Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Поляна не помічає Тячів
20:35
Поляна не помічає Тячів
14 червня стадіон с. Поляна приймав черговий тур чемпіонату області у Вищій лізі.

14 червня стадіон с. Поляна приймав черговий тур чемпіонату області у Вищій лізі.

До команди ФК «Поляни» приїхали в гості сусіди по нижній частині турнірної таблиці – гравці та вболівальники команди ФК «Тячів».

Незважаючи на спеку, гра розпочалася досить жваво і відразу без розвідки. З перших хвилин активно розпочали гравці «Тячева», які завдяки мобільності в середині поля намагалися в декілька пасів виводити власних гравців атаки на воротаря полянців Безика, який в перші 10 хвилин принаймні два рази рятував власні ворота від пропущеного голу.

Ближче до середини тайму гравці ФК «Поляна», згадавши хто «хазяїн поля», перехоплюють ініціативу в суперника та переходять до більш комбінаційних атакуючих дій. Завдяки потужним діям в центрі півзахисту Роберта Гегедоша та активній підтримці обох флангів, в яких виділялися Богдан Павлич та Іван Русин, моменти починають з’являтися біля воріт ФК «Тячів», але нападнику Поляни Василю Поповичу та півзахисникам Євгену Островці, Сергію Сокачу в деяких моментах бракує точності в завершальній стадії. Разом з тим, на 25-ій хвилини півзахист Тячева помиляється в центрі поля, Гегедош блискавично розбирається в ситуації і відмінним пасом в розріз між захисниками виводить на побачення із воротарем тячівців Івана Русина, який майстерно скористався своїм шансом і відкриває рахунок у грі.

Щодо гри ФК «Тячева», то ближче до кінця першого тайму гравці почали більше дбати про збереження власних воріт, при цьому різними методами.

Другий тайм полянці почали із атак на ворота Тячева, пам’ятаючи, що рахунок 1:0 є доволі хитким. В свою чергу гравці Тячева, після внесення тренером Павлом Іванчовим коректив, намагалися у швидких контратаках зрівняти рахунок. Гра другим номером Тячева принесла свої плоди приблизно на 50-й хвилині гри, коли гравець гостей потужним ударом із-за меж карного майданчику практично в дев’ятку забиває гол-красень. Шансів у воротаря Поляни Михайла Безика не було і на табло 1:1.

Пропущений гол став «холодним душем» для вболівальників Поляни та подразником для самих футболістів, які із подвоєною енергією пішли виривати перемогу. Спочатку декілька нагод втратили Сокач, Гегедош та Павлич. Однак, на 67 хвилині гри один із кращих гравців нинішнього складу Поляни Роберт Гегедош отримує пас на фланзі, бере гру на себе, проходить захист тячівців і пробиває з гострого кута під дальню стійку – 2:1 і Поляна попереду.

А далі гравці Тячева, чи то через далекий переїзд, чи то через погану фізичну готовність, практично зупинилися і моменти у господарів почали виникати один за одним, а серед вболівальників почали говорити про розгром Тячева і, як показала кінцівка гри, не безпідставно. Наприкінці другого тайму гравці Поляни ще три рази розписалися у воротах ФК «Тячева». Свої «автографи», у вигляді забитих голів, у воротах тячівця Івана Шімана залишили Євген Островка, Василь Попович та центральний захисник Артур Русин, які довели рахунок до розгромного – 5:1.

Під завісу гри непоганий шанс забити гол мав Іван Русин та стовідсотковий момент змарнував Роберт Гегедош, який розібрався із захистом та перекинув воротаря Тячева, однак м’яч лічені сантиметри пролетів біля штанги.

В складі полянців, окрім вже стабільного лідера Роберта Гегедоша, хочеться відзначити також потужну гру молодого Івана Русина, який повернувся до Поляни із прем’єрлігової ФК «Ворскли» Полтава та Богдана Павлича, який вирізняється технікою, непоступливістю і в кожній грі демонструє великий об’єм роботи. Окремо хочеться виділити зрілу гру в захисті молодого Артура Русина, який додає в кожному матчі, підчищає помилки півзахисту та стає справжнім лідером оборони. В цілому вся команда у звітній грі продемонструвала швидкісну комбінаційну гру.

В грі молодіжних команд знову не обійшлося без неприємного інциденту – під час виходу на перерву гравець молодіжної команди ФК «Тячів» відзначився грубою неспортивною поведінкою, вдаривши гравця Поляни коли команди вже заходили в підтрибунні приміщення та почав провокувати нецензурними висловами та жестами вболівальників. Неспортивна та неадекватна поведінка даного гравця продовжилася в роздягальні. На другий тайм команди вже вийшли в неповних складах: у Поляни було вилучено одного гравця, а в Тячева двох. Сама ж гра завершилася із розгромним рахунком юнаків Поляни 7:0.

Владислав Скоков

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1084 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: