Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Погром Поляни від Ужгорода (ФОТО)
20:24
Погром Поляни від Ужгорода (ФОТО)
Ужгородці ще у першому таймі встановили розгромний рахунок.

Ужгородці ще у першому таймі встановили розгромний рахунок.

Перевага господарів у цьому поєдинку ні в кого не викликала сумнівів. Полянці ж зуміли протриматись всього на всього сім хвилин. Ковчар зі свого правого краю виконує простріл, який на дальньому куті штрафної намагався наздогнати Горський та був зупинений не по правилам Поповичем. Пробивати з одинадцять метрів взявся Лютнянський. В дуелі голкіперів сильнішим вийшов Мирослав.

Через п'ятнадцять хвилин Бндурович увірвався з правого краю карної зони і пробив у дальній кут. Головнич відбив та прямо на Скунзяка, який легко переправив шкіряного по призначенню.

Варто відмітити дебют у цьому сезоні Василя Пиняшка у складі Ужгорода. В середині тайму він мав чудову нагоду відзначитись, коли вибігав із Скунзяком 2 в 1, та удар у Василя вийшов слабким. А за мить, він став автором гольової передачі. Навісна подача зі штрафного, з лівого краю, знайшла на п’ятачку Чумака, який випередив голкіпера і переправив м’яч головою у ворота.

На 36-ій хвилині Ковчар уник офсайду і втік на ворота, але замість удару покотив лівіше набігаючому Горському, який і забив четвертий гол команди.

За три хвилин до завершення першої половини гри, ще одне підключення вінгера до атаки завершилось голом. На цей раз Смокоровський у боротьбі з Островкою протягнув м’яч до штрафної, спочатку впав, та швидко піднявшись пробив повз Головнича. Захисники полянців лише спостерігали.

У першому таймі у Поляни не було ні одного удару у рамку воріт суперника. Гру, можна сказати, було зроблено. За один тайм.

В другому таймі градус боротьби трішки впав, команди грали більш спокійно. Зелено-жовті намагались більше контролювати м’яч не форсуючи подій. На 60-ій хвилині свіжий дует атакуючих гравців розіграли ще одну гольову комбінацію. Бундаш віддав гостру передачу на хід Віщаку і той вискочивши на Безика записує і своє прізвище до гольового протоколу.

Після цього полянці спромоглися створити декілька відмінних нагод для голу. Островка прострілив з правого краю, а Попович якимось дивом не попав у ворота з семи метрів. Далі Роман Лебович вивів того ж таки Поповича на побачення з Костюком, та Василь не зміг переграти Михайла у ближньому бою.

Господарі не зупинилися і на 76 хвилині Бандурович, майже із самого центру поля, після передачі від Слюсара, втік на самотнього Безика і закотив круглого під праву стійку.

В кінці гри не витримали нерви спочатку у наставника Поляни, який апелював до арбітра щодо порушень проти його гравців. А згодом і Богдана Павлича. Обох було вилучено.

Ужгород зовсім трохи не дотягнув до рекордної перемоги цього сезону, та й семи голів виявилось достатньо, для збереження першого місця у чемпіонаті.


Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Соболч Алмаші, Золтан Кота
Делегат матчу – Віктор Наскалов

Стадіон Середнє. Глядачів 300.

ФК «Ужгород» - ФК «Поляна» 7:0

Голи: Лютнянський, 8 (пен.), Скунзяк, 23, Чумак, 29, Горський, 36, Смокоровський, 42, Віщак, 60, Бандурович, 76.

Ужгород: Мирослав Лютнянський (Михайло Костюк, 46) Роберт Смокоровський, Віктор Чумак, Василь Куделко (Станіслав Котьо, 46), Василь Горський (Мирон Гулович, 46) Олександр Ковчар, Сергій Кундрик (Валентин Слюсар,75), Василь Пиняшко, Іван Бандурович, Ігор Вагін (Мирослав Бундаш, 60), Іван Скунзяк (Юрій Віщак, 46).
Запасні: Сергій Лендєл.
Тренер – Михайло Іваниця.

Поляна: Семен Головнич (Михайло Безик, 46), Дмитро Чубірко, Василь Лібак, Богдан Павлич, Олександр Кошеля, Артур Русин, Сергій Сокач, Василь Русин, Василь Попович, Євген Островка, Ілля Рогонич .
Запасні: Роман Лебович, Євген Токарчик, Василь Бірак, Іван Головнич.
Тренер – Михайло Кондря.

Попередження: Гулович.

Вилучення: Кондря, 88, Павлич, 90.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1131 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: