Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
12:21
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 23-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Середнє» – ФК «Поляна» – 7:1

Ці команди завершували цей тур і також не порадували конкурентною боротьбою. Вже до перерви рахунок був розгромний, а в другому таймі господарі довершили погром свалявців, які до того ж грали в меншості, через брак замін.

Легка перемога середнянців залишає їм теоретичні шанси в останніх двох матчах поборотися за третє місце, за умови втрати очок минайцями. Та одразу три колективи йдуть за ними відстаючи на 3-4 пункти і саме з своїми конкурентами вони грають останні дві гри. Руслан Соскида вперше в цьому сезоні оформлює покер, хоча міг ще як мінімум двічі забивати.

Поляна програла в четвертій очній зустрічі Середньому та знову змогли забити гол престижу.


ФК «Минай» – ФК «Боржава» – 7:0

Минай буквально перед грою втратив одного з своїх лідерів Миколу Гібалюка, що мабуть внесло негативний відтінок на настрій колективу. Та суперник у них був слабким, про що свідчать сім голів, які провели нападники господарів. Вони мають комфортний відрив від переслідувачів і для остаточного завоювання бронзових нагород їм потрібно виграти у Поляні у наступному матчі.

Минай вийшов на друге місце по результативності у чемпіонаті. Після двох голів у Довгому, Михайло Чедрик вдома забив третій свій гол у ворота Боржави у цьому сезоні.

За два матчі довжанці пропустили від Минаю 16 голів. Це вже сьома виїзна поразка з крупним рахунком.
 

ФК «Берегово» – ФК «Оболонь» – 1:0

Підопічні Мирослава Баб'яка здобули вже четверту домашню перемогу підряд і продовжили свою безпрограшну серію до семи матчів. Саме це дозволило їм піднятися на шосте місце, з хорошими шансами на четверту позицію до якої всього чотири пункти. В черговий раз свої лідерські якості продемонстрував Василь Ковтун, який вже не вперше забиває переможний м’яч. Берегівці продовжили безпрограшну серію із пивоварами до чотирьох поєдинків.

Оболонь програла сім останніх виїзних матчів, чотири з яких з рахунком 1:0. Хустяни дозволили наблизитись до себе Мункачу та Спартакусу, тож боротьба за лідерство у нижній половині турнірної таблиці ще попереду. Піднятися вище восьмої сходинки хустянам буде вкрай складно.


ФК «Севлюш» – ФК «Дийда» – 2:0

Виноградівці перемогли міцний дийдівський колектив, який підійшов до цього матчу у всеозброєнні. Господарі створили багато гольових моментів та реалізувати їх змогли лише в другому таймі. Дублем відзначився Ребрик, який забив вже 17 голів і наблизився до другого місця на один м’яч. До обох голів доклав зусиль Вашкеба – у першому випадку він розпочав атаку, віддавши на Ломагу, який і переадресував гольову передачу Ребрику. У другому – саме Василь заробив пенальті.

Після цієї перемоги Севлюш став недосяжним для минайців і вже нижче другої позиції не опуститься.
Від розгромної поразки берегівців врятував Юрій Славік, який здійснив декілька важливих сейвів, зокрема не дав відзначитись і  своєму екс-партнеру Розману. Дийдо в третьому матчі не може виграти і знову опустилося на одну сходинку. Вони втратили навіть теоретичні шанси на третє місце.

 
ФК «Бужора» – ФК «Ужгород» – 0:8


Іршавці до цього матчу лише тричі вдома пропускали більше двох голів і ця поразка стала найбільшою на рідному стадіоні в цьому чемпіонаті.

Ужгород здобув найбільшу перемогу у цьому турі. Голами відзначились більш як півкоманди. За два матчі Бужора дістала від чемпіонів 15 голів. Це вже 12 за ліком розгромна перемога ужгородців з 17 у цьому сезоні.
 

ФК «Мункач» – ФК «Спартакус» – 1:1

Мункач продовжив домашню безпрограшну серію до трьох поєдинків. Саме вони першими відкрили рахунок, забивши своєму екс-партнеру Андрушку. Взагалі у складі Спартакуса грає чи не половина складу мукачівці.

Ужгородці і в шостому виїзному матчі залишились без перемоги і продовжують йти на десятому місці. Врятував команду від поразки головний тренер Валентин Слюсар, який востаннє забивав ще в минулому чемпіонаті.
 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1126 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
0
Щодо гри Поляни проти Середнього, то на жаль команда просто дограє цей сезон, що буде далі і чи буде команда взагалі, ніхто не знає. Рахунок 7-1, міг бути і більшим, але слід зазначити, що команда через брак футболістів грала без заміни, весь другий тайм в меншості, а в стартовому складі взагалі вийшло 4 гравця із молодіжного складу, які навіть там на заміні. На жаль Полянці просто дограють чемпіонат, аби не зніматися як Тячево....

الاسم *:
Email *:
كود *: