Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
17:23
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 19 туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Ужгород» – 1:1

Зустріч лідерів сезону закінчилась внічию, яка більше на руку ужгородцям, які зберегли відрив від Севлюша. Хоча дивлячись на перебіг подій, гості цілком мали змогу здобути три очки на виїзді. Посприяло цьому вилучення на початку другого тайму у виноградівців. Та це не сильно вплинуло на гру господарів і вони й далі пробували відповідати на атаки Ужгорода.

Обидві команди провели свої голи за допомогою стандартів: Чонка зі штрафного, Гибалюк з пенальті.
Севлюш наздогнав Оболонь, але пропустив вперед Дийдо, яка йде у двох пунктах від Ужгорода.


ФК «Середнє» – ФК «Берегово» – 0:3 

Після нічийного рахунку у першій грі між ними, очікувалось, що господарі дадуть бій і вдома берегівській команді. Однак підопічні Бабяка виглядали більш зібраним колективом, на відміну від господарів, і ще в першому таймі здобули перевагу у два голи.

Середнє вдруге поспіль програє з великим рахунком і відпускає Берегово вперед на чотири очки. 


ФК «Бийгань» – ФК «Боржава» (Довге) – 3:0

Великобийганці без проблем впоралися з гостями з Довгого. Після двох поразок, Бийгань двічі підряд перемагає і продовжує йти на шостій сходинці, на чотири очки відстаючи від третьої позиції. Після цієї поразки у Боржави нема навіть теоретичних шансів піднятися вище.


ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Поляна» – 0:3

Полянці вдруге за сезон забивають Бужорі три м’ячі. Та на цей раз вони зуміли ще й вберегти свої ворота сухими. Команда Ропонича виграє вже в третьому матчі поспіль, і всі перемоги були над командами, які розташувались нижче свалявців. Поляна забезпечила собі як мінімум дев’яте місце у чемпіонаті і наблизилась до Середнього на два очки.


ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Дийдо» – 1:2

Гості з Берегівщині здобули важку й важливу перемогу у Хусті. Пивовари перервали серію з шести домашніх перемог і обмінялись місцями з дийдівцями у турнірній таблиці. Тепер підопічні Гіді, скориставшись нічиєю у Виноградові, обійшли Севлюш та наблизились на відстань двох очків до лідера чемпіонату.


ДЮФК «Мукачево» – ФК «Тячів» – 5:0

Мукачівці продовжили свою домашню безпрограшну серію до п’яти матчів і вони підібрались на один пункт до дуету, що йде на третьому місці. Забивши п’ять голів ДЮФК знову стало найбільш забивною командою чемпіонату. Тячів ж навпаки, здобув протилежну номінацію, наздогнавши по пропущеним м’ячам іршавців. Тільки у восьмій грі підопічні Іванчова не змогли забити гол у відповідь і зупинились на семи результативних матчах. 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1181 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: