Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
08:20
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 18-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Ужгород» – ФК «Поляна» – 8:2

Мало хто очікував, що полянці зможуть завдати клопоту Ужгороду. Команда з обласного центру майже повторила минулорічний результат між цими командами, тоді було 7:0.

У Поляні в ці вихідні якраз відбувався музичний фестиваль, тож можливо гості ще не відійшли від святкування.

Гегедош забив три голи і збільшив відрив від Луци у гонці бомбардирів, хоча мав як мінімум ще стільки же забити. Негативним моментом для господарів є те, що команда знову пропускає. Лише в двох матчах чемпіонату у ворота Лютнянського не залітали голи. Це вже четверта розгромна перемога на старті другого кола для підопічних Шанти.
 

ФК «Дийдо» – ФК «Боржава» – 2:0

Після трьох тижнів Дийдо знову повертається на переможну стежку. За цей час вони відстали від третього місця та вигравши скоротили розрив до Минаю до семи очок, хоча мають на гру менше. Сам поєдинок прогнозовано пройшов під диктовку господарів, але аж до останньої п'ятнадцятихвилинки вони ніяк не могли розпечатати ворота Погайди. Та влучні постріли досвідчених атакуючих гравців Давіда та Грицкевича дозволили підопічним Гіді перемогти.

Боржава в другому виїзному матчі підряд програє з рахунком 2:0.

 
ФК «Бужора» – ФК «Севлюш» – 1:4


Іршавці програють третій матч з різницею в три голи і взагалі п’яту гру підряд. Та їм вдалось вперше забити у другому колі.

Севлюш виграв вдруге поспіль, але й пропускає у третьому матчі. За перше коло Севлюш пропустив всього чотири голи, а на початку другого вже також отримав чотири голи. Виноградівці забили швидкий гол, а в другому таймі вже довели рахунок до розгромного.
 

ФК «Мункач» – ФК «Берегово» – 2:2

Досить видовищним виявився матч у Мукачеві. Головний бомбардир берегівців Василь Луця на старті поєдинку вивів свою команду вперед. Та господарі зусиллями Валентина Великого за дві хвилини провели два голи. У другому таймі Луця знову відзначився, але тепер вже вилученням. Та підопічні Баб'яка зуміли акумулювати сили і в меншості зрівняти рахунок у зустрічі.

Мукачівці вже втретє не можуть виграти, особливо прикрим є те, що у двох домашніх матчах вони втрачають важливі очки в останні хвилини гри.

Берегово продовжило свою безпрограшну серію в іграх з Мункачем у чемпіонаті і залишило їх позаду себе з мінімальним відривом.


ФК «Вільхівці» – ФК «Минай» – 1:1

Найбільш інтригуючий матч туру завершився мировою. Вільхівці ще раз довели свою неприступність у рідних стінах, маючи вже дев'ять безпрограшних домашніх матчів. Цей результат дозволяє їм і далі конкурувати за третє місце.

Минаю важко було пристосуватись до не рівного поля. В середині другого тайму підопічні Іваниці пропустили досить спірний гол – під час атаки Фіцай врізався у воротаря, але арбітр не зафіксував порушення і зарахував взяття воріт. Минайці відігрались за п’ять хвилин до завершення матчу. Та ця нічия віддалила їх на чотири пункти від другого місця.

Цікавим фактом є те, що основні претенденти на третю позицію Минай, Вільхівці та Середнє в останніх матчах між собою грають внічию.
Тарас Галушка

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1076 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: