Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки матчів 1/4 фіналу кубка Закарпаття (повторні ігри)
12:31
Підсумки матчів 1/4 фіналу кубка Закарпаття (повторні ігри)
Відомі півфіналісти кубка Закарпаття.

Відомі півфіналісти кубка Закарпаття.

ФК "Вишково" - ФК "Карпати" Воловець 1:0 (перший матч 0:2)

Єдина гра, де збереглась інтрига. Але і в цій зустрічі, все завершилось доволі прогнозовано. Підопічні Юрія Варги мінімально перемогли команду Олександра Косича. Єдиний гол у зустрічі забив Олег Мартинич з одинадцятиметрової позначки. Дотиснути свого суперника вишківцям не вдалось, тому за підсумком двох зіграних ігор далі крокує ФК «Карпати» Воловець.

Волівчани у попередньому раунді вибили з розіграшу кубка міцний «Севлюш». Можна констатувати, той факт, що ФК «Карпати» є домашньою командою. Адже волівчани зіграли дві домашні зустрічі, і у двох із них завіксовані однакові результати – 2:0 за «Карпатами».

Відтак, вони пробиваються до півфіналу, де зустрінуться із фаворитом кубка ФК «Середнє».

ФК "Середнє" - ФК "Оболонь" Хуст 1:0 (перший матч 3:0)

Прем’єрна гра на домашньому стадіоні, яка припала на матч-відповідь чвертьфіналу кубка Закарпаття, не порадувала місцевих вболівальників видовищною грою. Здавалося б, що у господарів не мало б виникнути проблеми з пивоварами, та гості продемонстрували неабиякі бійцівські якості та непоступливість. Останній їхній матч на цьому полі завершився з розгромним рахунком 7:0 (2013 року), та зараз хустяни подолавши довгий шлях не хотіли просто здаватися.

«Середнє» змоголо відзначитись лише з стандарту, хоча могло ще в першому таймі вирішувати долю цього поєдинку і перевести його в більш спокійне русло. Тож, виноградарі впевнено крокують до півфінальної стадії кубка, турнірна сітка якого підготувала їм не найважчого суперника.

ФК "Давидково" - СК "Петрово" 4:1 (перший матч 4:1)

Вихід до наступного раунду новодавидківська команда оформила ще у першій грі.

В загальному за два матча з «Терновом» мукачівці забили 8 м’ячів, а пропустили всього 2. У попередньому раунді вони не залишили сухого місця від «Тернова» - 7:1. А «Петрово» у складному поєдинку здолало «Стройно» - 3:2.

У півфіналі на підопічних Мердєєва чекає куди серйозніший суперник ніж до цього, а саме чинний володар кубка області – ФК «Поляна».

ФК "Поляна" - ФК "В.Лази" 3:0 технічна поразка (перший матч 3:0)

Загалом у матчах ¼ фіналу кубка було забито 20 голів (2.85 за матч), з яких 9 голи на рахунку господарів та відповідно 11 на рахунку гостей.

Перші півфінальні ігри зіграють 27 квітня.

ФК "Карпати" Воловець - ФК "Середнє"
ФК "Давидково" - ФК "Поляна"
Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 825 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: