Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
14:54
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 22-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Ужгород» – ФК «Севлюш» – 6:2

Найочікуваніше протистояння другого кола перевершило очікування нейтральних та ужгородських вболівальників. Ще до середини першого тайму підопічні Шанти за п'ятнадцять хвилин тричі розписалися у воротах Гринишина. Та севлюшці у другій половині гри знайшли сили відіграти два голи. Та дует Гегедош-Пиняшко знову видали ударні п'ятнадцять хвилин і організували ще три голи.

Севлюш зазнав найбільшої поразки в сезоні і знову опустився на другу сходинку. У цьому чемпіонаті виноградівці так і не змогли здобути три бали на полях команд з Ужгородщини (дві нічиї з Середнім і Спартакусом і дві поразки від Минаю і Ужгорода).

Це вже восьмий домашній матчі де Ужгород забиває більше п’яти голів, а пропускна серія продовжилась до шести ігор.
 

ФК «Дийдо» – ФК «Берегово» – 1:1

Бергівське дербі знову звершилось внічию. Третій матч Дийдо набирає очки вдома, та це не допомогло їм зберегти своє місце і тепер вони йдуть на шостій позиції, поряд з берегівцями.

Підопічні Баб'яка не програють вже шість матчів, і продовжують чергувати перемоги із нічиїми. Від четвертого місця відстають всього на чотири пункти, і ця дистанція може бути легко подолана дивлячись на їх календар.    
 

ФК «Оболонь» – ФК «Минай» – 1:0

Головною несподіванкою туру став результат матчу в Хусті, де місцева команда здобула свою другу перемогу у другому колі. Сам поєдинок ознаменувався поверненням в гру Олександра Браєра, яке стало тріумфальним.
В третьому матчі підряд забиває фактурний півзахисник хустян Михайло Мокан. Ця звитяга піднімає пивоварів на восьму позицію, тепер перед ними йдуть берегівці, до яких п’ять очок.

 Минай вдруге мінімально поступається на виїзді і втретє не може виграти. До того ж вони вже в останніх п’яти матчах постійно пропускають голи. Та невдачі переслідувачів зберігають їм комфортний заділ, вони випереджають на п’ять балів четверті Вільхівці. З одинадцяти матчів на виїзді підопічні Іваниці виграли лише в п’яти.


ФК «Боржава» – ФК «Середнє» – 1:1

Середнянці втрачають важливі очки у Довгому, підтримавши тур досить неочікуваними результатами. Очевидно, що передматчеві розклади були явно не за господарями, але саме вони першими забили.

За статистикою коли середнянці пропускають першими, то їм важко розраховувати на перемогу, так було і в цьому матчі. Підопічні Дьордя змогли відігратись лише з пенальті і тим самим не дали себе обійти в Вільхівцям за очковим багажем.

Середнє пропускає вже в п’яти поєдинках підряд. Боржава в другому домашньому матчі набирає очки і наближаються до вище стоячої Поляни на три пункти.
 

ФК «Вільхівці» – ФК «Мункач» – 3:2

Тячівська команда лише під ендшпіль зуміла зламати спротив молодих мукачівців. Команди в першому таймі за сім хвилин провели чотири голи – спочатку гості забили двічі, та вільхівчани здійснили дуже швидкий камбек. Артур Апіян оформив дубль за дві хвилини і продовжує йти на п’ятому місці у списку бомбардирів.

Підопічні Бучка зупинили п'ятиматчеву серію без перемог і одразу обійшли двох конкурентів, які грали внічию. Вони розташувались на четвертому місці і наблизились до Минаю на п’ять очків.

Мункач зазнав третьої підряд виїзної поразки, дозволив себе обійти Оболоні і наблизитись до себе Спартакусу на один пункт.   


ФК «Спартакус» – ФК «Бужора» – 1:0

Найбільш слабка пара цього туру не продемонструвала видовищного футболу, обмежившись одним забитим м’ячем. Знову з рахунком 1:0, як і в Іршаві, перемагає Спартакус.

Ужгородці продовжили свою домашню безпрограшну серію до чотирьох матчів. І наблизились до середини таблиці, відстаючи від восьмої Оболоні на два очки. Бужора програла черговий виїзний матч, хоча це був найменший програш з усіх попередніх.  
 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1023 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: