Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
14:50
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 2-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
ФК «Ужгород» (Ужгород) - ФК «Дийдо» (Дийдо) 1:0

Ужгородці переграють одного з основних конкурентів на золото чемпіонату. Господарі вже за звичаєм більше контролювали м’яч і скористались помилкою суперника, провівши переможний гол на старті поєдинку. Знову відзначився Гегедош, який продовжує очолювати рейтинг бомбардирів ужгородської команди.

Гра була щедрою на гольові моменти, однак глядачі побачили лише один гол у цій зустрічі.

Наразі статистика зустрічей між ними 5:3 (14:2 за голами) на користь ужгородців. Вже у четвер, 28 квітня, нас очікує чергова серія протистояння між цими клубами, які зійдуться у півфіналі Кубку області.


ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Минай» (Минай) 4:0

Команда з Виноградова, попри гру не на рідному стадіоні, розтрощила амбіційний Минай. Після нічиєї у Середньому севлюшці продемонстрували злагоджені дії у всіх лініях, які одразу принесли результат. В дуелі кращих плеймейкерів чемпіонату Чонка - Микуляк, перший здобув відчутну перемогу, долучившись до трьох голів своєї команди.

Вилученого у попередньому матчі центрального захисника Гобону вдало замінив Жуков. Досить якісною виглядає і лава запасних господарів. На відміну від суперника, у якого були відсутні четверо основних гравців, які суттєво впливають на гру в передній лінії.

Це перша розгромна поразка для команди Гібалюка і друга в офіційних матчах, винесені висновки з якої стануть у пригоді в наступних матчах з «важковаговиками» у чемпіонаті.
 

ФК «Бужора» (Іршава) - ФК «Середнє» (Середнє) 0:3

Атакувальну міць середнянців своїм вдалим дебютом посилив Іван Жаренко. Дубль форварда гостей та участь у третьому голі, де вдруге поспіль відзначився Руслан Соскида, стало запорукою успіху гостей. В минулому сезоні Жаренко, тоді ще граючи за ФК «Ужгород», забивав іршавцям чотири голи.

«Бужора» створила достатню кількість моментів та забити їм не судилося. Тож поки вони залишаються на дні турнірної таблиці.   
 

ФК «Мункач» (Мукачево) - ФК «Поляна» (Поляна) 5:0

Мукачівці продовжили гольову традицію в іграх з Поляною, однак на відміну від попередніх зустрічей, тепер голи влітали лише в одні ворота. Господарі довели випадковість поразки у першому матчі чемпіонату, і на центральному полі Мукачева, відвантажили супернику п’ять м’ячів. Вагомий вклад у розгромну перемогу вклали новачки Юрій Булеза та Іван Качур. Тож безпрограшна серія з свалявцями нараховує вже три матчі.

Поляна вдруге в цьому році зазнає нищівної поразки, попередня була від Севлюша у Кубку.

  
ФК «Вільхівці» (Вільхівці) - ФК «Боржава» (Довге) 5:1

Підопічні Бучка сповна реабілітувалися за прем’єрну поразку у чемпіонаті, порадувавши свою публіку яскравою перемогою у першому домашньому матчі. Довжанці змогли провести гол престижу і продовжити забивну серію у цьому сезоні.
 

ФК «Спартакус» (Ужгород) - ФК «Оболонь» (Хуст) 2:1

Спартакус ще не знайшов свою глядацьку аудиторію, але спостерігаючи за їхніми поєдинками, можна очікувати поповнення на трибунах «Авангарду». Юніори хоча й пропустили першими не знітились, і довели гру до перемоги.

Пивовари мали велику кількість нагод для збільшення своєї переваги та реалізація була не на високому рівні. Ужгородці в середині другого тайму провели два швидкі результативні випади, які принесли їм три очки у грі. Хоча у хустян залишилось багато питань щодо суддівста у матчі.
 

ФК «Тячів» (Тячів) - ФК «Берегово» (Берегово) 0:2

Берегівці продовжують виїзне турне, після поразки від Минаю, здобули три пункти у Тячеві. Героєм зустрічі став кращий бомбардир команди у минулому сезоні Василь Ковтун, який відзначився дублем. Голи були забиті в останні хвилини першого тайму та на початку другого.

Тячів потроху втягується в сезон, набираючи форму через ігри в чемпіонаті. 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1312 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: