Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
23:23
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 12 туру у вищій лізі області.



ФК "Тячів" - ФК "Ужгород" 1:3

Ужгород прогнозовано здолав тячівців, хоча після першого тайму, при нульовій нічиїй багато хто вже чекав на сенсацію. Ця вікторія дала змогу очолити турнірну таблицю за додатковими показниками. Команда Іваниці перериває двоматчевий програшний виїзний синдром.

ФК "Дийдо" - ФК "Берегове" 2:1

Команда Іштвана Гіді бере реванш за поразку на старті сезону, і залишається у лідерському тріо. Відмінна домашня форма дийдівців є запорукою їхнього перебування на вершині. Для Берегова це вже п'ята поспіль поразка на виїзних стадіонах.

ДЮФК Мукачево – ФК "Боржава" 4:1

Мукачівці відіграли свій матч на день раніше, через гру з юніорами Ворскли, які відбулась у понеділок, і здобувши чергові три пункти на добу повернулись на перше місце. Боржавці трохи більше тайму тримали нічийний результат та в останні півгодини, як то кажуть, посипалися. Внизу не сталося ніяких змін, тож команда з Довгого продовжує замикати десятку.

"Оболонь" (Х) - ФК "Поляна" 3:1

У Хусті гра пройшла за схожим із мукачівським сценарієм. Команди обмінялись голами у середині першого тайму, а в другому забивав лише один футболіст – це Росоха відзначився дублем. Оболонь обходить середнянців і на відстані однієї перемоги йде від першого місця. Поляна починає друге коло вже без свого лідера Гегедоша.

"Севлюш" (В) - ФК "Бужора" (І) 6:0

У Виноградові місцева команда декласувала сусідів з Іршавщини, гравці якої, мабуть, думками ще не вийшли з відпустки. Севлюш четвертий поєдинок поспіль розписується у воротах суперника мінімум три рази. У минулому турі полянці отримали на цьому ж стадіоні п'ять голів. Для Бужори це лише третя розгромна поразка у цьому сезоні. Підопічні Білака завдяки гольовому запалу обійшли мукачівців і входять до лідируючого квартету.

ФК "Середнє" - ФК "Бийгань" 0:0

Двобій у Середньому пройшов за відчутної переваги гостей. Як передбачалось, склад бийганців дещо видозмінився. Ставка на індивідуальні дії не дала результату, а награвання нових гравців вже буде відбуватися по ходу другого кола. Відсутність через різні причини двох кращих голеадорів Жаренкова та Соскиди суттєво позначилась на результативності команд. Берегівчани знову втрачають очки з середнянцями і скочуються на умовне третє місце.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 942 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ігор  
0
А можна турнірну таблицю?

الاسم *:
Email *:
كود *: