Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
22:48
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 16 туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК "Тячів" – ФК "Боржава" Довге 1:0
У битві за спробу вибратись з підвалин турнірної таблиці господарі здобули свою першу домашню перемогу, зробивши подарунок місцевим вболівальникам до Дня міста. Всього один гол тячівців дозволив їм не тільки піднятись з останнього місця, але й передати почесне звання найменш забивної команди довжанцям. Також вони скоротили відставання від десятого місця, на якому йде Боржава, до двох пунктів.
Підопічні Василя Пилипа продовжили свою не втішну серію із поразок, яка налічує вже десять матчів.  
 
ФК "Берегове" – ФК "Поляна" 3:1
Берегівська команда не перестає дивувати у другому колі, штампуючи перемоги одну за одною. Черговою жертвою команди Баб'яка стала Поляна. Дублем у ворота гостей відзначився Василь Ковтун, який ще у минулому сезоні грав за діючих чемпіонів.
Ця перемога дозволила їм обійти середнянців і зайняти сьому сходинку. Варто зазначити, що за кількістю забитих голів Берегово йде на четвертому місці разом з Дийдою (30 м'ячів, 1,9 голів за гру). 
Поляна цією поразкою відпустила далеко вперед берегівчан і тепер головним завданням для них є втримати дев'яту сходинку.
 
ФК "Ужгород" – ФК "Бужора" Іршава 6:0
Цілком прогнозовано завершився найменш інтригуючий матч туру, де Ужгород в односторонньому порядку розтрощив гостей з Іршави. Чотири гола Івана Жаренка стали серйозною заявкою на звання кращого бомбардира Вищої ліги області.
Бужорці вже вдруге в сезоні дістають шість у свої ворота і тепер разом з Поляною вони мають найбільше пропущених голів (40 голів, в середньому 2,5 за гру). Чергова поразка відкидає їх на останнє місце.
 
ФК "Дийдо" – ФК "Бийгань" 1:0
Берегівське сільське дербі підтвердило силу та амбіції Дийди. У минулому сезоні Бийгань явно переважала своїх земляків. Тепер команда з Дідова взяла реванш і за підсумками двох матчів вийшла переможцем у очному протистоянні. Ця звитяга важлива в контексті збереження лідерських позицій для підопічних Іштвана Гіді.
Великобийганці вже четверту виїзну гру залишаються без перемоги і тепер відстають від бронзових медалей на шість очків.       
 
ДЮФК Мукачево – ФК "Середнє" 2:1
Мукачівці з великими труднощами все ж зуміли перервати двоматчеву серію з поразок і тим самим продовжити боротьбу за медалі чемпіонату. Попри територіальну перевагу господарі  довгий час не могли вдруге пробити Василя Мучичку, аж поки він сам не дозволив це зробити. Звітна перемога дозволила їм обігнати Севлюш, вийти на четверту сходинку і мати відставання від лідера 4 очки.  
Середнє попри суттєві кадрові втрати цілком могли вивезти з Мукачева як мінімум один пункт та відіграти без помилок весь матч їм не вдалось, а суперник тільки цього і чекав.
 
ФК "Оболонь" Хуст – ФК "Севлюш" Виноградів 3:0
Браєр і команда досить впевнено розібралися з набравшим шалений хід колективом із Виноградова. Два голи ще в першому таймі дали можливість господарям далі грати по результату. Та гості також відповідали результативними ударами, однак лише з офсайду. Пивоварам не вистачило всього одного голу, щоб повністю повернути борг за поразку у першому колі у чотири м'ячі.
Севлюш опускається на дві сходинки вниз і збільшує відстань від першого місця на шість балів. Хустяни йдуть на третій позиції в одній перемозі від лідерів.
Тарас Галушка
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 881 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: