Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
23:43
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 19 туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК "Дийдо" – ДЮФК Мукачево 4:1 

Яскравою перемогою команда з Дідова підтвердила свої амбіції на чемпіонство. Гра з самого початку складалася для них дуже добре. І вже до середини першого тайму Михайло Куцкір оформив дубль. 

У гостей знову проявилась стара проблема – кадрова. Рацин, Гогерчак, Антошин, Буда та Веждел (взагалі не вийшов у Дідові) за три години до матчу відіграли гру з юніорами «Скали» у складі «Говерли». А в запасі ДЮФК сиділи лише юнаки. Мукачево вже немає шансів на першу сходинку, більш реальним для них є боротьба за бронзові нагороди. Підопічіні Сільваші продовжують свою не вдалу виїзну серію до трьох матчів.

Дийда реваншувалась за поразку у першому колі у три м’ячі.


ФК "Тячів" – ФК "Бужора" 1:5

Іршавська команда провела свій кращий поєдинок у сезоні, вперше здобувши вікторію на чужому стадіоні і встановивши рекорд результативності у цьому році. Бужора піднімається з останнього місця, тим самим опускаючи на дно тячівців.

Підопічні Іванчова другий матч підряд пропускають п’ять м’ячів від суперника і перебирають титул команди з наібйльшоб кількістю пропущених голів.


ФК "Поляна" – ФК "Бийгань" 3:1

Поляна вдруге за сезон перемагає берегівців, продовжуючи свою переможну ходу до чотирьох ігор. Це перша поразка бийганців, у другому колі, від команди, яка розташувалась нижче за них. Для Бийгані медальний подіум стає недосяжним. Зважаючи на календар, п’ята позиція для них є найбільш реальною.


ФК "Боржава" – ФК "Середнє" 1:3

Після тривалої відсутності до складу Середнього повернувся головний голеадор команди Руслан Соскида, і одразу ж, дебютним голом у зустрічі, допоміг здобути три пункти своєму клубу. Гості продемонстрували більш високий клас і здобули першу за останні п’ять виїзних матчів вікторію.

Боржава у другому матчі підряд пропускає три голи. Середнянці переривають двоматчеву гольову засуху.


ФК "Берегово" – ФК "Севлюш" 2:3

Найбільш інтригуючий поєдинок відбувся у Берегові. Місцева команда зусиллями екс-виноградівця Еріка Віщака повела у рахунку. Кращий бомбардир Севлюша Чонка відновив паритет, а по перерві Мудра вивів вперед гостей. Берегівці вдруге забили з пенальті та за п'ятнадцять хвилин до завершення поєдинку Ковня приніс своїй команді три бали.

Севлюш продовжує йти слідом за дуетом лідерів, чекаючи від них помилок.

 
ФК "Ужгород" – ФК "Оболонь" 3:0

Хустяни не змогли зіпсувати свято Ужгороду, який проводив офіційне відкриття стадіону «Автомобіліст». Володіючи територіальною перевагою впродовж всього матчу господарі, за рахунок індивідуальної майстерності окремих гравців, впевнено здобули перемогу у три м’ячі.

Підопічні Іваниці у другому колі, а це вже дев'ять матчів, не знають поразок. Оболонь три останні гри не може виграти, і таким чином припиняє боротьбу за золото чемпіонату.   
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1030 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: