Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Поляна» бере максимум очок у Іршаві
12:23
«Поляна» бере максимум очок у Іршаві
ФК «Поляна» на виїзді мінімально долає ФК «Бужору».

«Поляна» бере максимум очок у Іршаві Очікувати швидкісного та комбінаційного футболу від команд, котрі посідають останні сходинки турнірної таблиці, як правило, не варто. Поєдинок 14-го туру вищої ліги між іршавською «Бужорою» та «Поляною» не став виключенням. Попри це, команди продемонстрували бажання йти вперед, витримку та витривалість, організовуючи атаки упродовж усієї гри.

Близькими аби відкрити рахунок вже на 7-ій хвилині гри були гості. Островка увійшовши до карної площі, маючи вигідну для удару позицію, але пробив у захисника. Три хвилини потому вміння виконувати стандарти продемонстрували господарі. Після подачі кутового у виконанні Горзова, на м’яч першим зреагував Томич. Але м’яч після удару головою пройшовся у стійку. Далі, немов у шахматному порядку атакували полянці. Попович під час атаки правим флангом віддав пас на Лакатоша. Той пробив поспіхом вище воріт. З важким епізодом на 28-ій хвилині впорався кіпер гостей, Безик. Під час чергової атаки Горзов виконав пас на Корпоша. Той прилаштувавшись під удар пробив майже з лінії карної площі. М'яч хоч і летів прямісінько у кут, та кіпер у стрибку з круглим упорався, перевівши м’яч на кутовий. Далі, команди до кінця першої половини постійно намагалися організовувати атаки, та по-справжньому небезпечних нагод футболісти не створили.

У другому таймі на 65-ій хвилині чудову нагоду забити мали гості. Лакатош атакуючи лівим флангом обійшов чи не усіх захисників команди господарів. Вдалося дійти аж до воротарського майданчика, де єдиною перешкодою забити був кіпер господарів. Лакатош маючи вигідну для удару позицію пробивати не став, віддав пас назад Ропоничу. Той дуже не точно пробив злету.

Далі пішли ті ж атаки у шаховому порядку. Спершу полянці на 69-ій хвилині мали зручну нагоду. Та удар Лакатоша пройшовся у сітку із зовнішнього боку воріт. Потім господарі на 74-ій хвилині могли забивати після навісу партнера по команді. Але м’яч після удару Бобика пролетів поруч зі стійкою.

Єдиний гол у матчі вболівальники побачили на 76-ій хвилині. Після виконання кутового біля воріт господарів м’яч опинився у Власика, той спробував пробити, але м’яч підкрутившись дійшов до одного з захисників іршавської команди. Той спробував винести м’яч подалі, але зробив це невдало. 0:1.

Далі картина гри на полі значно змінилася. Гості трохи осіли біля власних воріт, і раз по раз намагалися організовувати контратаки. Іршавці у свою чергу перейшли у режим постійного штурму, який зрештою не допоміг господарям зрівняти рахунок. У підсумку Полянці втримали переможний результат, та значно відірвалися у турнірній таблиці від «Бужори».


Арбітр: Назар Дьордь
Асистенти арбітра: Еміл Головей, Ян Рогач
4-ий арбітр: Олександр Бодня

ФК «Бужора» - ФК «Поляна» 0:1

Голи: Корпош (автогол, 76’)

ФК «Бужора»: Ігнатишин, Томич, Мицак, Сухан, Ільницький В. (Глеба, 54’), Варга, Корпош, Горзов, Ільницький І., Бобик, Довгінко (Совтан, 74’)
Запасні: Ільницький М., Бізіля, Головчак

ФК «Поляна»: Безик, Фізер В. (Грабар, 54’), Мельник, Русин, Островка (Фізер Ю, 30’(Соломко, 84’)), Попович, Власик, Лебович, Лакатош, Ропонич, Реслер
Запасні: Станкович

Попередження: Ільницький - Фізер В., Лакатош, Власик, Попович
Мартін  ТУРКАЛО
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 892 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: