Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Підсумки першого кола чемпіонату Іршавського району
22:19
Підсумки першого кола чемпіонату Іршавського району
Підсумки першого кола зони «А» чемпіонату з футболу Іршавського району.

Підсумки першого кола зони «А» чемпіонату з футболу Іршавського району.

Краще з кращих – «Арданово»

Абсолютним чемпіоном першого кола серед основних складів зони «А» стало «Арданово», яке хоча й очолювало таблицю тільки після останніх трьох турів, однак змогло наростити відрив від переслідувачів майже до 3-х перемог. Підопічні Михайла Станинця стали першими в окремих таблицях домашніх та виїзних результатів. У цих же табелях про ранги арданівці мають найбільше забитих та найкращу різницю забитих і пропущених голів. А в таблиці виїзних результатів вони ще й найменше пропустили. Тільки диво може не дозволити арданівцям у другому колі не посісти чільний рядок у своїй групі.

На срібну сходинку в останній момент застрибнуло «Сільце»

Найвище місце, яке сілецькі гравці займали протягом першого кола четверте. Заради справедливості слід відзначити, що у них весь час був перенесений матч 1-го туру, про який ми згадали вище. Саме його результат дозволив команді посісти друге місце. Найбільше на загальний стан справ вплинула вдала гра «Сільця» у виїзних матчах. У таблиці гостьових результатів клуб також другий із двоочковим відставанням від лідера, другим показником забитих та другою різницею голів. Що стосується домашніх матчів, то саме їх підсумок не дозволив команді йти крок-за-кроком услід за «Ардановом». У таблиці домашніх матчів «Сільце» на передостанньому місці та має передостанню різницю голів. Саме це змушує нас зневіритись у їх спроможності в другому колі потіснити з першого місця «Арданово». Вважаємо що нижче четвертої позиції клуб не опуститься.

На бронзовій сходинці – «Будівельник»

Протягом першого кола приборжавці жодного разу не опускались нижче першої двійки, а після 4-5-го турів навіть очолювали футбольний пелетон зони «А». Та очна домашня поразка від «Сільця» суттєво підірвала надії місцевих уболівальників на те що в цьому році їх улюбленці складуть конкуренцію грандам районного футболу. У таблиці домашніх результатів «Будівельник» тільки четвертий. У виїзному табелі про ранги приборжавцям вдалось стати третіми і при цьому вони мають тут другий найгірший показник за пропущеними та третій найгірший за різницею голів. Незважаючи на все це в цього колектива залишаються хороші перспективи потісти місце в першій трійці й за підсумками другого кола. Що точно очевидно, так це те, що «Будівельник» нижче п’ятого місця не опуститься.

«Білки» поки четверті?

Білківці, які вважались одним із фаворитів групи, стали, разом із кушницькими футболістами, головним розчаруванням першого кола. Після перших двох турів білківці лідирували, однак надалі почали втрачати очки і маневрували між 3-м та 4-м рядком поточної таблиці. У таблиці домашніх результатів «Білки» – треті, а в табелі виїзних матчів – четверті. Команда, на рівні з «Едельвейсом», показала найгірший показник результативності на чужих стадіонах. Землякам Івана Фірцака-Кротона доведеться докласти чимало зусиль, щоб завоювати місце в чільній двійці, яке перед стартом сезону віддавалось їм безапеляційно. Єдине, в чому можна бути впевненим у другому колі, так це в тому, що клуб не опуститься на дно таблиці.

«Дружба» та «Едельвейс» на безпечній відстані від обох полюсів таблиці

У таблиці домашніх результатів дубрівці п’яті та мають найменше забитих і пропущених голів, а клуб із Кушниці – другий із таким же показником забитих та різниці мячів. У табелі про ранги виїзних матчів «Дружба» також п’ята, а «Едельвейс» – останній із таким же показником забитих, пропущених та різницею голів – 2:16. З таким стратегічним підходом до змагань у другому колі цим командам буде дуже важко прорватись до чільної трійки. Знaчно легше їм буде закріпитись на здобутих позиціях.

Останнім став «Виноградар»

Найбільше на даний факт вплинула слабка гра на своєму полі – останнє місце в таблиці домашніх результатів із найгіршою різницею голів. У таблиці виїзних показників клуб хоча й став шостим, та при цьому мало забивав і не здобув жодного залікового пункту. В другому колі великораковецькі вболівальники очікують на покращення гри вже завтра.

Підсумкове положення команд після першого кола: «Арданово» – 18 очок (різниця голів – 33:4), «Сільце» — 10 (11:8), «Будівельник» Приборжавське – 10 (11:17), «Білки» — 9 (8:8), «Дружба» Дубрівка – 7 (5:8), «Едельвейс» Кушниця – 6 (11:24), «Виноградар» Великий Раковець – 1 (6:16).


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1024 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: