Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" переграє березнянців (ФОТО)
18:06
"Поляна" переграє березнянців (ФОТО)
Четверта команда області впевнено здолала суперника із Великого Березного.

Вищоліговий колектив цілком прогнозовано прибрав м’яч під свій контроль і не давав супернику нічого створювати біля своїх воріт. Тож за такої гри гол був тільки справою часу. Так на 15-ій хвилині після подачі справа воротар вибив кулаками та Варваринець був першим на підборі і з 14 метрів влучає точно під стійку – 1:0.
 
«Словацькі легіонери» Березного Микола Словенський та Веселовський намагались пожвавлювати гру попереду, але без суттєвих загострень. Полянці багато обстрілювали володіння Тряска з дальньої відстані.
 
На початку другого тайму підопічні Кондрі подвоюють рахунок після подачі з кутового, відзначився Іван Русин – 2:0.

Березняни могли відновити інтригу, коли вибігли у перспективну контратаку два в один. Та Вадим Веселовський не дочекався точної передачі від Біганича. У другій половині поєдинку помаранчеві виглядали краще і сміливіше йшли вперед. Та серйозно потурбувати Бучка їм не вдавалось.
 
Тим часом свалявці провели ще два голи. Іван Русин ударом з середньої відстані оформив дубль. За декілька хвилин Євген Володимирович Русин ефектним ударом під перекладину з 17 метрів збільшує розгромний рахунок – 4:0.
 
В одній з контратак Євген Вал. Русин втікав на побачення з голкіпером та Пекар завалив його за 14 метрів до штрафної, за що отримав попередження. Під завершення гри Олександр Міклош приклався з 18 метрів, воротар відбив перед собою, Євген Вал. Русин намагався добити, але влучив у стійку.
 
Полянський колектив стартує із впевненої розгромної перемоги над середняком Першої ліги.
 
 
ФК «Поляна» – ФК «В.Березний» 4:0
 
Поляна: Ярослав Бучок (Михайло Безик, 63), Руслан Гогерчак, Артур Русин, Михайло Власик, Віталій Міклош, Едуард Мельник, Іван Русин, Степан Стегура, Євген Русин, Володимир Варваринець, Олександр Міклош.
На заміну виходили: Євген Валерійович Русин, Володимир Чанда.
Тренер - Михайло Кондря.

В.Березний: Ярослав Тряско, Юрій Савка, Олександр Тацак, Роман Канюк, Василь Веселовський, Марян Попович, Олександр Сабов, Микола М. Словенський, Микола В. Словенський, Віктор Сіка, Вадим Веселовський.
На заміну виходили: Марян Геник, Павло Пекар, Юрій Сема, Сергій Сіка, Любомир Шоляк, Руслан Біганич, Віталій Рогач, Василь Мончак.
Тренер – Микола Шевченко.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 985 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: