Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" не втримала переможний результат з "Вітязем"
14:03
"Поляна" не втримала переможний результат з "Вітязем"
Підсумком протистояння свалявців та ужгородців стала результативна нічия.

Домашні поєдинки в Поляні це завжди справжнє футбольне дійство, де господарі викладаються по максиму для здобуття позитивного результату. Саме таким вийшло протистояння з концгазівським «Вітязем».
 
Початок матча був за господарями, які вже на 6-й хвилині свою масовану атаку завершили взяттям воріт. В завершальній фазі атаки були задіяні ледь не пів команди господарів – захисники «Вітязя» дозволили закрутити полянцям «квадрат» у власному карному майданчику - Євген Русин віддав на Володимира Варваринця, той відкинув на Івана Русина, який завершив атаку ударом і відкрив рахунок у грі. Рівно через такий же відрізок часу сталася подібна атака, яку після відскоку завершив Степан Стегура, він влучно пробив по-під самісіньку стійку без шансів для кіпера.
 
Невдовзі Варваринець завдавав підступного удару з-під захисника – кіпер зумів ногами відбити небезпечний постріл. А в одному з моментів після удару метрів з 10 гравця «Поляни» кіпера концгазівської команди підстрахував захисник. Здавалося, що такий потужний старт для господарів принесе у подальшому ще більшу кількість голів і переконливу перемогу, але господарі чомусь збавили обертів і дозволили гостям проводити стрімкі атаки. Можливо обмаль гравців у заявці таки дається взнаки на фізичних кондиціях футболістів.

Велика кількість атак у виконанні гостей проходила через правий край та центр, де діяв фактурний забивний нападник концгазівців В’ячеслав Ковтан. На 23-й хвилині після атаки правим краєм хавбек «Вітязя» зумів продертися повз трьох захисників й зробив вивірену передачу в район одинадцятиметрової позначки де господарі «забули» за Ковтана. Форвард гостей головою чітко пробиває в кут поруч зі стійкою – воротар полянців лише поглядом супроводжував м’яч, який закотився в сітку воріт.

Другий тайм тривав на зустрічних курсах – господарі великими силами йшли в атаку – гості натомість відповідали гострими контрвипадами. На 75-й хвилині під час такої атаки господарі втратили м’яч – концгазівці вертикальною передачею відшукали свого нападника Ковтана, той прорвався повз оборонців і виходив практично віч-на-віч з воротарем, але за метр до воріт його недозволеним прийомом його спиняє Артур Русин. Саме Ковтан і вирішив пробивати стандарт – виконав це бездоганно й зрівняв результат у матчі.
 
Господарі в завершальні 15 хвилин атакували, але оборона «Вітязя» витримала цей тиск. Десь за хвилину до свистка господарі мали нагоду щоб таки вирвати перемогу – прохід гравця «Поляни» правим флангом міг бути небезпечним, але простріл від кута воротарського вийшов невдалим і його відбили оборонці гостей. Тож нічия – 2:2, яка цілком задовольнила «Вітязь»
 
Арбітр: Ігор Гарлач
Асистенти арбітра: Юрій Бобаль, Роман Сенишин (усі Ужгород)
Делегат ФФЗ: Степан Головнич (Свалява).
 
Стадіон с. Поляна. Глядачів - 350
 
«Поляна» (Поляна) – «Вітязь» (Концгазо) – 2:2 (2:1)
 
Голи: Русин І. 6, Стегура 12 – Ковтан 22, 75
 
«Поляна»: Бучок Ярослав, Русин Артур, Власик Михайло, Мельник Едуард, Міклош Віталій, Русин Євген, Русин Іван, Русин Михайло, Варваринець Володимир, Стегура Степан, Гогерчак Руслан.
Запасні: Молнар Дмитро, Фалес Михайло, Лебович Роман
Тренер: Михайло Кондря
 
«Вітязь»: Харін Максим, Колобов Євген, Жентичка Іван, Селещук Вадим, Павліш Анатолій, Шимон Олександр, Пінковський Вячеслав, Шамрай Максим, Костик Євген (Кузьма Юрій 56, Тороні Андрій 70 ), Горняк Адріан, Ковтан Вячеслав.
Запасні: Костик Олександр, Красношлик Василь, Варваринець Іван
Тренер: Вячеслав Пінковський
 
Попередження: Русин Є. 55, Русин А. 75 - Костик 44, Кузьма 68
Семен Михайлик
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 841 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 мікітос  
0
Вообще не розумію, як мож так убивати пацанів? Два роки жодного підсилення, і ще хочуть від них перемог. Та вообще чудо, шо вони ще шось грають і набирають очки. Дрогобецькому треба рішити чи йому потрібна ця команда, а то кричить за результат, а два роки нико нич не робить.

2 Фан  
0
Так то так, але в нас в Поляні є свій коньок - воротар, який тупо пускає смішні голи. ЦЕ перша проблема, а друга - абсолютно ноль гравців для підсилення гри.

1 007  
0
Крім стандартів бити,той "нападник" нічого і не може!

الاسم *:
Email *:
كود *: