Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
20:57
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 14-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Севлюш» – ФК «Середнє» 4:0 

Підопічні Івана Білака зуміли перервати серію матчів без перемог з середнянцями, яка тяглася ось уже три матчі підряд. І зробили вони це більш ніж впевнено. Як бачимо одиничне підсилення господарів в лиці екс-дийдівця Олександра Розмана одразу ж дало результат, адже саме він відкрив лік голам у цьому матчі. 

Загалом виноградівці створили не так і багато по-справжньому гострих моментів, але впродовж всієї гри мало хто сумнівався у позитивному для них результаті. Тотальний контроль над серединою поля і дисциплінована гра в захисті стали запорукою розгромної перемоги. 

Середнє побудувало свою гру від захисту, як часто буває в іграх з фаворитами, намагаючись ловити суперника на контратаках та основним голеадорам Соскиді та Жаренку не дали розвернутися на чужій половині поля, а ті напівмоменти, що в них були вони не змогли втілити в гол. Підопічні Дьордя опустились на дві сходинки, але йдуть зовсім поруч з третім місцем. 


ФК «Бужора» – ФК «Поляна» 0:1 

Поєдинок в Іршаві виявився не дуже видовищним, команди намагались показати свій максимум, щоб дібрати бодай якісь очки з більш менш рівним супротивником. Та господарі попри всі свої намагання не змогли вдруге поспіль перемогти, хоча й забили єдиний гол у зустрічі, який закотився у власні ворота.

Підопічні Ропонича після довгої перерви, в 11 турів, змогли здобути три пункти і відірватись від дуету аутсайдерів на шість очок. Наступною їхньою метою буде дістатись Боржави, до якої всього два бали. Таким чином полянці обидва рази змогли переграти іршавців 3:1 вдома та 0:1 тепер.  


ФК «Мункач» – ФК «Боржава» 4:1 

Явний фаворит матчу без проблем справився з задачею мінімум і заробив три очки із довжанцями. Це був вже четвертий матч без поразки на домашній арені і друга перемога підряд. Розгромний рахунок був встановлений вже до 35 хвилини поєдинку, причому останні три влетіли за десять хвилин. Підопічні Сільваші підібрались до середини турнірної таблиці і від верхньої частини їх віддаляє одна перемога.

Боржава зазнала шостої поразки поспіль і продовжує утримувати лідерство середкоманд, які найбільше пропускають. А от за забитими вони ділять третю позицію з кінця з Мункачем.


ФК «Вільхівці» – ФК «Оболонь» 1:0 

Єдина тячівська команда, яка продовжує виступи у Вищій лізі чемпіонату Закарпаття не здає позицій і тримається лідируючого квартету. Їхня безпрограшна домашня серія поповнилась ще однією перемогою. Єдиний гол на рахунку Віктора Жоффчака, який зявившись посеред першого кола забиває чи не в кожному матчі. Тим самим вони поквитались з хустянами за поразку у першому турі.

Оболонь після втрати тренера та лідера команди Олександра Браєра розпочинає друге коло з поразки. Це вже третя підряд виїзна поразка без забитих голів у відповідь. 


ФК «Спартакус» – ФК «Дийдо» 0:2

Підопічні Валентина Слюсара не змогли нічим здивувати брегівську команду, яка ще до середини першого тайму укріпила свою перевагу на полі двома голами. Захист Дийдо поповнив Дмитро Чубірко з Свалявщини і приєднався до ще двох оборонців чемпіонської Поляни Береша та Кохана. Добре влився в команду й Іван Скунзяк, який віддав гольову передачу в другому голі.

Вдруге в сезоні перегравши юних ужгородців Дийдо потіснило з третьої сходинки Середнє і трохи наблизились до Ужгороду, який в цьому турі не грав.

Спартакус грав першим номером і мав достатньо моментів для того, щоб відзначитись. Чого вартує тільки пенальті в середині першого тайму та новачок команди Павло Тищук, який багато забивав в товариських іграх, з одинадцяти метрів не зумів переграти Юрія Славіка, який до кінця зустрічі діяв впевнено та холоднокровно. 


ФК «Берегово» - ФК «Минай» 3:4

Завершував програму 14-го туру матч у Берегові, який виявився найбільш результативним. Минайці п’ятий виїзний матч поспіль не програють, в чотирьох з них перемагаючи. Дебют Михайла Іваниці у керма Минаю виявився вдалим, хоча кількість пропущених голів не вселяє оптимізму перед зустріччю з лідером чемпіонату. Добре розпочали і зіркові гравців гостей Матвій Бобаль, який забив гол, і Михайло Кополовець, який оформив дубль.

Берегово провело черговий результативний поєдинок. Лише минулого тижня вони забили три голи Севлюшу у товарняку, але пропустили шість, а в попередній грі чемпіонату два м’ячі не допомогли врятуватись у грі з Середнім. Дві підряд поразки з сусідами зверху притримали підопічних Баб'яка в середині таблиці. 

Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1255 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: