Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
23:28
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 16 туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Севлюш» (Виноградів) – ДЮФК «Мукачево» – 3:1

Виноградівці знову застосували тактику бліцкригу, зусиллями Чонки, Ребрика та Мешка забивши три голи ще в першому таймі. Мукачівці докладали максимум зусиль, щоб щось змінити хід подій, але вони не змогли нічого протиставити досвідченому супернику і спромоглися лише на гол престижу. Після цього матчу команди знову міняються місцями у протилежних напрямках.


ФК «Середнє» – ФК «Дийдо» – 3:1

У грі з лідером сезону середнянці продемонстрували справжні бійцівські якості, добре підготувавшись до матчу. Поява у захисній ланці Середнього досвідченого Едуарда Стеця добавила їм міцності. Про це свідчить мінімуму моментів біля воріт Мучички від Грицкевича і компанії.

Гра носила рівний характер і нічия, яка протрималася майже годину, була б цілком логічною. Та спочатку Дийда сама собі забила, а далі, побігши виправляти ситуацію, дістала ще один гол.

Команда Фанти робить велику послугу своїм сусідам по району, відкриваючи їм коридор до першої сходинки.


ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Тячів» 2:1

Тиждень назад господарі на цьому ж полі поклали на лопатки грізний Севлюш, здолавши їх з розгромними рахунком. Та гра з одним із аутсайдерів вийшла не такою і простою. Більше того, вже на старті вони виявились у ролі наздоганяючи, після голу Медвідя. Врятував хустську команду від втрати очок Микола Росоха, який менш як за десять хвилин оформив дубль. Оболонь не втрачає набраного темпу і тепер зрівнялась за балами з Дийдою, яка опустилася на другу сходинку.


ФК «Бийгань» – ФК «Ужгород» – 0:1

Ужгородці повернули борг бийганцям і здобули на їхньому полі мінімальну перемогу. Це вже друга їхня перемога на великобийганському стадіоні в цьому році. Не без допомоги своїх сусідів, команда Іваниці знову піднімається на вершину таблиці.

Бийганці програли чотири рази в останніх п'яти матчах і вже дуже близько підпустили до себе переслідувачів. В цьому турі ужгородські клуби брали верх над берегівськими.


ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Берегово» – 1:2

Іршавська команда вже всьоме підряд програла, чергуючи розгромні поразки із мінімальними. В трьох останніх домашніх поєдинках бужорці неодмінно пропускали два голи.

Натомість Берегово здобуло п'яту перемогу поспіль, що є дуже рідким явищем для команд з середини таблиці. І тепер вони зупинились за крок від верхньої половини.


ФК «Поляна» – ФК «Боржава» (Довге) – 2:0

Полянці завдяки цій звитязі віддаляються від десятої сходинки, яку займає якраз Боржава. Обидві команди мали довгі серії із поразок та господарям вдалось перервати свою семиматчеву і продовжити довжанську до одинадцяти ігор.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1011 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: