Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Пивовари» мірялися силами з «Віском»
10:39
«Пивовари» мірялися силами з «Віском»
Матч між «Оболонню-1» та «Вишковом» був одним із найжорсткіших у цих змаганнях.

Матч між «Оболонню-1» та «Вишковом» був одним із найжорсткіших у цих змаганнях.

Початок 1-го тайму відбувався за рівної боротьби, однак вишківці приголомшили суперника вже в самому дебюті, коли реалізували свою першу нагоду відзначитись на 2-й хвилині. Михайло Мокан ударом головою завершив швидку атаку по центру – 1:0. Пивовари відповіли на 6-й хвилині, коли Віктор Микуляк ударом зі штрафного небезпечно пробив із 30-ти метрів. Шкіряний пройшов крізь виставлену стінку, як вода через каміння і полетів у лівий кут. Воротар зміг тільки кулаками перевести його на кутовий.

В середині тайму м’яч частіше тримали оболонці, однак гострих моментів у команди не було. На 15-й хвилині вишківці зробили навісну передачу зі стандарту на Емеріха Лінгвая, який завдав удару головою, та м’яч пролетів над поперечиною. На 17-й хвилині вишківці втратили ще вигідніший момент. Вони перехопили круглого в центрі поля. Партнери вивели Михайла Мокана фактично віч-на-віч з воротарем, але голкіпер Віктор Драгула випередивши нападника зумів першим винести м’яча подалі від власних воріт, та шкіряний потрапив до іншого вишківця Емеріха Лінгвая, який пробивав фактично в порожні ворота (епізод схожий до того, коли СаШо зловив облизня від словенців), та воротар встиг повернутись в рамку і зреагувати на удар.

І тут спрацювало правило «Не забиваєш ти – забивають тобі». Оболонці, під час своєї атаки правим флангом, заробили право на черговий штрафний удар. Вишківці сфолили проти Олександра Браєра. Сам постраждалий зі стандарту віддав у штрафний майданчик на Миколу Росоху і той на 20-й хвилині переправив сферу в сітку, паритет у зустрічі відновлений – 1:1. Вишківці відповіли на 23-й хвилині ударом із 17-ти метрів Михайла Мокана, який завершив атаку лівим флангом. Та м’яч пролетів трохи вище поперечини.

Кінцівка тайму пройшла на зустрічних курсах. Чим ближче було до свистка на перерву, тим жорсткішою ставала гра. В 1-му тайму на сірому газоні більше опинялись гравці «Оболоні», однак у другому таймі пивовари перевершили опонентів за фолами в рази.

Початок та середина 2-го тайму розпочалась із суттєвої переваги «Оболоні-1».

Пивовари додали у свої дії спортивного нахабства і діяли жорсткіше та активніше з кожною хвилиною. Такою грою вони на деякий час нейтралізували лідерів суперника і створили кілька хороших нагод вийти вперед. Але Миколі Рососі, Миколі Вурсті та Ігорю Пилипу не вистачало влучності у завершальній стадії.

Та найреаліша нагода виникла на 65-й хвилині, коли партнери вивели віч-на-віч з воротарем Браєра. Йому залишалось тільки перекинути Василя Русина, та півзахисник влучив у воротаря.

Кінцівка 2-го тайму була ще жорсткішою, тому зупинок з причини ушкоджень вистачало. Більше атакували пивовари, та вишківці відбивались з усіх сил. Декому навіть довелось залишити поле достроково із-за травми. Однак, таке завзяття суперника для підопічних Юлія Варги давало додаткові стандарти. Так на 67-й хвилині Карло Сойко ударом зі стандарту завдав небезпечного удару, та м’яч полетів у метрі над лівою дев’яткою.

Основний час завершився внічию – 1:1 і тому довелось пробивати післяматчеві пенальті. Лотарея була прихисльнішою до пивоварів, які реалізували всі свої спроби і перемогли із загальним рахунком – 5:4. Останній п’ятий удар їм не було сенсу пробивати, бо до того їх воротар відбив один удар і ще одного разу вишківець запустив шкіряну кулю над поперечиною.

Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 652 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: