Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Політ продовжено ...
08:31
Політ продовжено ...
Про те, як важко дався домашній камбек господарям провідного закарпатського автомобільного маркетингу, дізнавайтесь далі.

Політ продовжено ... Ще кілька років тому, коли «Боржава» вважалась претендентом на нагороди, це протистояння на даному стадіоні виглядало дуже й дуже конкурентно. Та старт цього сезону краще вдався клубу з Ужгородщини, який уже вважається прямим конкурентом земляків із «Лінців» за другу позицію в групі, тому втрата ними навіть одного балу тут розглядалась місцевими фанами як провал. Утім, довжанці налаштувались суттєво і з самого початку нав’язали боротьбу на кожному клаптику поля, дозволивши присутнім стати свідками дуже цікавого двобою з драматичною розв’язкою. 

Інтриги матчу суттєво додав швидкий гол гостей, ключовим творцем якого став головний трансферний велетень «Боржави» останніх кількох років, бронзовий призер вищої ліги у складі «Витязя» 2019-го року – Каганець. Юрій отримав м’яч у центрі поля й віддав дуже хороший пас на лівий край штрафного майданчика на реактивного Сурмача. Віталію вистачило хвилинки «солодких снів» захисників «Сокола», щоб спрямувати поліеританову кулю під дальню стійку – 0:1.

Місцеві невтомно гнали своїх уперед і дуже болюче реагували на кожну невдалу спробу. Згодом «Сокіл» вхопився кігтями за свій шанс, коли провів якісну атаку у відповідь по центру за участю Гапака, Костика та Полянського. Перший із цієї трійки заробив право на штрафний перед правим краєм карного майданчика метрах у сімнадцяти від воріт, а третій із них влучив в обвід стінки в ближній кут – 1:1.         

Через дві хвилини нова атака й удар Гапака з правого краю штрафного майданчика метрів із десяти з прицілом у ближній кут, та полетіло поруч зі стійкою. Ще через дев’ять хвилин двічі у відповідь пробивав Сурмач. Перший із цих пострілів заблокували й м’яч полетів в сторону від воріт, а повторний – був спрямований вище поперечини. 

На 35-ій хвилині господарі прорвались по центру й Гапак вибігав на воротаря, та він у момент завершення, після незначної боротьби з суперником, не втримався на ногах і змарнував дуже хороший шанс. Далі команди аж до перерви більшість часу провели в жорсткій боротьбі ближче до центру поля з частим використанням дрібного фолу. 

На початку другого тайму господарі досить довго шукали шлях до воріт суперника, а в опонентів Крюков зумів пробити після флангової подачі головою, та повз рамку. На 54-й хвилині «хижаки» провели хорошу атаку по центру зі зміщенням вліво. Гапак віддав на ще одного минулорічного тріумфатора «Витязя» Зизича й Андрій пробив у ближній кут. Керечанин відбив і далі партнери Михайла винесли м’яч подалі. За мить Фулей підключився в атаку й із двадцяти п’яти метрів влучив у правий кут. Кундрик парирував. Далі з інтервалом у хвилину двічі штурмував чужий захист Сурмач. Особливо ефектно виглядав перший із них, коли Віталій у стилі Зідана намагався ударом зловити у повітрі м’яч спрямований Кинівим із кутового з правого флангу на ділянку перед штрафним майданчиком. Рикошет від захисників пом’якшив політ і Кундрик легко впорався.

Полянський у відповідь пробив з ходу метрів із тридцяти з прицілом у праву дев’ятку, та полетіло вище. 
На 62-й хвилині Батрин  подав зі штрафного на Каганця і Юрій пробив метрів із восьми повз стійку. Через п’ять хвилин господарі віддали на Слободіна хороший середній пас у штрафний майданчик, та Артема, що міг вирішувати долю матчу метрів із десяти, на якусь мить випередив Чумак. Не гірший шанс на 78-й хвилині був у гостей, коли на лівому фланзі отримав дальній пас Батрин. Михайло віддав коротко лівіше на Симканича, а той віддав на правий край штрафного майданчика на вільного Киніва. Іван із забійної позиції намагався влучити в ближній кут, та спрямував повз і втратив найкращий шанс «річкових».

Через три хвилини Костик віддав дальній пас у штрафну на Ніцкулича, та Девіду спочатку було бити «не з ноги», а далі його накрили опоненти. Та другу аналогічну нагоду молодий нападник використав сповна. Костик та Слободін прорвались вперед правим флангом і Артем віддав у центр карного майданчика. Ніцкулич опинився у потрібному місці в потрібний час і ударом метрів із дванадцяти в правий кут змусив Керечанина відчайдушно кидатися й тим самим підвів на «радісні ноги» всіх місцевих фанів – 2:1. 

Три хвилини додані Запрутняком не дали достойним гостям жодних дивідендів, а «Сокіл» продовжує дуже жвавий політ, та чи зможе хтось його зупинити покажуть наступні ще важчі двобої.    


Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Юрій Чучвич та Валерій Шкура
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв

13 вересня, с. Кінчеш, ясно, + 21 градус

«Сокіл» Кінчеш – «Боржава» Довге – 2:1 (1:1)

Голи: Полянський, 11, Ніцкулич, 87 – Сурмач, 4

«Сокіл»: Степан Кундрик, Юрій Микульця (Василь Микульця, 20, Роман Демян, 90+1), Олександр Яхимець, Антон Коберник, Едуард Медвідь (Михайло Дранчак, 68), Ярослав Костик, Ігор Сугоняк (Томаш Надь,30), Іван Корпош, Євген Загорчак (Андрій Зизич, 46), Олексій Полянський, Олександр Гапак (Девід Ніцкулич, 61)
Запасні: Ростислав Лакатош, Артем Слободін, Владислав Риган
тренер – Іван Криса

«Боржава»: Михайло Керечанин, Віктор Ловга, Віктор Чумак, Іван Фулей, Михайло Бідзіля (Руслан Возняк, 68), Юрій Каганець, Василь Симканич, Віталій Сурмач (Олександр Батрин, 73), Василь Кинів (Іван Кинів, 68), Михайло Батрин (Дмитро Баран, 85), Вячеслав Крюков (Іван Бурч, 55)
Запасні: Роман Боднар, Богдан Павлище, Василь Бісьмак, Артур Куберко
тренер – Василь Фірка
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 536 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: