Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Півфінал за "Поляною" (ФОТО)
18:54
Півфінал за "Поляною" (ФОТО)
У гострій боротьбі за вихід у фінал героєм зустрічі став хустський воротар свалявців.

Півфінал за Після недавньої зустрічі в чемпіонаті звітну зустріч команди розпочали без розвідки і з перших хвилин розгортали свої позиційні атаки. На 3-ій хвилині Євген Русин пробив з 22 метрів, Сидорнко відбив. 

Перший удар по воротам хустян виявися результативним – це Веселовський з лівого краю штрафної закинув за комір голкіперу – 1:0. 

Полянці перехопили ініціативу ще декілька разів обстріляли володіння суперника, однак ударам Івана Русина і Варваринця бракувало точності. На 14-ій хвилині Корнутяк здійснив відбір на чужій половині і відправив Дочинця по лівому краю до воріт, удар Романа з 8 метрів забрав воротар.

На 17-ій хвилині Іван Русин навісив зліва точно на голову Варваринця, який ударом головою зрівнює рахунок – 1:1.

М’яч не затримувався довго в центрі, однак і моменти виникали не часто. На 29-ій хвилині Павлич підбирає круглого перед штрафною і пробиває з 23 метрів, але вище. На 36-ій хвилині Микуляк подав кутовий на ближню стійку, Дочинець пробиває головою над воротами. За дві хвилини Іван Русин увійшов у штрафну справа і пробив з 14 метрів, кіпер зловив.

На 39-ій хвилині знову нагарний розіграш кутового у Хуста, лише тепер Корнутяк на ближній стійці б’є головою, Бучок відбиває. За мить після серії відскоків Веселовський пробив з 20 метрів, але біля стійки. Та найгострішим був момент на останній хвилині тайму, коли Мельник прострлив зліва, а Соскида з п’яти метрів не влучив як слід по м’ячу. 

Старт другої половини був не менш цікавим. На 47-ій хвилині Фляшко зліва вривається у штрафну і віддає у центр на Веселовського, який під лаштувався і пробив з 12 метрів, Бучок дотягнувся у лівому куті і відбив.

Через три хвилини Варваринець завдає гострого пострілу з 20 метрів, Сидоренко парирує. На 57-ій хвилині Веселовський пробиває з розвороту з 18 метрів, воротар грає надійно. За мить Микуляк сильно пробив зліва з кута штрафної, Бучок відбиває. 

На 61-ій хвилині Павлич прострілив справа, Варваринець на якусь мить не встигає замкнути з декількох метрів. 
На 70-ій хвилині ушкодження зазнав Жаренко, його змінив Андрій Русин, який пішов у центр поля, а Павлич опустився у центр захисту.

На полі продовжувалась щільна боротьба і командам було важко підібратись до воріт за рахунок короткого пасу, який обидва колективи використовували. Чим ближче до завершення гри, тим більшою була ціна помилки, напруга на полі наростала через деякі зіткнення, зокрема коли Мельник навмисно вдарив Кодрю ззаду по ногам.  

На 42-ій хвилині Хайнас подав справа у карну зону, Микуляк скинув, а Дочинець пробив з 9 метрів, але не точно. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию і команди готувались бити післяматчеві пенальті.

Першим пробив Іван Русин і вдало – 0:1. Удар Тихненка воротар зумів парирувати – 0:1. Соскида реалізував пенальті – 0:2. Микуляк також не залишив шансів кіперу – 1:2. Андрій Русин був точним – 1:3. Фляшко не зумів переграти Бучка – 1:3. А Володимир Варваринець поставив переможну крапку у серії результативним ударом – 1:4.  
Полянці на домашньому полі середнянців здобувають путівку у фінал, тоді як Середнє у Поляні також крокує за черговим трофеєм. 


ФК «Хуст» – ФК «Поляна» 1:1 (по пен.1:4)

Голи: Веселовський, 5 – Варваринець, 17.

Хуст: Владислав Сидоренко - Віталій Кузнецов, Владислав Іванов, Ігор Тихненко, Роберт Пилип (Максим Кодря, 28) – Михайло Томишин (Владислав Хайнас, 66), Володимир Корнутяк – Владислав Микуляк, Михайло Фляшко, Вадим Веселовський (Юрій Галай, 73) – Роман Дочинець  
Запасні: Микола Пилип, Віктор Зейкан, Михайло Алексик. 
Тренер – Іван Шанта.

Поляна: Ярослав Бучок, Мирон Гулович, Іван Жаренко (Андрій Русин, 71), Микола Власик, Едуард Мельник - Євген Русин, Богдан Павлич, Степан Стегура (Валентин Великий, 64), Іван Русин, Володимир Варваринець - Руслан Соскида. 
Запасні: Павло Кучінка.
Тренер - Михайло Кондря.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 865 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: