Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
22:20
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 5-го туру у вищій лізі області, дві з яких знову було перенесено.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Оболонь» – ФК «Тячів» – 0:0

Підопічні Павла Іванчова стали авторами головної сенсації в цьому турі, зумівши відвоювати один пункт у Хусті. Тим самим вони піднялися з останнього місця. Їхня програшна серія тягнулась дев'ять матчів, з врахуванням ігор минулого сезону.

Оболонь другий матч поспіль грає внічию і вже четвертий без перемог. І досить незвично вони продовжують залишатися сусідами тячівців.


ФК «Боржава» – ФК «Дийдо» – 0:4

Команда з Дідова здобуває найбільшу перемогу в цьому сезоні. Вдруге поспіль на цьому стадіоні відзначається Юрій Береш. Попри два невдалі матчі на старті Дийдо вже піднялося на другу сходинку і за інерцією не відстає від Ужгорода.

Боржава перериває домашню переможну серію і вдруге в сезоні програє з різницею в чотири м’ячі. Молодому колективу Василя Фірки важко було конкурувати з міцною берегівською командою.


ФК «Поляна» – ФК «Ужгород» – 2:4 

Вже в першому матчі без свого основного воротаря ужгородці пропустили два голи. У цьому чемпіонаті та і в Кубку їм стільки ще ніхто не забивав. В принципі як і минулого сезону, коли на цьому стадіоні було зафіксовано рахунок 3:5. 

Роберт Гегедош забив три голи у ворота своєї рідної команди, за яку виступав тривалий час. На рахунку ужгородського голеадора вже дев'ять голів в чотирьох матчах, що є неабияким досягненням на рівні області. 

Полянці вдруге поспіль пропускають 4 голи від ужгородської команди і зазнають четвертої розгромної поразки.


ФК «Середнє» – ФК «Спартакус» – 1:0 

Ужгородське дербі було наповнено безкомпромісною боротьбою, але не гострими моментами. Господарі грали без половини основного складу, а гості через дві години після матчу на чемпіонат України U19.

Обом командам бракувало потужного нападника в атаці, який би стягував захисників на себе, боровся і чіплявся за м’яч. За червоними картками рахунок 1:1 та за голами підопічні Дьордя перед самим фінальним свистком випередили свого суперника, провівши швидку контратаку.

Середнє завдяки дискваліфікації мукачівців займають місце одразу за Ужгородом. Спартакус зазнає третьої підряд гостьової мінімальної поразки. 


ФК «Минай» – ФК «Вільхівці» – 2:1

Надзвичайно гарячим вийшов поєдинок між двома амбіційними новачками вищої ліги. Тячівська команда десь на третину укомплектована ужгородськими гравцями. У стартовому складі гостей вийшов вже екс-гравець Минаю Андріан Бабич.

Господарі провели швидкий гол, вже на п’ятій хвилині вдзначився капітан зелено-білих Багрій. Це вже третій його м’яч у чемпіонаті. Повівши в рахунку минай ці трохи  розслабились і пропустили від досвідченого Апіяна. Обидві команди не використали багато моментів, і лиш за п’ять хвилин до кінця Дудаш приніс своїй команді перемогу, яка стала третьою підряд на домашньому полі.

Вільхівці так само, як і Минай, поки що здобуває перемоги лише на власній арені.


ФК «Берегово» – ФК «Мункач» – 1:0

Підопічні Мирослава Баб'яка у прем’єрному матчі на домашньому стадіоні здобувають третю перемогу поспіль і підтягуються до лідерів. Також берегівці продовжують свою серію перемог над мукачівцями у чемпіонаті до трьох ігор.

Мункач після вироку від Федерації, не змогло набрати очки і залишається на третьому місці знизу.


ФК «Севлюш» – ФК «Бужора» – 7:1

Севлюш сповна відігрався на сусідах з Іршави, повторивши свій минулорічний рекорд забитих голів у одному матчі. Тоді у передостанньому турі дісталось довжанцям 7:0. Чонка забиває свій третій гол у третьому матчі.

Бужора вже програвала з різницею в шість м’ячів у минулому сезоні від тих же севлюшців та ужгородців. Зараз підопічні Дякулича можуть похвалитися хіба тим, що в більшості матчах чемпіонату вони неодмінно забивають.    
 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1006 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: