Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки перших чвертьфіналів Кубку області
20:15
Підсумки перших чвертьфіналів Кубку області
Пропонуємо Вам підсумки ігор чвертьфінальних матчів кубку області.

Підсумки перших чвертьфіналів Кубку області
ФК «Берегово» – ФК «Ужгород» – 0:2

Берегівці просто потрапили під сучасну закарпатську «Барселону», яка, вигравши Зимову першість, вирішила й далі впевнено йти за черговим трофеєм. Аби не відкладати справу в довгий ящик, гості вже на виїзді практично забезпечили собі вихід до наступного раунду змагань. Адже не просто двічі забили, а ще не пропустили у власні ворота. І якщо чемпіон краю не зіграє розслаблено в рідних стінах, то доволі впевнено потрапить до півфіналу.

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Дийдо» – 1:4

Усе, на що могли розраховувати перед матчем-відповіддю в поєдинку із «Дийдо» «річкові», то це на фактор рідних стін. Однак не склалося. Підопічні Іштвана Гіді на виїзді зіграли впевнено й іще раз довели: третя команда минулого чемпіонату таки сильніша за десяту. Отож швидше за все зустріч на Берегівщині стане формальністю.

ФК «Ф.Медвідя» (Н. Давидково) – ФК «Вільхівці» – 2:1.

Як показала зустріч, це, мабуть найнепередбачуваніша пара чвертьфіналу. Пропустивши двічі за кілька хвилин, гості не здалися, а ще до перерви один раз відігралися. Такого ж результативного другого тайму не вийшло, але мінімальна поразка із забитим голом надає непогані шанси вільхівчанам розраховувати на загальний успіх. Однак для цього потрібно вигравати вдома з прийнятним рахунком.

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ДЮФК «Мукачево» – 5:1.

Якщо вже «Ужгород» – закарпатська «Барселона», то виноградівці постають точно в ролі іспанського «Реала». Услід за чемпіоном «Севлюш» так само впевнено розібрався над футболістами з міста над Латорицею. Особливо господарі розігралися в другому таймі й створили собі вагому перевагу перед матчем-відповіддю. Висока результативність у поєдинку з шостою командою чемпіонату свідчить про те, що підопічні Івана Білака вирішуватимуть у новому сезоні найвищі завдання.

Матчі-відповіді – 7 квітня, і саме тоді остаточно з’ясується, хто потрапить до наступного кола.
 
Володимир ТАРАСЮК

Джерело

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1211 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: