Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
16:19
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 24-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Ужгород» – ФК «Мункач» – 6:1

Як і передбачалось в анонсі, мукачівці не зуміли уникнути розгрому від ужгородців. Лише один тайм вони протримали мінімальний розрив. Не вплинуло на хід зустрічі і вилучення головного бомбардира господарів Гегедоша. Лідерські обов’язки на себе взяв Реплюк, який вперше в цьому сезоні оформлює покер. Довершив побиття суперника Пиняшко своїм дублем. 

Мункач вже вдруге у цьому році пропускає шість голів на цьому стадіоні. Підопічні Шанти взяли реванш за нічийний рахунок у Мукачеві.
 

ФК «Дийдо» – ФК «Бужора» – 5:1

Підопічні Іштвана Гіді спокійно переграють аутсайдера чемпіонату і продовжують боротьбу за четверте місце, до якого всього один пункт. Дийдо продовжив свою переможну серію в іграх з іршавцями, і це найбільша перемога з-поміж інших. Також дийдівці продовжили свою безпрограшну домашню серію, яка налічує вже чотири поєдинки.

Бужора втратила навіть теоретичні шанси піднятися з останнього місця.
 

ФК «Оболонь» – ФК «Севлюш» – 1:5

Севлюшці, як і в першому колі, відгрузили у ворота хустської команди п’ять голів. Для господарів це найбільша домашня поразка в сезоні, тоді як для виноградівців найбільша перемога на виїзді.

У Оболоні перервалась вдала домашня серія без поразок. Тепер вони опустились на одну позицію і йдуть на дев'ятому місці разом з мукачівцями.
 

ФК «Боржава» – ФК «Берегово» – 0:1

Дивовижна безпрограшна серія берегівців знову продовжилась і тепер складає вже вісім матчів. З останніх п’яти перемог, чотири були мінімальними. Тож команда Мирослава Баб'яка поки має найкращі шанси на четверте місце, відстаючи на один бал від четвертих середнянців, з якими зустрінуться в останньому турі. Вони обійшли Вільхівці і продовжують залишати позаду себе Дийдо.

Це лише третя виїзна перемога Берегова. Боржава так і не змогла забити берегівцям у цьому чемпіонаті, програвши обидва матчі. Довжанці забронювали за собою дванадцяте місце і залишають теоретичні шанси піднятися.
 

ФК «Поляна» – ФК «Минай» – 6:7

Команди повторили рекорд результативності, який у четвертому турі встановили Ужгород – Боржава 11:2. Після першого тайму, при рахунку 1:6 на користь гостей мало хто сумнівався, що минайці зупиняться на цьому. Та Поляна зуміла переломити хід зустрічі і другу сорокап'ятихвилинку залишила за собою 5:1. До повноцінного, і мабуть рекордного за відіграною кількістю м’ячів, камебку їм не вистачило одного голу. 

Підопічні Ропонича вперше в сезоні забили шість голів в одному матчі. Відповідно Минай вперше пропустив так багато голів. Також команда Іваниці знову забиває сім голів супернику, а свалявці пропускають в другому матчі підряд сім голів.

Ця перемога дозволила Минаю завоювати бронзові медалі чемпіонату. Поляна вже не зможе піднятися з одинадцятого місця і, скоріш за все, завершить сезон на цьому місці.

 
ФК «Спартакус» – ФК «Вільхівці» – 3:0

Вільхівці програли важливу битву в ході боротьби за четверте місце і тепер відкотились на сьому позицію, тоді як підопічні Слюсара піднялись на дві позиції, досягнувши восьмого місця, яке є максимально можливим для них у цьому сезоні.

Це вже третя підряд виїзна поразка команди Юрія Бучка. Спартакус п’ятий домашній матч не програє, чотири з яких вони виграли.  
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1160 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: