Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" перемагає і виходить в лідери (ФОТО)
19:39
"Поляна" перемагає і виходить в лідери (ФОТО)
У центральній грі восьмого туру свалявці впевнено переграли одного з конкурентів за медалі.

Команди вийшли на поле у тридцятиградусну спеку, проте демонстрували досить жваву гру. Господарі через дискваліфікацію свого основного воротаря Бучка змушені були шукати заміну, тож ще один хустський воротар дебютував у складі Поляни. Також був відсутній таранний форвард Бабич, тож уже за традицією свалявці грали без замін всі 90 хвилин. У тячівців з основних не виявилось у заявці Нергеша та Куцина.
 
Саме вільхівчани першими завдали удару у грі, коли Апіян виконав штрафний з дальньої дистанції, однак значно вище. Жовто-сині відповіли стандартом на 10-ій хвилині у виконанні Варваринця, круглий пролетів в метрі над перекладиною. З часом господарі повністю заволоділи територіальною перевагою і значно більше тримали м’яч. Така тактика змушувала гостей глибоко сідати на свою половину, Грицкевич, який вийшов під нападником більше часу проводив у опорній зоні, а єдиний нападник Апіян був відрізаний від півзахисту. Вже в середині першого тайму Бучок виконав першу заміну, щоб змінити хід гри, яка складувалась явно не на їхню користь.
 
На 13-ій хвилині Русин з лівого краю подав у карну зону, Попадинець вибиваючи зрізав у свої ворота та Гринишин встиг зреагувати. За дві хвилини Росул стріляє з 20 метрів, воротар забирає. Підключився до атаки і центральний захисник Гогерчак, який спробував пробити Гринишина з 22 метрів, але кіпер грає надійно.
 
На 35-ій хвилині Росул проникаючою передачею знайшов Стегуру, який першим дотиком звільнився від опіки, а другим розстріляв ворота з 13 метрів – 1:0.
 
Червоно-білі незабаром відповіли своїм моментом – Апіян подав зі штрафного, Кодря пробивав з-під захисника з 14 метрів, однак не сильно і Гарастей забрав. На 42-ій хвилині Варваринець скористався помилкою захисту, перехопивши передачу назад, випередивши голкіпера на виході і закотивши у пусті ворота – 2:0.
 
У перерві наставник Вільхівців змінює Апіяна на Септу, який вийшов на місце опорника, а на вістря атаки піднявся Грицкевич. Гра потроху вирівнялась, однак не в останню чергу через третій гол господарів. Вже на 49-ій хвилині Варваринець потужно б’є з 20 метрів, Гринишин відбиває та Стегура був першим на добиванні і оформлює дубль у цьому матчі – 3:0.
 
На 51-ій хвилині Бакша гостро пробивав зі стандарту з 19 метрів, але не влучив у ближню дев’ятку. За мить Чанда отримав вільну зону на правому краї і пройшов з м’ячем у чужу штрафну, далі відкинув під удар Варваринцю та Гринишин справився з цим пострілом. За дві хвилини Мельник завдав удару з 23 метрів, але не точно. На 62-ій хвилині лівий захисник полянців вже бив з лівого краю штрафної та голкіпер робить ефектний сейв.
 
На 65-ій хвилині Стегура був близьким до хет-трику, вибігши практично один в один та Гринишин знову рятує свої ворота від вірного голу. Гості діяли на чужій половині вкрай не організовано, єдиний гострий епізод виник після швидкого розіграшу кутового, Мудра прострілив, Кодря розстрілював ворота з 10 метрів, але влучив у свого ж гравця.
 
Команда Кондрі спокійно та впевнено довела гру до розгромної перемоги і за підсумками сьогоднішніх матчів вийшла на перше місце. Вільхівці опускаються на третє місце і готуються до прийому Севлюша.
 
 
ФК «Поляна» - ФК «Вільхівці» 3:0
 
Голи: Стегура, 35, 49, Варваринець, 42.
 
Поляна: Володимир Гарастей, Михайло Власик, Іван Жаренко, Руслан Гогерчак, Едуард Мельник, Володимир Чанда, Василь Росул, Євген Русин, Степан Стегура, Володимир Варваринець, Іван Грубінка.
Тренер – Михайло Кондря.
 
Вільхівці: Віталій Гринишин, Павло Кривка, Володимир Попадинець, Володимир Товт, Василь Гнепа (Владислав Андрусь, 64), Юрій Мандич (Олександр Головей, 79), Мартін Бакша (Роман Білінський, 76), Юрій Мушка (Максим Кодря, 26), Мирослав Мудра, Олександр Грицкевич, Артур Апіян (Олександр Септа, 46).
Запасні: Михайло Грабар.
Тренер – Юрій Бучок.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1025 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: