Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор вищої ліги Закарпаття
13:39
Підсумки ігор вищої ліги Закарпаття
У передостанньому турі сенсацій не було.

У передостанньому турі сенсацій не було.

ФК "Середнє" - ДЮФК "Мукачево" 4:0

«Середнє» забивши чотири м’ячі сповна помстилося гостям з міста над Латорицею за нічию в матчі першого кола, яка притормозила їх на старті сезону.

Це мабуть один з небагатьох матчів коли Іваниця був задоволений і грою, і результатом. Така собі перемога на класі. Підопічні Сільваші отримали черговий урок, чи зроблять висновки побачимо у наступному турі, де їх екзаменуватиме хустська «Оболонь». (Прогноз редакції виявився вірним, лише у два рази меншим).

ФК "Карпати" Воловець - ФК "Севлюш" Виноградів 2:4

«Севлюш» підтвердив статус фаворита в цій парі і здобув заслужену перемогу. Команди знову на двох забили найбільше голів у турі, трішки не дотянувши до резульату минулого кола - 5:2.

Виноградівці продовжують йти в хвості призової трійки відстаючи на 3 і 4 пункти відповідно. «Карпати» зазнають четвертої поразки поспіль та ні в одному матчі вони просто так не складають зброю перед суперником. (Прогноз редакції 1:3 став майже вірним).

ФК "Поляна" - ФК "Бужора" Іршава 5:0

Лідер чемпіонату не помітив на своєму шляху іршавську «Бужору». По голу забили Бабич, Гегедош, Лендєл та дубль оформив Реплюк.

У неділю відбудеться центральний поєдинок туру між свалявцями та ФК «Севлюш». У разі поразки «Поляни» боротьба за трофей чемпіонату лише загостриться та якщо вони переможуть, то це вагомий крок до золотих нагород.

ФК "Оболонь" Хуст - ФК "Боржава" Довге 3:1

Пивовари перемогли довжанців і втримали другу позицію. За господарів по голу забили Браєр, Мадяр та Вурста («Оболонь»), а за гостей Остафійчук.

Наразі «Боржава» замикає останню позицію у турнірній таблиці та вже у наступному турі вони можуть покинути її перегравши воловецькі «Карпати», які знаходяться на сходинку вище.

Тарас Галушка, Яромир Лобода


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 913 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: