Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
22:53
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 15-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Дийдо» – ФК «Ужгород» – 0:3

Один із центральних матчів туру, який міг суттєво вплинути на розподіл місць на п'єдесталі не відбувся. Господарі не зуміли виставити команду на матч і зазнали технічної поразки.


ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Спартакус» (Ужгород) – 0:0

Як і передбачалося, в цій грі суперники не змогли виявити сильнішого. Оболонь втратила одну позицію, пропустивши вперед Мункач, і тепер йде поруч із Спартакусом. Пивовари не можуть забити вже в третьому матчі поспіль, до цього програвши два рази.

Ужгородці також не забивають в останніх двох матчах, але й не програють в двох останніх виїзних поєдинках.


ФК «Боржава» (Довге) – ФК «Вільхівці» – 0:3

Господарі налаштовувались здобути перші очки у другому колі та з самого початку матчу підопічні Бучка повели в рахунку і надалі лише збільшували його. Чергова, третя підряд, впевнена перемога Вільхівців підняла їх на третю сходинку і скорочують відставання від лідера до семи пунктів.

Довжанці зазнають сьомої поразки поспіль і продовжують очолювати квартет аутсайдерів чемпіонату.


ФК «Поляна» – ФК «Мункач» (Мукачево) – 0:1

Не легким виявився виїзд мукачівців у Поляну. Попри відчутну перевагу впродовж матчу, в основний час глядачі голів так і не побачили. Вже в додатковий час, в одній з останніх атак Шведюк забив переможний м’яч. Третя підряд перемога дозволила Мункачу піднятися на восьме місце і зрівнятися з Береговом.    

Поляна була близькою, щоб відібрати очки у фаворита, але не втримали нічию. Та цей матч більше запам’ятався нецензурними жестами гравця та тренера гостей. До слова, півзахисник Мункача вже встиг публічно вибачитися на нашому сайті за емоційну поведінку.


ФК «Середнє» – ФК «Бужора» (Іршава) – 10:0

Перед матчем деякі вболівальники прогнозували, що у ворота Бужори влетить 5-7 голів та середнянська команда пройшлась катком по іршавцям, обновивши рекорд розгромної перемоги на цьому стадіоні. Команди йдуть дуже щільно наверху, тож Середнє значно покращило статистику забитих голів. Це вже четвертий безпрограшний матч середнянців вдома.

Бужора пропустивши десяток м’ячів знову опустилась на останнє місце, заробивши найгіршу різницю забитих/пропущених м’ячів.


ФК «Минай» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 2:1

Досить якісний футбол показали команди у головному двобої туру. Кожна з команд вміло виконувала свій план на гру. Та вкотре свій зірковий статус на ділі підтвердив Михайло Кополовець, який забив перший та організував другий гол. Звісно заслуговують похвали всі гравці Минаю, які зуміли стримати атакуючий порив виноградівців. Протягом гри господарі були ближчими до третього голу, ніж севлюшці до першого. Та вже у додатковий час підопічні Білака відіграли один м’яч за допомоги пенальті.

Третю гру підряд на Ужгородщині Севлюш не може виграти. Тоді як Минай вже п’ять матчів не програє. 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1323 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: