Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Пивовари" перемагають в Ужгороді
21:20
"Пивовари" перемагають в Ужгороді
Ужгород програє третій матч поспіль у Першій лізі.

Господарі програли два стартові поєдинки і знаходяться на останньому місці в турнірній таблиці. Кияни, в свою чергу, зіграли лише одну гру внічию і займали 14-у позицію. З турнірної точки зору матч був дуже важливий для команд.

Оболонь з перших хвилин взяла м’яч під свій контроль. Вже на п’ятій хвилині гості після розіграшу кутового могли забивати, але Ющишин парирував удар п’ятою Чернія. В цілому ж, гра проходила у повільному темпі, ніхто не хотів ризикувати. В Ужгорода запам’яталися удари Вискребенцева і Пиняшка, з якими без проблем впорався Литвиненко.

Однак, все змінилося на 26-й хвилині, коли Олексій Лобов після вдалого підігравання Суханова і Слободяна-молодшого з-за меж штрафного забив м’яч у сітку – 0:1. Перший тайм завершився за мінімальної переваги гостей. У підопічних Іваниці відчувалися проблеми з конструктивом.

На 54-й хвилині міг забивати Пиняшко, але його удар парирував Литвиненко. Господарі активізувалися після перерви, але підопічні Іващенка організовано захищалися. Оболонь витримала натиск Ужгорода і потім знову забрала м’яч під свій контроль. На 70-й хвилині міг забивати Мурза, але Артур з вигідної позиції пробив повз ворота. На 83-й хвилині знову міг забивати Мурза, але молодий гравець Оболоні не потрапив в кут. І все ж відмінні заміни від киян спрацювали.

Останнє слово було за «пивоварами». На 90+2-й хвилині Щебетун віддав, а Батальський пробив над Ющишиним – 0:2. У підсумку, гра завершилася перемогою Оболоні.


ФК Ужгород – Оболонь (Київ) 0:2

Голи: Лобов, 27, Батальський, 90+2.

Ужгород (стартовий склад): Ющишин, Савошко, Шкіндер, Сартіна, Чушенко, Вискребенцев, Ряшко, Пуканич, Федак, Пиняшко, Хомченко.
Запасні: Славік, Дуран, Чонка, Тищук, Ференцик, Кобеляш, Мердєєв.
Головний тренер: Михайло Іваниця

Оболонь (стартовий склад): Литвиненко, Майданевич, Бородай, Лук’янчук, Осман, Лобов, Матяж, Мединський, Слободян, Суханов, Черній.
Запасні: Федорівський, Безуглий, Мурза, Покотилюк, Мате, Батальський, Щебетун, Савченко, Глошардін, Скидан.
Головний тренер: Валерій Іващенко.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 516 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: