Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" та СДЮСШОР розійшлись миром (ФОТО)
23:11
"Поляна" та СДЮСШОР розійшлись миром (ФОТО)
Другий матч групи В також завершився з нічийним рахунком.

СДЮСШОР розпочав дещо активніше гру і вже в дебюті мав декілька хороших нагод для голу. Полянці відповіли ударом Івана Русина з-за меж штрафної.

Надалі моментів біля обох воріт виникало не багато. Найчастіше команди самі собі привозили небезпеку. Після подачі зі штрафного від Кормоша, Безик грає на виході, однак не зміг далеко вибити м’яч, Габовда одразу ж пробив з 10 метрів, Іван Русин відбив на лінії воріт, ще одне добивання ужгородців ліквідує Лібак.

Едуард Ростока прорвався по своєму правому фланзі цілив у дальню дев’ятку, та йому зовсім трохи забракло точності. Незабаром Лібак виконав подачу у штрафну на дальню стійку, Кормош підстраховує голкіпера і виносить круглого з воріт. На 30-ій хвилині Костик не зміг далеко вибити м’яч, Мигович обікрав захисника, вибіг на ворота і покотив шкіряного мимо голкіпера – 1:0.

На останніх хвилинах першої половини гри Василь Луців подав кутовий, а Зизич пробив головою, але не точно.

У другій тридцятип’ятихвилинці Поляна могла збільшувати свою перевагу. Воротар СДЮСШОРа невдало виніс м’яч від воріт, Мигович підхопив круглого, вийшов один на один з Костиком та не зміг переграти його вдруге. Команди намагались діяти швидко, особливо у фазі переходу в атаку, та відсоток точності загострюючих передач був низьким.

Петро Луців та Ростока пробивали з 16-17 метрів, але безрезультатно. Іван Попович також виходив на ударну позицію, але заслабо пробив. На 62-ій хвилині після подачі справа і невдалої спроби свалявського захисника винести м’яч, Михайло Русин підібрав круглого і пробив з восьми метрів – 1:1.

За декілька хвилин Василь Луців в ході контратаки вивів Михайла Русина практично один в один та форвард не зміг пробити Безика. За хвилину до закінчення основного часу Василь Луців заробив друге попередження за зрив атаки суперника і трохи раніше пішов відпочивати.

Нічийний підсумок повністю відображає хід подій на полі.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Вадим Рубей
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
смт Середнє, глядачів 50
 
ФК «Поляна» - СДЮСШОР U-17 1:1
 
Голи: Мигович, 30 - М. Русин, 62. 
 
Поляна: Михайло Безик, Віктор Мондик, Іван Станкович (Сергій Головнич, 41), Василь Лібак, Ілля Ропонич (Вадим Фізер, 55), Едуард Мельник, Василь Лакатош, Василь Попович, Іван Русин, Іван Головнич, Василь Мигович (Василь Мішко, 58).
Запасні: Юрій Островка, Віталій Грабар, Іван Маркулинець.
Тренер – Василь Ропонич.
 
СДЮСШОР: Олександр Костик (Василь Сухан, 64), Олександр Кобеляш, Василь Кормош, Ростислав Голубка (Руслан Куртанич, 41), Назар Зізич (Володимир Качаєв, 44), Василь Луців, Петро Луців, Назар Пригара, Тиберій Габовда (Роман Черевко, 55), Едуард Ростока (Василь Березнай, 50), Михайло Русин.   
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Попередження: Головнич, 24, Ропонич, 37, Мигович, 46 – В. Луців, 40.

Вилучення: В. Луців, 70.
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1776 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 391 2 3 4 »
39 Степан  
0
Безик Гомик,хуйло голубе яке у футболі ноль без палички!
Із Трибун кричить а по футболі тупіший тупого!
Цвітний Гомосёк!

38 Мікі  
0
Главноє не футбол, главное модний спортивний костюм надіти, залізти у віпложе і начати цільовання з ушиткими. Коли го клали на голову, то нич не казали ош треба ся у футболі розуміти, главноє очі упулити і гойкати ги індюк. Срав він на Свалявськмй футбол з Квелле

37 Ваня86  
0
Юре ти не правий бо Безик не то шо Футбол району убив, а зробив з району шоу. Ни таблиць бо пишуть од руки, ни турнірів вообще нич. А як на фото він главноє виходить :)) от це головне. Хто не вірить зазвідайте го ко чемпіон 2016 був. Поклав го почесний президент і поклав на нього почесний президент і поклали уже всі на єнного і на другого.

36 Юрко футбальор  
0
При всій повазі до Драгобецького, при його цімборови голові федерації Безику футбол случайно ци спеціально УМЕР! Просто-напросто здох футбол, ни роздівалок, ни полів нормальних, за сіддів вообще нич не кажу, одні алкаші-пенсіонери, сам голова федерації даже не знає коли начало і кониць сезону! Чувак тупося не розуміє, зато зберать колекцію грамот та кубків від Федерації закарпаття, скоро го будуть і із 8 березням вітати! повна жопа з футболом! у всіх районах кінчаються перші круги, а в Свалявському перші ігри на якийсь кубок проліску, бляха, тать повіште Безику коли тота квітка цвіте, бо вже смішно...., ліпше би назвали кубок Одуванчика, так правильніше буде. Короче кіть всьо через жопу, такий і футбол!

34 Евгений  
0
Rusyn
Слухай умнік,ти мені не говори тут що я маю коментувати а що ні!
Далекий до Футболу то ти,і твоє поняття!!!
Яка тобі різниця звідки я?Хоч з (Баку) і що?
Краще сиди тихо і не лізь туда де Взрослі люди Общаються!!!А про то шо Люди хочуть щоб була команда то потрібно їм до Дрогобецького підійти і висловити свою думку і прозьбу,те що вони тут будуть писати то їм нічого не дасть!Якшо твій мозок це зрозумів тоді я Радий за тебе!!!

35 Rusyn  
0
У твоєму коментарі написано так много, аж 6 рядків, а не зрозуміло вообще нічого... ))))))) Шо іти просити?)))до Дрогобецького).Може мітинг устроїти би була команда? ))) не смішіть

33 Artur84  
0
Командою треба займатися, а якщо вона просто для галочки, то вона так і грає! До прикладу, попав на гру Мункача із Давидковом, хоть і туман був, що толком нічого не видно, але одразу можна в молоді Мукачева побачити думку на полі, якісь тренерські ідеї, зміну тактики по ходу гри. А коли команда збирається за день до гри, практично без ніяких тренувань, із двома замінами, то про що тоді говорити? Кому така команда потрібна? Коли хлопці реально мучаються на полі, без бажання та без бабла, то що вболівальники мають бути раді за це і хлопати? Команда для того і зветься КОМАНДА,  коли Президент, тренерський склад, гравці - єдине ціле, а не кола права рука не знає де ліва, ніхто ни за шо не відповідає!

32 Rusyn  
0
Евгений - 
читаючи коменти твої (Евгенія), видно, що ти із Стройна і ти у футболі такий далекий, як більше половина керівників футбольних клубів Закарпаття, які в футболі находяться лише із-за власної вигоди... Для всіх таких людей на першому місці не ФУТБОЛ, - а гроші. 
p.s ліпше не коментуй більше, критику потрібно знати сприймати. Коменти всіх хто нижче писав, це іхня робота (вони вболівальники) і вони хочуть, щоб був футбол по-перше, а по-друге-, що іхня команда була командою, а не командою, яка на протязі сезону грала декілька разів без замін і в, якій люди на полі не знаю, що ім робити....

31 Artur84  
0
Шо і треба було доказати! Без нормальних фінансів, нормального тренера, нормальної підготовки, нормального підбору гравців не буде ні команди, ні результату! Поки Дрогобецький не розбереся із своїми проблемами в громаді, футболу нормального НЕ БУДЕ! Та і взагалі шкода, шо в Свалявському районі після ЛЕГЕНДАРНОГО АВАНГАРДУ обласний футбол фінансує один Дрогобецький!

30 Евгений  
0
Ваня
Піди на трен у Поляну і побажай хлопцям удачі,я просто дивлюсь за Грою!!!

29 Ваня  
0
Женя я розумію емоції бо ти може граєш за команду, але зараз ситуація дійсно критична і непонятна і треба міняти всьо!! Стройноє реально хоть і були ззаді но не останні і Минай і Дідово то увіділи. Кіть мати і були на трибунах то всьо емоції такі як у вас такі і у нас. Такшо мош ся вадити доказувати безконечно. Тепер просто файних ігор на зимній Вам. а Далі наші хай думають як вийти з ями, бо чим далі она стає більша.. а за 5 років маєме бути ліпшими!!

1-10 11-20 21-30 31-38
الاسم *:
Email *:
كود *: