Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Пивовари здолали конкурента, але рахунок міг бути й іншим… (ФОТО)
20:29
Пивовари здолали конкурента, але рахунок міг бути й іншим… (ФОТО)
Саме так можна стверджувати після побаченого в Хусті, де відбувся двобій, який цілком міг конкурувати за роль центрального в турі.

Пивовари здолали конкурента, але рахунок міг бути й іншим… (ФОТО) «Оболонь» у цьому чемпіонаті на своєму полі грає дуже впевнено і здобула шалені 87.5 % можливих залікових очок, при доволі скромній різниці голів (+1.25) за поєдинок. «Севлюш» на виїзді грає з дещо меншим запалом і здобув 54.2 % можливих залікових пунктів, при ще скромнішій різниці м’ячів (+0,25) за матч. З огляду на це, господарі найпевніше мали вигравати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиєї.

Сам поєдинок пройшов за доволі рівного володіння м’ячем із відрізками на користь то одного, то іншого колективу. У першому таймі ініціативою володіли пивовари, які створили більше гостроти і завдали майже вдвічі більше ударів, при майже вдвічі кращій влучності від атакувальних гравців.

Уже на 3-й хвилині Ігор Пилип заробив штрафний на лівому фланзі, а Росоха головою замкнув навіс зі стандарту. М’яч полетів над поперечиною. Та наступний штрафний, зароблений Мадяром у 25-ти метрах від воріт під час атаки по центру, став для суперника фатальним. Микуляк гарматним пострілом відправив круглого в праву дев’ятку. Козар не поворухнувся – 1:0.

Біля 15-ї хвилини м’яч влетів у протилежні ворота, коли Мудра замкнув простріл зліва. Та асистент арбітра зафіксував офсайд. На 22-й хвилині місцеві глядачі побачили у виконанні улюбленців «Бразилію». Простріл Росохи несильним ударом п’ятою завершив Вурста. Козар був неготовий і пропустив м’яч у сторону воріт, та вчасно повернувся і виправився. Через три хвилини Ребрик заробив стандарт у 30-ти метрах від брами. Після удару Чонки, м’яч зрикошетив від стінки і трохи змінив траєкторію, та Бучок зреагував.

На 39-й хвилині черговий гострий навіс зліва від Росохи у штрафному  майданчику знайшов Мадяра. Та з голови останнього м’яч у карколомному стрибку зняв Козар. Наступний навіс з правого флангу від Браєра був менш загрозливим, та виноградівці були змушені вдруге виймати м’яч із воріт. Шопота та Козар не порозумілись у простій ситуації та дозволили Міллеру проштовхнути круглого у ближній лівий кут – 2:0. «Оболонь» пішла на перерву під оплески та скандування: «Молодці, молодці!». Це трохи спантеличило фанів, що запізнились і вони запитували: «Це вже кінець другого тайму чи що?»

У другій половині гості перехопили ініціативу, іноді тримаючи місцевих гравців на своїй половині поля. Та все це виглядало досить академічно. Виноградівці хоча атакували гостріше й завдали на два удари більше, та показали трохи гіршу влучність – 30 проти 37.5 % у опонентів. Відчутна гострота виникла біля воріт господарів, коли Ребрик ударом головою замкнув фланговий навіс. Бучок забрав м’яч в районі уявної лінії, яку розмила калюжа біля його воріт. Арбітр віддав спірний момент на користь господарів, викликавши обурення у фанів з Виноградова.

Запал притишив Микуляк, який у наступній атаці правим флангом виконав штрафний. Круглий летів повз ліву стійку, та Вурста вчасно вибіг з-під захисників і підкорегував його політ у праву дев’ятку – 3:0. За мить м’яч знову влетів у ворота «Оболоні». Арбітр знову побачив порушення правил у їх діях. Все це ввело гостей у повний шок, від якого вони так і не оговтались.

На 64-й хвилині виноградівці, під час атаки правим флангом, могли знову скоротити розрив у рахунку, та після прострілу Мешка на лінію воротарського майданчика, Ляхович із вбивчої позиції пробив повз ліву стійку. Через дві хвилини значно влучніше з 20-ти метрів бив Шопота. Бучок відбив і з другої спроби забрав м’яча до рук.

На 70-й хвилині Вайда заробив штрафний на лівому фланзі. Черговий навіс Мешка ударом головою над поперечиною завершив Шопота. Через шість хвилин відбувся гострий простріл Чейпеша повз дальню праву стійку, який змусив місцевих фанів хапатися за серце. Пивовари одразу відповіли по центру. Цей випад завершився ударом Вурсти із вбивчої позиції. М’яч полетів у сантиметрах від лівої стійки.

На 90-й хвилині круглий знову влетів у ворота «Севлюша». Атаку правим флангом потужним пострілом завершив Петрушко. Козар відбив, та Симулик підбіг і переправив круглого в сітку. Однак асистент арбітра зафіксував офсайд

Перемога дозволила «Оболоні» піднятись на бронзову сходинку.


Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Олександр Рожко, Володимир Кочетов
4-й арбітр – Ігор Граб
Інспектор – Михайло Митровський

Стадіон «Оболонь», 750 глядачів, хмарно, часом дощ,

«Оболонь» Хуст – «Севлюш» Виноградово – 3:0

Голи: Микуляк, 6, Міллер, 43, Вурста, 53.

«Оболонь»: Ярослав Бучок, Микола Росоха, Віталій Міллер, Микола Вурста, Олександр Браєр, Ярослав Мадяр, Василь Пилип, Ігор Пилип, Йосип Мункачі, Віктор Микуляк, Сергій Панця.
Запасні: Віктор Драгула, Василь Гера, Михайло Алексик, Віталій Симулик, Даніель Барна, Річард Петрушко, Антон Вайнраух, Роберт Пилип, Тарас Форкавець.
Тренер – Олександр Браєр

«Севлюш»: Василь Козар, Борис Ковня, Олександр Міца, Василь Вашкеба, Андрій Ломага, Віталій Чийпеш, Юрій Чонка, Мирослав Мудра, Денис Ребрик, Роман Гобона, Себастьян Шопота.
Запасні: Віталій Гринишин, Олександр Логойда, Владислав Панюта, Микола Ляхович, Дмитро Жуков, Артур Вайда, Юрій Мешко.
Тренер – Іван Білак
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 872 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: