Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
20:37
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 21 туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ДЮФК (Мукачево) – ФК «Ужгород» – 2:4

Команда Іваниці здобула чергову перемогу над ослабленим суперником, який не дорахувався шістьох  гравців, які поїхали на гру за «Говерлу» U-19. Ужгородці за останні п'ятнадцять хвилин першого тайму провели три голи. Мукачівці боролись до кінця і провівши два гола, зуміли уникнути розгромної поразки.

Ужгород залишається на вершині і тепер готується до битви з Дийдою. Мукачево підпустило до себе Бийгань і тепер ділить з ними п’яту сходинку.


ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Берегово» – 2:2

Найбільш конкурентне протистояння відбулось у Хусті. Команди по черзі володіли перевагою у матчі. Оболонь на правах фаворита повела в рахунку, а в другому таймі укріпила свою перевагу. Та за дві останні хвилини хустяни втратили три очки, не зумівши нейтралізувати головну силу берегівці – Василя Ковтуна, який записав на свій рахунок гол і гольову передачу.

Підопічні Браєра втратили можливість поборотися на бронзу і скоріш за все зупиняться на четвертому місці. Берегово опустилося на восьму позицію.


ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Боржава» (Довге) – 7:0

Виноградівці познущалися вдома над Боржавою. До цього найбільше на цьому стадіоні, у цьому сезоні, пропускала ще одна команда з Іршавщини – Бужора 6 голів. Сім голів оновили рекорд севлюшців, і вивели їх у лідери чемпіонату серед найбільш забивних команд.

Підопічні Білака вже не залишаться без медалей. Доважнці тепер мають у пасиві найбільше пропущених голів.
 

ФК «Середнє» – ФК «Поляна» – 4:1

Господарі вдруге за сезон переграли полянців, що їм ніяк не вдавалося в останні декілька сезонів. Вирішальними стали початок першого та старт другого таймів, коли середнянці провели два голи. Обидва були реалізовані після стандартів досвідченими гравцями біло-зелених.

Команда Ропонича один гол відквитала, зусиллями екс-гравця Середнього Олександра Пахомова та господарі не дали засумніватися своїм вболівальникам у підсумковій перемозі. Підопічні Фанти піднімаються на сьому сходинку і втриматися на ній буде максимальним результатом на фініші сезону.


ФК «Бийгань» – ФК «Бужора» (Іршава) – 3:2

Обидві команди вже дограють сезон, без вагомих завдань, тому гра була відкритою і результативною. Ця перемога дозволила бийганцям зрівнятися з Мукачевом і наблизитись до «Оболоні». 


ФК «Дийдо» – ФК «Тячів» – 3:0 (технічна поразка)

Дийдо здобуло три пункти без бою і тепер повністю концентрує свою увагу на самий важливий матч другого кола. 

Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 961 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: