Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
23:38
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 14 туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК Тячів – ФК Берегове 1:4
Берегівчани здобули впевнену перемогу у Тячеві, тим самим піднявшись на одну позицію вверх і  очолюючи другий пелотон турнірної таблиці. Команда Мирона Баб'яка в останніх чотирьох матчах лише раз поступилася, і то лідеру чемпіонату.
Для тячівців позитивним моментом є лише те, що в останніх трьох іграх вони незмінно забивають.
 
ФК Ужгород – ФК Боржава 1:0
Премєрний матч на новому полі для господарів пройшов не зовсім видовищно. Столична команда хоч і забила ранній гол та розвити свій успіх їм ніяк не вдавалось. Не допомогло їм і спірне вилучення у довжанців вже у середині першого тайму.
Боржавці знову продемострували, що є дуже не зручним суперником для команди Іваниці, потужна атакуюча ланка якої поки що не вражає.

ФК Дийдо – ФК Поляна 2:1
Дийдо продовжило свою домашню серію з перемог, мінімально перегравши непоступливих свалявців, і продовжує утримувати першу позицію.
Для Поляни це вже п'ята поразка підряд, більшість з яких всього в один м'яч.  

ДЮФК Мукачево – ФК Бужора 4:2
У грі мукачвіців з будь-яким суперником завжди можна очікувати високої результативності. Так і тепер, господарі володіючи абсолютною перевагою, забили два голи за одну хвилину у першому таймі. На старті другої половини гри іршавчани не надовго повернули інтригу у зустріч. Та команда Сільваші знову дость легко збільшила комфортний відрив провівши ще два гола.
Другий гол Бужори лише зробив цей матч одним з найрезультативніших у турі.  

ФК Оболонь – ФК Бийгань 2:1
Оболонь знову підтвердила статус домашньої команди, і цією перемогою виграли у бийганців локальну боротьбу за п'яту сходинку. Сама гра проходила у обопільній боротьбі з акцентом на атаку. Господарі ударом з одинадцятиметрової позначки вийшли вперед у першому таймі. Підопічні Вайданича зуміли зрвіняти рахунок теж за допомогою стандарту – вдало виконав штрафний Дьордь Пейтер. Третій гол у грі відбувся також після швидкого розіграшу штрафного удару господарів.
Бийгань вже третю гру залишається без перемоги і як результат, опустилась на шосту сходинку.

ФК Севлюш – ФК Середнє 3:3
Найбільш видовищний поєдинок відбувся у Виноградові. Господарі з позиції сили дуже впевнено розпочали зустріч не помічаючи серйозного спротиву зі сторони захисту суперника. Два голи до 15 хвилини і ще велика кількість ударів, більшість з яких взяв на себе кіпер гостей Василь Мучичка. Та одна з ефективних контратак від середнянців повернула їм надію на позитивний результат.
Виноградівці захопившись атаками, пропустили ще два контрвипади у другому таймі, які поставили їх у скрутне становище. Та точний штрафний удар від Чонки став останнім взяттям воріт у надзвичайно видовищному матчі.
Тарас Галушка   

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 958 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: