Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
12:14
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 26-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Ужгород» – ФК «Спартакус» – 3:0

У вирішальній грі за чемпіонство Ужгород впевнено переграв своїх сусідів, а в майбутньому можливо і партнерів. Підопічні Івана Шанти обмежили доступ супернику до своїх володінь, не давши розвернутися в середині поля. Хоча мінімальний розрив у рахунку протримався 70 хвилин, Спартакус мав лише одну нагоду за весь матч, щоб відігратися, але Тищук не скористався нею.

Тож, як і минулого року, ужгородці в останньому домашньому матчі чемпіонату успішно захищають своє перше місце і відповідно чемпіонство. Підопічні Слюсара у дебютний сезон завершають чемпіонат на десятому місці, лише час від часу демонструючи свій високий потенціал.


ФК «Дийдо» – ФК «Вільхівці» – 3:2

Господарі в останній грі сезону мали проблеми з комплектацією стартового складу, тому на полі вперше з’явились Роман Огар, який протягом року виступав за брегівську Зірку та в Угорщині, тренер Іштван Гіді, який знаходиться у хорошій формі, через участь у чемпіонаті ветеранів, гравці з  юнацького складу Загієв, Русин та Кучінка. Та навіть в такому складі дийдівці зуміли повернути хід зустрічі і вирвати перемогу наприкінці зустрічі, завдяки голу молодого Загієва, який вже вдруге відзначається у цьому чемпіонаті. Дийдо продовжило свою домашню серію до п’яти матчів без поразок і піднімаються на п’ятку позицію.

Вільхівці програють третій матч на фініші чемпіонату і опускаються на сьоме місце. Підопічні Бучка практично весь сезон йшли близько до лідерів та на весь сезон їх не вистачило і вони закінчили в середині таблиці.


ФК «Оболонь» – ФК «Мункач» – 1:2

В четвертому матчі підряд мукачівці не програють Оболоні, і це дозволило їм обійти їх у турнірній таблиці. Мункач останні два матчі чемпіонату завершив вдало і очолив нижню половину турнірної таблиці. Як і в першому матчі між ними, знову забиває хустянам Іван Качур. Та на цей раз його гол не став переможним, а лише зрівнюючим. Другий гол за Мункач забив Хоменко.

Оболонь програла другий домашній матч поспіль і осідають на дев’ятій позиції. Відкрив рахунок у матчі центральний захисник Віктор Микуляк.


ФК «Поляна» – ФК «Севлюш» – 1:2

Виноградівці зробили все від себе залежне у цьому поєдинку, здобувши не легкі три пункти. Ребрик забив свій вісімнадцятий гол у чемпіонаті, утвердившись в ранзі кращого бомбардира Севлюша.

Господарі ще до перерви зуміли зрівняти рахунок зусиллями Івана Русина. Та підопічні Білака уникли сенсаційної втрати очок і завдяки голу Юрій Чонки завершили чемпіонат на мажорній ноті з чотири матчевою переможною серією, однак залишившись на другому місці.

Поляна програла останні чотири матчі, в кожному з них забиваючи.


ФК «Середнє» – ФК «Берегово» – 4:0  

Лише один тайм в цьому поєдинку тривала рівна і напружена боротьба та в другій половині гри господарі схилили шальки терезів на свою сторону. Велика заслуга в цьому надшвидкому дублю Анатолія Нурієва. Загалом з часу появи мукачівського нападника в складі Середнього Анатолій забив 9 голів за 14 матчів. Він забиває вже вдруге у цьому сезоні Берегову, як і Соскида, який також оформив дубль у цій грі.

П’ятиматчева серія без поразок підняла середнцянців на четверте місце. Берегово втратило дві позиції і завершило сезон на шостій сходинці, перервавши свою дев’ятиматчеву серію без перемог.


ФК «Боржава» – ФК «Бужора» 5:1

Завершальна гра чемпіонату стала найбільш результативною в турі й порадувала вболівальників, особливо місцевих. Боржава  сповна реваншувалась за поразку в першому колі. Перервавши свою серію поразок із чотирьох матчів довжанці за очками наздогнали у таблиці Поляну, але залишились на одинадцятій позиції.

Бужора як і в першому матчі між ними зуміла забити, але на цей раз цього виявилось не достатньо для здобуття залікових балів.
  Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1092 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: