Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
14:03
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 21-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Поляна» – ФК «Боржава» – 4:0

Свалявці здобули свою найбільшу перемогу у цьому сезоні і відповідно це найкращий їхній матч. Домашня безпрограшна серія Поляни налічує вже три матчі, що дозволило їм випередити свого суперника по минулому туру у турнірній таблиці. Саме з іршавськими командами полянці грають вдома найкраще. Найбільше зусиль до цієї перемоги доклав Іван Русин, який забив три голи. Вже другий раз у другому колі заробляє вилучення Острвока.

Боржава програє всі свої виїзні поєдинки, наразі їх вже десять. Останні три були «всуху».


ФК «Середнє» – ФК «Оболонь» – 3:1

Ці команди повторили рахунок зустрічі першого кола, в якому перемогли середнянці. Підопічні Вадима Дьордя перервали свою затяжну серію без перемог і одразу піднялись на дві позиції, на четверте місце. Вирішальними стали стартові та фінальні хвилини першого тайму, саме тоді Середнє провело два голи.

Для Оболоні це вже шоста підряд гостьова поразка. У другому матчі поспіль забиває Михайло Мокан.


ФК «Минай» – ФК «Дийдо» – 3:1

Команда Михайла Іваниці в непростому поєдинку здолала опір одного з основних конкурентів за бронзові нагороди. Вони вперше грали домашній поєдинок на центральній арені стадіону "Авангард" і як виявилось зміна локації пішла на користь, і вони зуміли перервати серію без перемог, яку влаштували їм ужгородські команди. Як і в матчі у Дідові, два голи знову забив Михайло Чедрик та один Владислав Микуляк.

Дийдо не змогло скористатися своїми моментами у першому таймі. Таким чином команда Іштвана Гіді втратила четверту сходинку. Їхня безвиграшна гостьова серія триває вже три матчі.


ФК «Берегово» – ФК «Ужгород» – 1:0

Головну сенсацію у цьому турі створили підопічні Мирослава Бабяка, які зуміли завдати другої поразки у сезоні Ужгороду. Ігрова форма берегівців зараз дуже хороша, адже вони вже п’ять ігор не програють і перемагають в останніх трьох домашніх поєдинках. Мабуть, не останню роль зіграла і мотивація з боку конкурентів за перше місце. Берегово скоротило відставання до шостого місця до двох балів.

Ужгородці втрачають цінні очки перед зустріччю з Севлюшем, що ставить їх у непросту ситуацію. Можливо легіонерські виїзди напередодні вплинули на гру ужгородців у Берегові.
 

ФК «Севлюш» – ФК «Спартакус» – 4:0

Виноградівці більш ніж впевнено переграли молоду ужгородську команду, і тим самим поквиталися за нічию у першому колі. Це вже п’ята перемога підряд, яка виводить їх на лідируюче місце. Забивши два м’ячі Ребрик наздогнав у гонці бомбардирів Реплюка і має тепер 14 голів на рахунку. Дебютний гол провів іменитий півзахисник севлюшців Адріан Пуканич.

Спартакус після трьох вдалих матчів зазнав розгромної поразки. Це вже п’ятий виїзний матч без перемоги для ужгородців. Також вони вже два матчі не можуть забити.  


ФК «Бужора» – ФК «Вільхівці» – 1:0

Другий неочікуваний результат відбувся в Іршаві, де місцева команда зуміла здобути першу перемогу у другому колі, і взагалі другу в сезоні. Гості володіли ініціативою весь матч та пробити захист іршавців так і не змогли, які зробили хороший подарунок вболівальникам до Дня міста. Бужора взяла реванш за поразку в першому колі.

Вільхівці в п’ятому матчі не можуть виграти і опустились на шосте місце. Знизу їх підпирає Берегово, тож якщо найближчим часом вони не виправлять ситуацію з результатами, то падіння може продовжитись.   
 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1435 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: