Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
22:23
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 15 туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Поляна» - ФК «Ужгород» 3:5
Ужгород здобув закономірні три пункти і знову забив багато голів. За два матчі з полянцями таких назбиралось аж 12. Та захист Ужгорода діяв не так добре як напад.
Свалявці вже шість матчів підряд неодмінно забивають на домашній арені, при чому лише одного разу результативність була менше двох голів.

ФК «Боржава» - ФК «Берегове» 1:4
Берегове реваншується за домашню поразку від довжанців і вдруге поспіль здобуває виїзну перемогу з однаковим рахунком. Це вже третя розгромна поразка на цьому стадіоні для господарів. Боржава продовжує свою рекордну серію поразок до дев'яти матчів.
 
ФК Середнє» - ФК «Оболонь» 0:2
П'яту перемогу підряд та другу над прямими конкурентами за місця у верхній половині таблиці здобула Оболонь. Довго рахунок не могла відкрити ні одна з команд, хоча двійко відмінних моментів мали обидві сторони. Лише за десять хвилин до кінця захист середнянців двічі дав слабину, чим одразу ж скористалися пивовари.
Хустяни обійшли мукачівців і продовжують тримати короткий відрив від лідерів гонки за золотом.

ФК «Бийгань» - ДЮФК Мукачево 1:0
В центральній грі туру Велика Бийгань, після трьох матчів без перемог, взяла три очки з одним з претендентів на чемпіонство, шанси якого після цього поєдинку трохи зменшилися. Мукачівці ж навпаки, мали в активі серію вікторій в останніх трьох матчах.
Господарі були ближчими до збільшення рахунку, але обмежилися одним голом, який провів капітан команди Чобо Гайдош після подачі кутового.

ФК «Бужора» - ФК «Дийдо» 1:2
Гостьова команда з самого початку впевнено вела гру доводячи свою перевагу не тільки в контролі м'яча, а й в голи. Забивши два голи ще до перерви наступні сорок п'ять хвилин вони провели менш активно, відзначившись не забитим пенальті. Іршавці, як і завжди, викладувались на повну і до кінця, про що свідчить гол на останніх хвилинах матчу.
Це вже шоста перемога для дийдівців, п'ять з яких були здобуті з різницею лише в один м'яч (лише з Ужгородом у два м'ячі), які після поразки мукачівців йдуть на чистому першому місці.
 
ФК «Севлюш» - ФК «Тячів» 5:1
Виноградівська команда продовжує радувати своїх фанатів запальною грою та вражаючими результатами, зігравши вже десяту гру без поразки. А домашня гольова статистика є одною з кращих у сезоні – 3,5 голів за гру (28 за 8 ігор).
Головні зірки Севлюша Чонка та Ребрик провели по дублю у ворота суперника.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1003 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 1
1 Вова  
0
В недільній грі Поляни начебто все закономірно... були питання до Дребужана  щодо сіддівства в обох сторін..вилучення воротаря Поляни було 100% і без вагань картка червона показана, в іншому епізоді явна жовта Ленделу і арбітр сліпне чому?? Я розумію перебор карток коли команда бореться за золото це лишне..але треба бути послідовним і тоді буде без нарікань.. неприємний інцидент  стався перед самою грою юнаків коли практично ще вболівальників не було.. а приїхала так звана фан підтримка Ужгорода з 7 чоловік 5 хлопців і 2 дівчат..приїхали ці горе вболівальники уже на доброму  підпитку , умудрилися вирізати кусок банеру бо їм не видно було як іх дівчата красиво до них ідуть..потім начальник команди одного красавця знайшов у роздягальні біля мячів і прогнав його..  Питання до керівництва Ужгорода ..ви бачите яка у вас була підтримка ??? для кого робляться стадіони ?? для людей чи для дикунів? навіщо було придуркам різати обшику на стадіоні?? чому вони лазять по роздягальням? це літо у нас були люди які підтримують Шахтар, Динамо, Дніпро, да ті же вболівальники з інших наших обласних команд, але так як повели себе Ваші це просто без слів і ганьба... Ви хоть з ними познайомтеся, а то це анти підтримка була..і з перемогою Вас..

الاسم *:
Email *:
كود *: