Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
23:35
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 18 туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Тячів» - ФК «Поляна» 1:2 

Тячівці, як і в попередньому матчі х Хустом, програли з рахунком 2:1. І це вже восьмий матч підряд, у якому команда Іванчова розписується у воротах суперника.

Поляна вперше в сезоні виграла два матчі підряд і наблизилась на відстань двох перемог до середняків чемпіонату. 


ФК «Боржава» (Довге) - ФК «Бужора» (Іршава) 1:1

Зустріч футбольних клубів Іршавського району не була видовищною, акцент був більше на боротьбі та руйнуванні. Лише після години гри Боржава, володіючи не великою перевагою, першою відкрила рахунок. Та через десять хвилин команда з райцентру відігралася, також завдяки дальньому пострілу.

Іршавці вперше в сезоні їдуть додому не з пустими руками. Мирова дозволила «Боржаві» зберегти статус кращої команди Іршавського району та залишитись у чільній десятці.



ФК «Берегово» - ФК «Бийгань» 0:1 

Бийгань повторила результат першого матчу і здобула важливу локальну перемогу. Після двох мінімальних поразок підопічні Вайданича беруть три очки, віддаляються від Берегова на чотири пункти і скорочують відстань до Мукачева до однієї перемоги.

Команда Бабяка граючи більш ніж півгодини у більшості та не забивши пенальті, ближче до завершення поєдинку, пропустила разючу атаку гостей, які і вирішила долю поєдинку. Берегово припинило свою безпрограшну серію на шостому матчі.


ФК «Ужгород» - ФК «Середнє» 4:0

Дербі Ужгородщини пройшло найменш конкурентно з-поміж інших у цьому турі. Молоді середняни протримались всього десять хвилин, а кількість голів від господарів могла бути значно більшою. 

Підопічні Іваниці здобули п’яту перемогу підряд і збільшили відрив від найближчого переслідувача до трьох пунктів. Іван Жаренко знову відзначився, вже сімнадцятий раз і довів свою скорострільність до 1,1 голів за матч. 


ФК «Дийдо» - ФК «Севлюш» (Виноградів) 0:2 

Дийда була єдиною командою, яка ще не програвала вдома, до цього туру. Та знахабнілі виноградівці, граючи більше години в меншості, не лише відбили всі атаки господарів, а й продовжували небезпечно атакувати. Результатом стали два голи за безпосередньої участі головного диспетчера Севлюша Юрія Чонки. 
Команда Івана Білака наздогнала і випередила за гольовими показниками дийдівців.


ДЮФК Мукачево - ФК «Оболонь» (Хуст) 2:2 

Найбільш рівне протистояння відбулось у Мукачеві. Перевага переходила від одної команди, до іншої. Господарі програючи фізично більш досвідченому супернику, робили ставу на швидкість та індивідуальну майстерність. Саме завдяки стрімким проривам і було забито два голи за п’ять хвилин у першому таймі. Та втрата концентрації мукачівцями перед самою перервою дозволило відквитати один м’яч хустянам. А через десять хвилин після відновлення зустрічі зрівняти рахунок. 

Оболонь припинила переможну серію із семи матчів, однак продовжила серію без поразок до восьми. Мукачево відставши на сім очків від лідера, має лише теоретичні шанси на перше місце, а от за друге/третє цілком ще побореться.
Тарас Галушка

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1020 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: