Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
20:27
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 1-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі  ФК «Ужгород» – ФК «Тячів» 11:1

Тячівці останні з всіх комнад Вищої ліги почали підготовку до чемпіонату. Минулого року вони також починали сезон матчем з ужгородцями, але тоді на середнянському стадіоні поступилися лише у два м’ячі. Зараз підопічні Іванчова зуміли зберегти гравців, які виступали за них минулого року, однак якісного підсилення не відбулось. Звідси і такий катастрофічний результат. Хоча в перші хвилин гри тримався нічийний рахунок 1:1, але далі господарі почали перегравати суперника на всіх частинах поля і забивати голи на різний смак.

З виходом на поле у біло-чорній футболці Ужгорода закінчилася сага з переходом Роберта Гегедоша, який перейшов у «Поляну» та за день до гри знову був заявлений за команду Івана Шанти. Вагомий вклад у розгромну перемогу зробив дует Гегедош – Реплюк. Роберт забив чотири голи, Михайло – три.

ФК «Дийдо» – ФК «Спартакус» (Ужгород) 1:0

Підопічні Іштвана Гіді в минулому сезоні, на зразок англійського «Лестера», часто перемагали з мінімальною перевагою. Так сталося і тепер, єдиний гол було забито з пенальті.

Вдруге за тиждень дийдівці вдома вдало грають з ужгородською командою.

Для більшості закарпатських вболівальників «Спартакус» залишається командою-загадкою. Команда є тою ж Говерлою U19, тільки з іншою назвою. Свої поєдинки в Чемпіонаті України U19 вони проводять переважно серед тижня, тож матчами в області вони підтримуватимуть свій ігровий тонус, особливо після закінчення Чемпіонату України через півтора місяці. Ця команда складена з гравців, які в минулому сезоні виступали за ДЮФК Мукачево, Середнє, Вітязь та інші команди.
 
ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Вільхівці» 2:0

Хустяни реваншувались за поразку в Кубку перегравши вільхівчан. Господарі багато обстрілювали ворота Ковача, натомість підопічні Бучка були менш активними у нападі.

Та ще при нульовому рахунку стався спірний епізод, коли екс-голкіпер Вільхівців, а тепер оболонців, Юрій Пахомов порушив правила за межами штрафної, зіткнувшись з нападником суперника, але обійшовся лише попередженням.

Вплив на гру мало те, що другу половину гри господарі грали за вітром, тож і моментів значно побільшало. Ігор Пилип, Даніель Барна, Олександр Браєр та Віктор Микуляк змушували працювати Івана Ковача в поті чола.
Ігрова модель Вільхівців будувалась через фланги. Пивовари більше атакували через центральну зону.

Голи підопічні Браєра забивали після години гри. Спочатку граючий тренер навісив з правого краю, Ігор Пилип скинув, а Вурста точно пробив. Другий гол стався за рахунок індивідуальної майстерності Ігора Пилипа, який пройшов декількох захисників, вийшов один в один з кіпером і пробив під праву стійку.

 
ФК «Боржава» (Довге) – ДЮФК Мукачево» 1:0


Після провального другого кола минулого чемпіонату, господарі досить вдало стартували в нинішньому. Остання перемога боржавців датується 6 туром минулого сезону. Мукачівці підсилили окремі позиції перед стартом чемпіонату, у старті вийшли досвідчений Сергій Кундрик та іршавчанин Юрій Булеза, який минулий рік провів у полтавській «Ворсклі».

Маючи перевагу протягом матчу підопічні Золтана Сільваші не змогли розпечатати ворота Погайди, який перейшов у Довге з «Бужори». Натомість підопічні Фірки зусиллями Михайла Михайловича Батрина забили переможний м’яч і на мажорній ноті розпочинають чемпіонат.
 
ФК «Поляна» – ФК «Бужора» (Іршава) 3:1

Свалявська команда встановила своєрідний рекорд, втретє поспіль забивши у ворота «Бужори» три голи. Та продовжила безпрограшну серію, яка тягнеться вже декілька сезонів.

Полянці на старті чемпіонату мають досить легкий календар і мають змогу добирати залікові бали.   
 
ФК «Середнє» – ФК «Севлюш» (Виноградів) 1:1

Найцікавіший поєдинок відбувся у селищі Середнє, де зустрілись принципові суперники. Вже на старті поєдинку господарі скористалися помилкою севлюшців в обороні і відкрили рахунок. А через двадцять хвилин гості взагалі залишились у меншості.

Підопічні Вадима Дьордя не зуміли скористатися грою в більшості, гра проходила на зустрічних курсах, тож гол можна було очікувати в будь-які ворота. Олексій Остафійчук, який вийшов на поле у другому таймі, зміг зрівняти рахунок у матчі точним пострілом з середньої відстані. А за десять хвилин до завершення поєдинку арбітр вирівняв склади команд. Та моментів для переможного голу футболісти більше не створили.

Середнє знову відбирає очки у «Севлюша» і продовжує безпрограшну серію з ними до трьох матчів. Підопічні Білака в третьому матчі поспіль на середнянському стадіоні пропускають один гол.
 
ФК «Минай» – ФК «Берегово» 2:0


Минайці втретє поспіль «всуху» переграють «Берегово» в офіційних поєдинках. Ще в першому таймі, завдяки дублю нападника та капітана зелено-білих Костянтина Багрія, господарі встановили комфортний заділ. Остаточно вбило інтригу у матчі вилучення захисника гостей Едуарда Стеця у другому таймі.

Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1411 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: