Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
15:19
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 19-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Боржава» – ФК «Оболонь» – 1:0

Довжанці зуміли перервати свою десятиматчеву програшну серію, перемігши хустськ команду, яка також в останніх матчах зазнає невдач. Єдиний гол забив лідер Боржави Михайло Батрин. Це вже четверта перемога іршавців, і всі були здобуті на власному полі. Вони майже наздогнали полянців, які також збільшили свій очковий запас.

 Оболонь продовжує знаходитися у кризовому становищі, в другому колі ще ні разу не перемігши. З десятого місця їх наздогнав Спартакус.


ФК «Поляна» – ФК «Дийдо» – 1:1

Не простим видався матч у Поляні. Явний фаворит з Берегівщини зустрів серйозний спротив від господарів. Гості зусиллями екс-полянці Юрія Кохана повели в рахунку, але підопічні Ропонича не лише зрівняли, але й були близькими до камбеку.

Поляна вже вдруге на домашній арені набирає очки і продовжує утримуватись на одинадцятому місці. Дийдо не скористалось осічкою конкурентів, щоб обійти їх. У минулому сезоні гра між ними на цьому стадіоні також завершилась нічиєю.  


ФК «Середнє» – ФК «Ужгород» – 1:2

Підопічні Дьордя вдруге за тиждень зазнають поразки від ужгородської команди, при чому за схожим сценарієм. Спочатку пропускають, потім зрівнюють рахунок, але в другому таймі знову пропускають і програють.

Вже третій гол у другому колі за Середнє забив Олександр Назаренко. Гегедош продовжує забивати в кожному матчі, і цей не став виключенням. До третього десятка йому залишилось три голи.

Середнє вже три матчі не може виграти і відстало на шість очок від третього місця. Ужгород продовжив свою переможну ходу у другому колі, але й знову пропускає.


ФК «Минай» – ФК «Спартакус» – 2:2

Після хорошого старту у другому колі Минай трохи пригальмував, вже в другому матчі граючи внічию. Їхнє відставання від срібних нагород тепер вже шість пунктів плюс гра в запасі у Севлюша.

Спартакус після втрат очок з Поляною і Оболонню, зумів дати бій грізним колективам з вершини таблиці. Очевидно, що мотивація в таких матчах у них значно більша. В другому матчі підряд, причому за один тиждень, за ужгородців забивають Лебідь та Бундаш. У господарів врятувати гру намагався Михайло Кополовець та його дубля виявилось замало.


ФК «Берегово» – ФК «Вільхівці» – 2:1

Після серії вдалих матчів, а це шість матчів без поразок, Вільхівці зазнають першого програшу у другому колі. Та втрати очок сусідів по таблиці залишили їх на четвертому місці.

Підопічні Мирона Бабяка зуміли справитись і без свого головного забивали Луці. Його функції взяли на себе захисник Сливка та півзахисник Міклош. Це вже третя гра без поразок для Берегова, в кожній з яких вони забивають два і більше голи. У п’ятому домашньому матчі берегівці забивають мінімум два голи. Тепер вони відстають від четвірки кращих на шість балів, маючи на гру менше.


ФК «Севлюш» – ФК «Мункач» – 2:1

Господарі прогнозовано справились з молодими мукачівцями з популярним у цьому турі рахунком 2:1 та сама гра була вкрай напруженою і цікавою. В цьому поєдинку обидві команди створили багато моментів, але до перерви забили лише по одному голу. У другому таймі Розман реалізував вихід один в один, тоді як Качур не зовсім вдало розпорядився м’ячем у схожому моменті. Саме ця різниця у класі дозволила підопічним Білака здобути важливі три пункти і ще більше відірватися від переслідувачів.

За Мукачево знову забиває Валентин Великий та цього разу його гол не приніс очки команді. Мункач вже чотири матчі не може виграти і поки залишається на восьмій позиції.   
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1206 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: