Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
17:21
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 6-го туру у вищій лізі області, дві з яких знову було перенесено.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Ужгород» (Ужгород) - ФК «Середнє» (Середнє) 6:1

Як і передбачалось, лідер сезону легко розправився з молодою командою Вадима Дьордя. Рахунок цілком міг бути двозначним та господарі, після доведення рахунку до розгромного, менш ефективно розпоряджались своїми моментами. Резервному воротарю Ужгорода всього декілька разів довелось вступити в гру.

Саме голкіпери були каталізаторами перших двох голів. Гречка відбив прямо на Мадяра, який забив перший гол. Біля інших воріт Мучичка не вийшов з воріт і Гегедош заштовхав шкіряного у ворота.

Для Середнього це перша розгромна поразка в сезоні. Минулого року схожа провальна гра у них була вдома з мукачівцями 1:8.


ФК «Дийдо» (Дийдо) - ФК «Поляна» (Поляна) 4:2

Підопічні Василя Ропонича вдруге поспіль програють з однаковим рахунком, і втретє пропускають чотири голи. Завдяки стартовим двом перемогам полянці продовжують утримуватися ближче до середини турнірної таблиці. Свалявці після двох «сухих» поразок від середняків, зуміли дати бій дуету лідерів чемпіонату.

Дийдо ж навпаки – в другій грі підряд забиває чотири голи. Чотирьохматчева серія без поразок підняла берегівці на другу сходинку. Підопічні Іштвана Гіді виграли кожен із таймів 2:1, не даючи засумніватись власним вболівальникам у підсумковій перемозі. Залишивши на лавці запасних декілька основних гравців, дийдівці провірили найближчий резерв.


ФК «Оболонь» (Хуст) - ФК «Боржава» (Довге) 6:1

Оболонь впевнено розібралась з довжанцями, забивши в кожному з таймів по три голи. В перших п’яти турах пивовари лише в одному матчі забили два голи, далі їх результативність була нижче. І от у грі з Боржавою вони змогли забити більше, ніж у всіх попередніх матчах чемпіонату. Це дозволило команді Олександра Браєра піднятися у середину таблиці і продовжити переможну серію у зустрічах з Боржавою до чотирьох матчів. Оболонці завдяки цій перемозі змогли обійти боржавців.

Для команди з Довгого це вже третій розгром у сезоні і всі як мінімуму у чотири м’ячі.    
 

ФК «Мункач» (Мукачево) - ФК «Севлюш» (Виноградів) 0:2

Підопічні Золтана Сільваші не зуміли відібрати очки у Севлюша, і продовжили свою серію поразок. Осівши внизу таблиці мукачівцям вкрай важко буде наздогнати лідируючий пелотон.

Севлюш продовжує свою безпрограшну серію і залишається найменш пропускною командою. Підопічні Івана Білака, разом з кубковими зустрічами, вже втретє за цей рік переграють Мункач. Для Ребрика це був вже п’ятий гол у очних поєдинках з командою з Мукачева.
 

ФК «Вільхівці» (Вільхівці) - ФК «Берегово» (Берегово) 2:2

Команди вперше в сезоні зіграли внічию. Берегове вже чотири матчі підряд не програє, але завтра, 25 травня, проведе перенесену зустріч з Севлюшем, тож серія може закінчитися.

Підопічні Бучка не змогли продовжити свою переможну домашню серію, але неодмінно забивають в останніх п’яти турах. Завдяки цій нічиїй обидва клуби й далі мають рівну кількість очків, обігнали Середнє, але пропустили вперед Севлюш та Минай.


ФК «Спартакус» (Ужгород) - ФК «Минай» (Минай) 0:2

Команда Слюсара не поїхала на завершальну календарну гру чемпіонату України U19 в Маріуполь. В домашньому матчі з минайцями вони грали від оборони, більшого їм суперник не дозволяв. Та вже в середині тайму їх підвів капітан команди Гогерчак, який двічі за 10 хвилин нецензурно висловився в адрес арбітра. Перед цим через травму поле залишив Минайленко, якого жорстко збив Чумак в центрі поля.

Та й після таких втрат ужгородці впевнено тримали оборону, відійшовши чи не всьою командою назад.
Гості провели ряд замін, і під кінець поєдинку це дало результат. Номінальний нападаючий, якого раніше (в інших командах) можна було побачити лише в захисті, Євген Костик два рази майстерно, а головне ефективно, пробив головою після навісних передач Гібалюка та Микуляка.

Чергова перемога Минаю на останніх хвилинах. Це вже четвертий із шести матчів в якому підопічні Гібалюка забивають два голи. Також перервалась серію із виїзних поразок у гостей та домашніх перемог у господарів.
 

ФК «Тячів» (Тячів) - ФК «Бужора» (Іршава) 1:1 

Команди повторили рахунок, який було зафіксовано у минулому сезоні в Іршаві. Для гостей це був перший зароблений бал у цьому розіграші чемпіонату, і відповідно вони перевали п'ятиматчеву серію із поразок. Тоді як тячівці другий матч поспіль не програють, що є позитивною тенденцією для них.  

Бужора забиває у третьому матчі поспіль. Обидві команди вже втретє забивають одна одній у очних зустрічах.

Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1492 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: