Головна » Усі публікації » у світі » Пиняшко та Ряшко перейшли у "Казінцбарціку"
12:24
Пиняшко та Ряшко перейшли у "Казінцбарціку"
Закарпатські футболісти продовжать свою футбольну кар'єру у третьому дивізіоні Угорщини.

Пиняшко та Ряшко перейшли у Казінцбарціка цього тижня розпочала підготовку до весняного сезону турніру у третьому дивізіоні. 

У середу, 5 січня, на офіційному сайті клубу було представлено перших двох новачків клубу екс-гравців ФК Ужгород Віктора Ряшка та Василя Пиняшка.

Двадцятидев'ятирічні закарпатські футболісти були гравцями основи у команді Блавацького. Ряшко вже раніше виступав в Угорщині у сезоні 2015/2016 за Балмазуйварош, а також грав за Хатван, Циганд та командах Егера. У Пиняшка закордонний досвід є лише в іграх за словацький Собранце в сезоні 2016/2017.

За Казінцбарціку впродовж трьох сезонів виступав хустський півзахисник Юрій Тома, проте минулого літа перейшов у ЕТО Дьор, який виступає у другому угорському дивізіоні.  

Зараз у клубі є ще один уродженець Ужгорода 24-річний Юліан Бартош, який буде конкурентом за позицією Пиняшку на місці крайнього вінгера. 

За даними німецького порталу Трансфермаркт Пиняшко буде найдорожчим гравцем у клубі  - 250 тисяч євро, другим за рейтингом йде правий захисник Янош Надь - 125 тисяч євро, третє місце за Віктором Ряшко - 75 тисяч євро.

У минулому сезоні Казінцбарціка вилетіла з другого дивізіону і тепер прагне якнайшвидше повернутись. Після 20 турів вони йдуть у лідерах Східної групи третього дивізіону, випереджаючи найближчого переслідувача на чотири очки.

Першу офіційну гру у цьому році Казінцбарціка зіграє 13 лютого вдома проти Дебрецен-2.

 
Категорія: у світі | Переглядів: 622 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: