Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
21:04
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 4-го туру у вищій лізі області, дві з яких знову було перенесено.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Берегово» – 1:2 

Берегівці вдруге поспіль забивають два м’ячі аутсайдеру, яких вистачає для перемоги. Знову забив Василь Ковтун, який має в активі вже три голи в трьох матчах.

Бужора продовжує свою програшну серію, хоча забивши першими тривалий час вели у рахунку.  


ФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Минай» – 3:2 

Мукачівці продовжують показувати видовищний футбол у рідних стінах. Якби не стартова поразка у Довгому, підопічні Сільваші вже б йшли першими. Попри молодість, команда продемонструвала неабиякий характер у грі з Минаєм і зуміла відіграти два голи і вирвати перемогу. 

Гравці з Ужгородщини впевнено розпочали поєдинок забивши двічі і не реалізувавши ще декілька нагод. Заміни після двох пропущених голів вже не дали позитивного ефекту. Хоча й були шанси, щоб зрівняти рахунок. 
Мункач забили у двох домашніх матчах вісім голів. Натомість Минай пропустив у двох виїздах - сім. 

У третьому матчі поспіль відзначається Анатолій Нурієв, маючи на рахунку вже 4 голи. І до того ж, у другій грі поспіль мукачівці забивають переможний м’яч після виконання вільного удару в межах штрафної. 


ФК «Вільхівці» – ФК «Середнє» – 1:0 

Новачок чемпіонату Вільхівці здобули третю поспіль перемогу і піднявся на вершину таблиці. 

Підопічні Дьордя зазнали другої мінімальної поразки підряд. Хоча програш мукачівцям може обернутися для них трьома очками, якщо дисциплінарний комітет ФФЗ покарає «Мункач» за участь у матчі легіонера. 


ФК «Спартакус» (Ужгород) – ФК «Поляна» – 4:1 

Спартаківці впевнено розібрались з суперником, який знаходиться в кризі. За словами вболівальників, деякі гравців відмовляються грати в команді. Та ті, що виходять на поле грають б'ються до останнього. 

Дублем відзначився Іван Варваринець, який з трьома м’ячами є кращим голеадором команди. Рахунок міг би бути значно крупнішим та господарів підвела реалізація. У грі з більш сильним суперником таке марнотратство може бути фатальним. Вже через день підопічні Слюсара ледь не виграли у стрийської «Скали», втративши перемогу на останніх хвилинах. 


ФК «Дийдо» - ФК «Оболонь» Хуст 1:1 

Центральний поєдинок туру пройшов у Дідові. Обережна гра в усіх лініях і мінімум моментів біля чужих воріт, але як нерідко буває, одного з них пивоварам цілком вистачило, щоб набрати один пункт. Вплинуло на їхню захисну гру вилучення наприкінці першого тайму правого захисника Василя Пилипа. 

Дийдо практично всю гру володіли перевагою і атакували, та гра у більшості не стала тим фактором, за допомогою якого вони могли виграти матч. Численні передачі у штрафну лише одного разу втілились у гол. 

Дийдо в перших чотирьох турах ще не забивало більше одного голу за гру, як і не пропускало. Хустяни вже три матчі поспіль не можуть виграти, хоча змогли перервати програшну серію у грі з дийдівцями.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1340 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: