Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
14:56
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 17-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Оболонь» – ФК «Дийдо» – 1:1

Команди вдруге поспіль в сезоні грають внічию 1:1. Гості зуміли швидко повести в рахунку і були близькими, щоб заробити три бали. Та новачок дийдівців Дмитро Чубірка забивши свій перший гол за команду, у другому таймі залишив своїх партнерів у меншості. Склад берегівців зазнав значних змін, дебютували Кошеля з Ужгородщини, Кампов з Мукачівщини, Андрух з Виноградівщини.  

Оболонь вже четвертий домашній матч не програє, хоча з них три нічиї, тому й турнірне становище не покращується.
 

ФК «Боржава» – ФК «Ужгород» – 1:4

Ще в першому таймі зусиллями Роберта Гегедоша ужгородці забили два гола, а в другому таймі лише укріпили перевагу. Дебютним голом відзначився Олександр Свадеба, який розпочинав сезон у першоліговому Вітязі з Концгазо. Також Ужгород пропустив черговий гол і продовжив серію - пропускаючи у всіх гостьових матчах. Підопічні Івана Шанти зайняли перше місце в таблиці і зрівнялись за іграми із своїм головним переслідувачем – виноградівським Севлюшем.

Довжанці програли дев'ятий поєдинок підряд і відпустили вперед на три пункти Поляну. Однак зуміли відповісти голом, до цього два матчі не забивавши.

 
ФК «Поляна» – ФК «Спартакус» – 1:0

Відмінну волю до перемоги продемонстрували полянці, які граючи майже половину другого тайму у меншості (Островка заробив дві жовті) зуміли вирвати перемогу на останніх хвилинах гри. Переможний гол на рахунку центрального захисника Артура Русина. І тим самим вони наблизились до Спартакуса, який йде попереду них, на три очки.

Підопічні Слюсара третій матч поспіль на виїзді не можуть виграти та забити. Вони застрягли на десятій позиції і найближчим їм буде важко піднятися.  


ФК «Середнє» – ФК «Вільхівці» – 0:0

У головному поєдинку туру не було виявлено переможця, а заодно і фаворита у боротьбі за третє місце. Господарі цілком могли взяти реванш за поразку у першому колі та знову у грі з сильним суперником їх підвела реалізація. Середнянці вже втретє не програли і не пропустили.

Гостьові вболівальники створили атмосферу близьку до домашніх ігор Вільхівців. А за підтримки своїх фанатів тячівські гравці зуміли вистояти і втримати свої ворота на замку. Підопічні Бучка перервали свою переможну серію та продовжили безпрограшну до п’яти матчів.

 
ФК «Минай» – ФК «Мункач» – 6:0

Зважаючи на кадрові втрати мукачівців досить легко було спрогнозувати цей результат. У гостей були відсутні два основні центральні захисники та півзахисники, а молоді резервісти не готові були грати на рівних всі дев’яносто хвилин. Їх вистачило лише на половину тайму, хоча вони й мали можливість відкрити рахунок першими.

Продовжує забивати Кополовець, маючи в активі вже п’ять голів. Дебютний гол провів Нуцу Арделян. Це вже четверта підряд перемога минайців, яка призвела до збільшення відриву від переслідувачів до чотирьох пунктів.    
Мункач другий матч поспіль програє і не може забити. Через це вони опустилися на восьму позицію.
 

ФК «Берегово» – ФК «Бужора» – 3:0

Підопічні Баб'яка без проблем розбираються з найслабшою командою чемпіонату. Всі три голи на рахунку головного голеадора берегівців Василя Луци, який вже в шостому матчі підряд розписується у воротах суперника і вийшов на третє місце у списку бомбардирів за 15 ігор забивши вже 14 голів. Після триматчевої серії невдач Берегово здобуває три очки, обходить Оболонь і Мункач і піднімається на сьоме місце.

Бужора в другому колі програє всі матчі «всуху» і цей не став виключенням.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1246 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: