати у передніх двох лініях - це Володимир Варваринець, Анатолій Нурієв та Олексій-Павло Шведюк. Особливо не вистачало капітана, який є основоположним гравцем у команді Сільваші.

Швидкий гол господарів відіграв важливу роль у перебігу подальших подій. Ужгород захопив контроль над серединою поля і міг вигравати ще з більшим рахунком.

ФК "Берегове" - ФК "Оболонь" (Х) 2:0

Господарі стадіону «Дружба» продовжують серію вдалих виступів на рідному полі до трьох матчів. Команда з Хуста більшу частину матчу володіла відчутною перевагою та підопічні Баб’яка, зумівши вперше в сезоні вберегти свої ворота на замку, у другій половині гри провели декілька вдалих випадів, два з яких завершились результативно.

Берегове наздоганяє Боржаву, а Оболонь опустилася вниз на дві сходинки.

ФК «Боржава» (Д) - ФК "Севлюш" (В) 0:3

Господарі вдруге поспіль програють вдома з розгромним рахунком, що їм не притаманно. Особливо постарався «виноградівський Жуніньйо Пернамбукану», який двома дальніми пострілами довів рахунок до комфортного.

Тепер Севлюш знаходиться на відстані однієї перемоги від призової трійки.

ФК "Поляна" - ФК "Середнє" 1:2

Полянці вдало стартували і виглядали командою, яка без проблем доведе цей поєдинок до перемоги. Цьому сприяв гол вже на шостій хвилині.

Та втратою концентрації господарів на своїй половині поля, сповна скористалися зелено-білі, які ще в першому таймі зрівняли, а по перерві вийшли вперед. Середнянці зараз знаходяться у непоганих кондиціях і мають змогу покращити своє становище наприкінці першого кола.

У Поляни ж не вистачило сил діяти у високому темпі всю гру.

ФК "Бужора" (І) - ФК "Бийгань 1:1

Головна несподіванка сталася в Іршаві, де місцева команда відвоювала один бал у потужної берегівської машини. Перевага гостей від самого стартового свистка не підлягала сумніву та погана реалізація своїх моментів великобийганцями, і стала запорукою нічийного результату.

Треба віддати належне і Бужорі, яка вже три домашні матчі підряд є непереможною.

ФК "Тячів" - ФК "Дийдо" 0:1

Мабуть найменш інтригуючим поєдинком вважався матч у Тячеві. Господарі знову не змогли розжитися очками на власному полі.

Дийдо завдяки цій перемозі утримало четверте місце і наблизилось до трійки призерів.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1091 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: