Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" не помічає "Бужору"
12:44
"Поляна" не помічає "Бужору"
У неділю, 5-го травня, у селі Поляна відбувались матчі 4-го туру Вищої ліги Закарпаття.

Звичайно, що фаворитом зустрічі були господарі, все ж таки рідні стіни і якісно збалансований склад відіграє важливе значення у досягненні результату.
 
Однак початок матчу був м`яко кажучи несподіваним. Відкрити рахунок в матчі судилось гостям. Іван Чізмар вдало зіграв на добивання і вивів свою команду вперед – 0:1. Як виявилось цим голом «Бужора» тільки розізлила гравців «Поляни». На 9-ій хвилині Володимир Варваринець вдало зіграв на завершальній стадії атаки і відновив паритет на табло – 1:1.
 
Господарі повністю контролювали хід гри та володіли територіальною перевагою. Це призвело до декількох голів. Спочатку Степан Стегура результативно замкнув навіс з правого флангу партнера – 2:1. А за 3 хвилини нападник господарів Володимир Бабич вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем – 3:1. Під кінець першого тайму на 37-ій хвилині півзахисник «Поляни» Володимир Варваринець оформив дубль. Перший тайм завершився з рахунком 4:1 на користь господарів.
 
Другий тайм пройшов значно спокійніше ніж перший, але це не завадило глядачам побачити ще чотири забиті голи у другому таймі. Спочатку голом у власні ворота відзначився гравець гостей Петро Кляп. За сім хвилин іршавчанин Мирослав Ломага пройшов по правому флангу і сильно та невідпорно пробив у ближній від воротаря кут, тим самим скоротивши відставання своєї команди – 5:2.
 
Полянці після цього пропущеного голу підзібрались та зуміли ще двічі порадувати своїх вболівальників. На 80-ій хвилині Степан Стегура змістився з лівого флангу в центр і відправив м`яч у дальній кут. А згодом вже на останній хвилині основного часу Володимир Бабич виявився найспритнішим біля воріт гостей і також оформив дубль в цьому матчі.
 
Як підсумок прогнозована перемога «Поляни» над «Бужорою» 7:2.

 
Арбітр: Дьордь Назар
Асистенти: Рогач Ян, Наскалов Сергій.
4-ий арбітр: Юрій Чучвич
Інспектор матчу: Степан Біров.
 
ФК «Поляна» – ФК «Бужора» (Іршава) – 7:2
 
Голи: Варваринець, 9, 37, Стегура, 22, 80, Бабич, 29, 90 – Чізмар, 5, Кляп, 58 (автогол), Ломага, 65.
 
«Поляна»: Ярослав Бучок, Михайло Власик, Іван Жаренко, Едуард Мельник, Руслан Гогерчак, Василь Росул, Євген Русин, Володимир Варваринець, Степан Стегура, Іван Грубінка, Володимир Бабич.
Запасні: Дмитро Молнар, Кирил Кімірін, Володимир Чанда, Євген Токарчик.

«Бужора» (Іршава): Василь Русин, Андрій Ломага, Іван Чізмар, Іван Бровдій, Іван Бандурович, Назар Бобик, Василь Кормош, Іван Костак, Євген Костик, Василь Симканич, Антон Предчук.
Запасні: Петро Кляп, Мирослав Ломага, Василь Кинів.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 906 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
мало неочікувано, нє то шо Поляна виграє, то було прогнозовано, вони і у Виноградова в 1 турі ледь не виграли і очки відібрали, но 7-2 то много. Тим більше Бужора усилилася, прийшли Предчук, Бандурович, ще там пару, а гра , як у районної команди.

الاسم *:
Email *:
كود *: