Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Півфінальні матчі на Кубок Миколая (ФОТО)
01:25
Півфінальні матчі на Кубок Миколая (ФОТО)
В суботу на полі стадіону Кінчеша відіграли обидва півфінальні матчі, тим самим визначивши фіналістів, які зійдуться у двобої вже завтра.

В суботу на полі стадіону Кінчеша відіграли обидва півфінальні матчі, тим самим визначивши фіналістів, які зійдуться у двобої вже завтра.

Півфінал між юнаками Кінчеша і «Конвектором» пройшов під знаком боротьби та витривалості. З початку поєдинку команди практично нічим не поступалися один одному. Жовто-чорним вдавалось краще комбінувати з м’ячем і за допомогою короткого пасу просуватись до чужих володінь, але без загострень. Коритнянські футболісти грали більш просто і прямолінійно, більше використовуючи фланги і довгі передачі, маючи невелику перевагу у верховій боротьбі, часто цим користувалися.

До середини першого тайму голкіпери обох команд рідко вступали в гру. Та вже після двадцятої хвилини сині почали створювати реальні нагоди для відкриття рахунку. Так на 25 хвилині лівий півзахисник Тарас Халак дальнім ударом, не без допомоги воротаря, відкрив рахунок в цій зустрічі. Після голу гра продовжувала йти в тому самому руслі. Молоді соколята грали з великим бажанням, та цього було замало. «Конвектор» не давав приводу для переживань своїм вболівальникам.

Друга половина зустрічі також не подарувала велику кількість моментів та все ж таки небаготочисельній публіці вдалось побачити ще декілька голів. Так в середині другого тайму правий півзахисник Марк Савчин з свого краю сильно пробив по воротам і м’яч по високій дузі опустився під перекладину. Гравці Кінчеша зібравшись з силами знову йшли вперед, та великий брак в техніці та передачах зводив всі їхні зусилля нанівець.

З часом у жовто-чорних почали здавати нерви і вони почали відповідати жорсткою грою, яка мала місце з обох сторін, і в одному з епізодів небезпечно підкотившись під свого суперника юний гравець «Сокола» удостоївся поштовхів у спину від своїх старших колег в синіх футболках. Не побачивши ніякої реакції арбітра Валерія Цапа на ці дії, один з вболівальників Кінчеша вирішив самотужки вияснити відносини із захисником Коритнян. Та цю невеличку сутичку вдалось швидко заспокоїти і матч продовжився.

Тренер «Сокола» провів майже всі заміни та лише одна з них спрацювала. Це найдосвідченіший в складі «Сокола» Йосип Вароді обрав правильну позицію і після прострілу з правого краю і рикошету, він переправляє м’яч у пусті ворота.

Та дотиснути свого суперника господарі не змогли. Більше того, вони ще й пропустили, це другий воротар юнаків Василь Галушка невдало ввів м’яч в гру, подарувавши його опоненту, який одразу ж переправив шкіряного у пусту рамку воріт.

Таким чином, «Конвектор» перегравши «Сокіл» прямує до фіналу, де зійдеться за Кубок Миколая з Великими Лазами, з якими вони вже зустрічались на груповій стадії і програли там 0:1.


«Сокіл» Кінчеш (юнаки) – ФК «Конвектор» Коритняни 1:3

Голи: Вароді, 85 – Халак, 25, 90, М. Савчин, 75.

Сокіл: Владислав Тренич, Євген Сатмарі, Марян Тимко, Андрій Лобанов, Аттіла Ерделі, Андріан Горняк, Ростислав Молнар, Євген Мотринець, Максим Стеценко, Віталій Долгош, Роман Мишанич.
Тренер: Боднар С.

Конвектор: Віталій Зінич, Михайло Ільницький, Іван Утрич, Веніамін Савчин, Марк Савчин, Юрій Цибик, Володимир Сегедій, Тарас Халак, Олександр Гончаров, Володимир Дичка, Олександр Павлик.
Тренер: Калабіга М.


В. Лази - "Невицький замок" Невицьке 2:0

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 804 | Додав: lobda | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: