Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Поляна» в більшості громить виноградівців
20:50
«Поляна» в більшості громить виноградівців
Найбільший очікуваний матч цього туру виявився, не без допомоги арбітра, одностороннім.

Найбільший очікуваний матч цього туру виявився, не без допомоги арбітра, одностороннім.

Команди підійшли до матчу у бойових складах і глядачі з нетерпінням чекали цікавої битви на полі. Рівновага зберігалась досить довго, гра йшла на зустрічних курсах. На правах господарів свалявці першими створили гольову нагоду, в якій Горський з правого флангу прострілив, а Береш, не зрозуміло як, промахнувся перед пустими воротами.

Через десять хвилин гості зуміли відповісти небезпечним штрафним з дальньої відстані, Міца сильно пробив і м’яч від перекладини вискочив у поле. Вже з середини першого тайму жорстка гра гравців призводила до частих зупинок в матчі, і відчувалось, що арбітр втратив контроль над грою, оскільки кількість гірчичників мала бути відчутно більшою, а запал футболістів від жовтих карток – меншим. Безкомпромісна боротьба за м’яч йшла на кожному клаптику поля, хоча у більшості випадків це була середина поля.

«Поляна» досить результативно провела останню десятихвилинку в першому таймі. На 38-ій хвилині лівий захисник Кохан запустив по фланзі Ковтана, який від кутового фляжка здійснив простріл на який відгукнувся Василь Попович на ближній стійці і з 8 метрів пробив Гринишина. Ще через три хвилини Береш прорвався по центру і перед входом в штрафну відкотив вправо на Поповича, який спробував прострілити та його заблокували, а вже з другої спроби він вже пробив і круглий від голкіпера зайшов у ворота. До кінця тайму ще Чонка своїм ударом поцілив у штангу воріт Головнича.

«Севлюш» продовжував гнути свою лінію, граючи широко в атаці. Футболісти на другу половину гри вийшли ще більш заряджені, агресивна гра і напруга на стадіоні наростала. Вже на третій хвилині після відновлення гри Ломага біля бровки збиває Бабича за що дістає жовту картку, яка виявилася для нього другою. Хоча після цього фолу відмашка Володимира також заслуговувала на гірчичник, який був би для нього також другим. Та Шкура закрив на це очі, як і набагато інших дрібних порушень протягом матчу.

Вже за п’ять хвилин після вилучення господарі збільшують рахунок, Береш прострілив з правого флангу і Попович замикає в пусті ворота і тим самим оформлює хет-рик в цьому матчі. Виноградівці після вилучення лівого захисника стали грати в три оборонці, чим й надалі користувалися полянці. На 61-ій хвилині Павліш робить перехват в центрі поля і трішки пройшовши, точною передачею виводить Бабича на побачення з голкіпером, Володимир без проблем переграє його і забиває.

Виноградівці не замикалися на своїй половині і активно йшли вперед. Господарі при стрімких контратаках користувалися розривами в лініях суперника і мали багато моментів. Один з них не використав Лазарович, який тільки-но з’явившись на полі вискочив на самотнього Гринишина та затягнув з ударом і змарнував нагоду.

Біля протилежних воріт також виникали гольові моменти. Так Чонка передачею в штрафній знайшов Шопоту та той ударив повз дальньої стійки. Під самий ендшпіль Горський після пасу з глибини поля вискочив на самотнього Гринишина і також записав своє ім’я до протоколу, як автор забитого м’яча.

Команди показали рівну гру лише у перші півгодини, а ударна кінцівка першого тайму і вилучення на початку другого призвело до розгрому. Та перемога у рівних складах мала б зовсім інший присмак, можливо чемпіонський.


Арбітр: Сергій Шкура
Асистенти: Яна Сащина, Сергій Боднар
Делегат: Анатолій Плеханов
Температура: +23. Глядачів: 200

ФК «Поляна» Поляна - ФК «Севлюш» Виноградів 5:0

Голи: Попович,38, 41, 55, Бабич, 61 Горський, 88.

Поляна: Семен Головнич, Юрій Кохан, Василь Куделко, Дмитро Чубірка, Василь Горський, Василь Ковтун, Олександр Пакош, Богдан Павлич, Юрій Береш, Володимир Бабич, Василь Попович.
Тренер: Кондря М.

Севлюш: Віталій Гринишин, Віталій Чейпеш, Олександр Логойда, Дмитро Жуков, Ерік Віщак, Юрій Чонка, Мирослав Мудра, Василь Симканич, Андрій Ломага, Юрій Мешко, Олександр Міца.
Тренер: І. Білак

Вилучення: Ломага, 48.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1418 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 18
18 lobda  
0
Євген Свищо
Туткоментатор, який називає себе Артуром випадково переплутав мене з адміном
сайту. Довожу до відома, що я такий як і ви звичайний мешканець Закарпаття,
просто трохи з іншого району і до адміністрування цього сайту не маю жодного відношення.Читати треба, хто пише коментар (у дужках було вказано моє імя та прізвище).
Так от я ваші коментарі вилучати б не зміг, якби й хотів. Я простозазначав, що відповідальність при коментуванні мяко кажучи меньша, ніж коли ти пишеш офіційнуінформацію. А ви знову просто вириваєте речення з контексту і завершуєте ним
свій коментар. Простоя, на відміну від окремих людей, що дивляться матчі з трибун та вихваляють окрему
з команд тільки в коментах (на які вона в цьому році, як і в минулих роках ,безумовно заслуговує в розумних обємах) здатнийна те, щоб і написати про події на полі в окремій інформації. При цьому не
ховаюсь за різними ніками чи напівпрізвищами. Вам була аналогічна пропозиція
писати на Лобду, як колись була дана мені. Та ба, не знайшлося жодного
патріота, щоб написати про свою улюблену команду на цей сайт, який ви так хаєте
наліво і направо за окремо вирване з контексту речення. Я невірю, що в цілому Свалявському районі нема хоча б однієї освіченої людини, щоб
писала про домашні матчі «Поляни» на Лобду, щоб окремим з нас не треба було
їздити у ваш край, долаючи майже 100 км шляху. Тоді б були і вовки ситі і вівці цілі: і ви бнаписали про перебіг гри і ми були впевнені, що той автор, що написав
відповідає за те, що написав. За законом України про ЗМІ тільки автор
відповідає за написане в статті, а не адміністратор чи редактор газети, який
розмістив. Тоді, якщо ви напишете якусь неправду, на вас можна подати якусь
скаргу людям, які будуть вважати, що ви перестарались. А в коментах можна
писати небилиці і ти ні перед ким не відповідаєш за те, що написав. Пропоную
також шановному арбітру написати офіційно своє бачення подій на полі хоча б на
цей або на інший більш менш читабельний ЗМІ, а не ховатись просто за імям, щоб
адміністратор мав проводити домисли: що за Валерій написав? Тоді вже й ви
будете відповідати за те, що вийшло під вашим прізвищем. А так це виглядає тут
від загального хору в коментарях, як ганяти мяч без шкіряного покриття по
зеленій галявині, коли ти не знаєш хто коментує і яку мету має. Такот якби я був на грі в Поляні, то можливо й не написав би таку назву, однак там
був інший журналіст і якщо написав, то мабуть не просто так. Зі свого боку хочу
зазначити наступне, що в будь-якій грі вилучення гравця впливає на перебіг
подій на полі, як Поляни у Виноградові, так і навпаки Виноградова у Поляні, так
і Поляни в Хусті, коли ваші хлопці дійсно показали чемпіонський характер, про
що я писав у кількох ЗМІ, а не тільки на Лобді. Та це був виняток, коли команда,
яку залишили в дуже великій меньшості вдалось(не без долі фарту, а щастистить
сильнішим) показати супернику де раки зимують. Але і в Поляні при тому рахунку,
що був, вилучення все ж думаю якось та вплинуло на підсумок. Я тут не хочу сказати
чи правомірним воно було, бо не бачив епізоду. Просто вилучення завжди впливає
на підсумковий рахунок. А далі вже думайте як хочете. Прохання до найактивніших
письменників у коментарях відгукнітся на моє прохання - пишіть про матчі своєї
команди на Лобду, тоді не треба буде вам перейматись окремими реченнями у наших
інформаціях і ми будемо раді, що у нас є талановиті люди на Свалявщині, Воловці,
Ясінях чи Міжгірї, бо в нас ноги не залізні і ми на всі події не находимо! Якби
я жив на Свалявщині, то я б знайшов час написати про свого чемпіона хоча б
якусь інформацію, а не метелив би (образний вислів в хорошому розумінні цього
слова) тих, хто написав інакше ніж я того б хотів. Вже цієї неділі у вас гра з
«Боржавою», де ви оформлюєте чемпіонство. Як кажуть у нас на Закарпатті: «Прапор
вам у руки!» [Євген Свищо]

17 Вова  
0
Якшо  би арбітри видаляли за кожен епізод то команди не догравали.В даній грі Валерій  повністю конролював події,що відбувалися на полі. Зауважень робити  в бік Валери та його  асистентів не доречно в цій грі. Рахунок 5-0 сам говорить за себе. Незрозуміло чому Ви так шукаєте те чого просто не має. Це футбол і арбітри приймають рішення, були жовті картки і в Поляни і у Виноградова та  була і червона цілком заслужена та   даже при цьому це аж ніяк не вплинуло на гру !  І Незрозуміло чого Ви так шукаєте предвзятість тут та помилок арбітра??? Реально ця  гра порадувала всіх присутніх ..і про арбітрів взагалі повірте по цій  грі  ніхто і не говорить і язик нікому не повернеться сказати даже гостям.. 
Бригада відсудила на 100%...Хороша гра була і давайте  не шукати причин розгрому 5-0.Говорити , що, хтось вплинув на гру окрім самих футболістів, це просто неповага до клубу та вболівальників, які довго оплесками дякували за яскраву гру своєї команди.  Це  справжня  була бойова гра та хороші суперники..і все по ділу було, що о і сьогодні на час футболу підтвердили Селменський та Біровчак.
 Всім успіхів  та хорошого футболу!

15 Artur84  
0
Я так зрозумів це пише арбітр цієї гри Валера Шкура. Повністю згоден із його коментарем, і не тому, що вболіваю за Поляну! Гра дійсно була бойовою! ніхто нікого абсолютно не вбивав, з боку гравців Виноградова не було серйозних претензій до арбітра, навіть по вилученню, виноградівці самі на себе були злі, бо нічого практично не получалося! Чонка взагалі випав з гри, таке враження, що розучився у Білорусчії грати:) Воротар Гришинин взагалі пару раз тупив, чим привіз нервозність в дії свого захисту! Була абсолютно мужська бойова гра! І якісь суддівські рішення, які вплинули на результат годі й шукати!

І до всього хочу додати, що ми не тільки можемо підтримувати команду, коли вона не грала, то від нас отримувала нищівну критику, і не тільки футболісти, а і тренер та Президент! А зараз реально хочеться сказати СПАСИБІ КОМАНДІ ( ТРЕНЕРАМ, ГРАВЦ2ЯМ, ПРЕЗИДЕНТУ) ЗА КУБОК ТА ЗОЛОТО!!!!

14 Валерій  
0
Шановні переписувачі прочитав і одну і другу доповідь по цій грі. Всім гарно пишеться коли ви не на грі. В мене таке враження, що половина відписувачів не була на грі. Я не можу і не хочу писати коменти на себе, але якщо люди які були присутні на грі скажуть, що хтось когось вбивав то це лише їхні думки. Порівняйте цю гру з грою Динамо-Шахтар, скільки червоних карток мав показати мій товариш Юрій, але в цьому і всі плюси арбітра, не просто вигнати гравця з поля а вигнати за конкретне порушення правил. гра дійсно вийшла хорошою і я не думаю що завадив їй своїми діями а в кого інші думки задавайте питання мені конкретно і на них відповім.

16 lobda  
0
Гріх не скористатися чудовою можливістю почути коментар, як то кажуть, з перших вуст. Було б цікаво якби і інші арбітри йшли на контакт з вболіавлаьниками і так дохідливо розбирали свої дії.
Прокоментуйте будь ласка наступні епізоди:
Момент з вилученням Ломаги, коли він підкотився під Бабича. Володимир вже лежачи бє ногою Ломагу. Як результат Ломага дістає справедливу другу жовту, Бабич не отримав навіть усного попередження (хоча мав вже одну жовту).
Чонка жорстко збиває Горського, одразу ж після цього підбігає Куделко і хапає Чонку за шию (неспортивна поведінка). Вирок арбітра: жовта Чонці і все.

13 Вова  
0
Адмін ніхто не боїться писати статті і відповідати перед ЗМІ, нічого образливого в бік Ваш не писалося, кожен має свою думку і може її  висловлювати.. До речі на сайті ФК Поляна не один раз ми писали статті і критику в  бік нашої команди коли Поляна виглядала не кращим чином, так і до суддіввства та інше, про це можна було прочитати і в інших інтернет виданнях, якщо Ви так говорите про ручку та листок, а в грі з Виноградовом тут критики не може бути. Мова тут  йде про послідовність та думку присутніх на грі, Ви мали бачити як всі вітали команду, а все інше обговорено. І образливого нічого в Ваш бік та в бік сайту не писалося. Якшо б сайт був можливо другого формату то ми б тут не спілкувалися. А якщо  як кажете в коментах   відповідаєм  перед Адміном то це Ваше право хлопці. Видаляйте. Удачі

11 lobda  
0
Тут,у коментарях, згадали про те, що минулого разу була критика. Ви любі друзі
вийшли на такий рівень, що грати так, як ви грали в Хусті вам не личить. В
усякому разі мені особисто було неприємно споглядати, як клуб що має абсолютно
найкращі показники у виїзних поєдинках виглядає безпорадно. Якби в минулі роки аналогічно
програв «Метеор», «Мукачево» або «Берегвідейк» – 0:3, то була б може й більша критика
на їх бік. Біда не в цьому сайті і в його працівниках. Кому здається, що хтось
погано пише, то бере ручку та листок і пише краще. Коли вам запропонували
писати про «Поляну», то ви відмовились. Я розумію це так, що коли ти пишеш
матеріал у ЗМІ, то відповідаєш за нього, а в коментах відповідаєш тільки перед
адміном, який може його вилучити.
Ви
не зрівнюйте полянський клуб із «Севлюшем», «Оболонню» чи «Середнім» (не кажучи
про інші колективи) – вони борються за нагороди нижчого ґатунку. Тому до них
була б аналогічна критика, якби вони поступилися скажімо «ДЮФК-Мукачеву» чи «Боржаві»
– 0:3. Біда в тому, що ви, фани команди, сприймаєте колектив на рівні з рештою,
у той час як "Поляна" вийшла на чемпіонський рівень і нижче нього
опускатись – це значить не відповідати йому. Ніхто не налаштований проти якоїсь
окремої команди. Навпаки чим більше їх буде тим краще для розвитку
підростаючого покоління. Просто якби донецький "Шахтар", коли був
безумовним фаворитом і знаходився на піку форми (як наразі "Поляна" -
судячи з відриву), а не в цьому році, коли Динамо" почало його тіснити,
поступився скажімо "Чорноморцю", "Металісту" чи
"Динамо" – 0:3, то думаю те що я написав критичного про
"Поляну" здалося б всім дитячим лепетом, так би його обписали всі
кому не лінь. Така доля фаворита, що його критикують за подібні ляпи, які
дозволені командам нижчого рівня. Так що сприймайте свій клуб як чемпіона, а не
як бронзового призера і вимагайте від гравців поваги до суперника (в
спортивному плані), щоб не було диспропорцій 0:3, а потім 5:0 із командами майже
одного рівня. Так може дійти скоро до того, що 11:0 і 0:6 через гру від
чемпіона (не обовязково «Поляна») з командами одного рівня буде нормою для
обласного чемпіонату. Тим більше, що в другій грі в Хусті нашого, всіх
закарпатців (а не лише вашого) чемпіона суддя, з ваших думок, вже не так давив
як першого разу, та команда все ж програла, а не виграла як першого разу. Якби
рахунок залишився 0:1 або навіть 0:2, що полянцям було цілком під силу
втримати, то була б трохи інша риторика від мене. Так що сприймайте критику
менш хворобливо. Тим більше, що вона ніколи нікому шкоди не приносила, а
навпаки це додатковий піар, за яким ваш клуб будуть краще знати. Стільки як про
"Поляну" в цьому році на цьому сайті мабуть про жоден клуб і не
писалось. Зокрема згадайте про висвітлення мною переможних для вас поєдинків у
Іршаві та Довгому. Так що не завжди ми пишемо погано про вас (як вам здається).
Просто м’яч круглий і іноді ми потрапляємо на двобої деяких команд, окремий результат
яких важко збагнути. У кінці кінців на сайті ж не писали, що якась команда
бездарна чи в тому плані. Завжди всі аргументують свої думки. І якщо хтось не
впевнений, то не пише про той чи інший факт. [Євген Свищо]

12 Artur84  
0
Нижче я вже писав, і Адміну особисто, ще раз повторю для Свища, оскільки вважаю Ваш коментар стосуєть і мене) 
Так, в статті немає відвертих нарікань на суддівство, але мова йде про початок заголовку та кінець статті, це як "25 кадр в телебаченні"! 
Як приклад - мені після гри телефонує товариш із сусіднього району і питає "а шо там у Вас суддя убив Севлюш"? Питаю його " звідки Ти взяв"? Відповідь - почитав статтю на ЛОБДІ! Я відкриваю тоже і читаю на початку, що "не без допомоги судді....." та кінець про "Можливо чемпіонський присмак перемоги", я наприклад прекрасно розумію, що це "гра слів", що можливо на це не треба звертати уваги, і я б взагалі на це не звернув уваги та не писав нічого, але просто зрозумійте, що читачі роблять висновки по саме таких наголосах на початку матеріалу по самій подачі статті, яка, до речі, написана непогано!!!  дописувачі молодці, що подаєте вчасно новини, але в деяких епізодах, можливо десь можна і по другому написати.... Ось і вся проблема нашої переписки! Хоча і тут є позитив, бо видко, що сайт читають та цікавляться футболом:)

До всього цього - чомусь ніхто не писав про суддівство, коли у Поляни вилучали у Виноградові та Хусті по 2 гравців та пенальті ставили? Навпаки, все ОК, судді молодці, а коли Шкура 2 жовту показав за відвертий фол, навіть не пряму червону - все "суддя посприяв, допоміг, не був послідовним, від цього у когось присмак помінявся із чемпіонського на нечемпіонський і т.д.". 

Тепер щодо Поляни, яка на Вашу думку така грізна, що мала Хуст обігрувати, а не програвати перед цим: 
В грі, коли Хуст був обіграний ще була певна боротьба за золото, зціпили зуби і грали, а в програній грі вже все було зрозуміло щодо чемпіона, і гравці не роботи, тим більше, що ставку на оформлення чемпіонства робили саме на ДОМАШНЮ гру із Виноградовом, на який і настрій був серйозний! Тепер щодо грізної Поляни, яка, на Вашу думку має всіх "в одну калітку" перемагати! В 2 колі клуб залишили Реплюк, Гегедош (Говерла), Русин (Полтава), Кошеля (Стройно)! Лендел та Лютнянський відверто в останніх 2 колах фактично не грали, а "дурака" валяли, бо зайняті іграми за "Собранці" (на даний час відраховані)! У воротах ветеран Головнич (в неділю йиго сину - увага 18 років виповнилося); Береш, Чубірка, Бабич, Куделко - фактично ветерани; Ковтун, Павлич та Попович - зовсім молоді гравці, останній взагалі перший сезон грає за основу! Декілька турів була одна лише заміна - із юнаків хлопчик, і через це зареєстрували ще Лазаровича із Ракошина! Практично 3 кола грали одним складом, без замін, так-що гравцям притаманна втома!
В деяких командах (Виноградово, Хуст) підбір гравців майже аналогічний по силі, а в Середнього може і більш серйозний!
Дякую за порозуміння! Хто не погоджується, вибачайте - маєте право!

6 Вова  
0
Адмін та Тарас..ну чесно я прочитав і статтю вашу і нехочеться писати Вам то Що раньше писав берегівчанам постійно !!!Поляна у вчорашній грі була на голову сильніша і рахунок міг біти не 5-0 а 9-0 .. на початку другого тайму ми сиділи якраз навпроти того епізоду , там була заслужена жовта..і 2 червона. І повірте ,або відкрийте собі очі нарешті !! Поляна в цій грі без цьої червоної за рахунку 2-0 виграла би так само, а то і більше!!!Артур правий , ДЕ Є ВАША ОБЄКТИВНІСТЬ !!! У Виноградові було вилучення та 2 пенальті у ворота Полян, і тоді Ви розкритикували Поляну!!  І де тут допомога Шкури була ?? пишете та пишіть по ділу!! Або напишіть шо за дового до ігор Поляни у Вас є своє бачення особисте до ФК Поляна !!! тоді би все було зрозуміло.. Програш 3,0 розгром та критика , виграш 5-0 суддя та вилучення при грі дісно, яка заслуговує на Чемпіонську ви пишете на біле -чорне !!
Скажу одне , що ті хто був на грі, якщо прочитає вашу цю Вашу  " Обєктивність" то вам подякує і закриє в себе сайт назавжди. Якраз після гри ми з футболістами нашими говорили , ану що тепер придумає Лобда --ну придумали ви . Молодці. Дякуємо,    а Поляна наша Чемпіон !!!

8 lobda  
0
безперечно у другому таймі Поляна могла набити безліч голів, оскільки Севлюш й у меншості грав відкрито. Ніяких зауважень і до другої жовтої нема. Де ви знайшли в статті про допомогу судді Поляні?! Для нейтрального глядача було б цікавіше спостерігати продовження сценарію першого тайму. Не розумію де Ви побачили в статті критику свалявських чемпіонів.

10 Вова  
0
Проаналізуйте самих себе.. Поляна при даже 3-х вилученнях грала і вигравала.. у Вчорашній грі Поляна домінувала після першої 20-хвилинки беззаперечено та повела в рахунку 2-0..в  другому таймі шкура показав не червону, а жовту картку, яка була вже 2 і це червона зразу! Виноградово посипалося не дивлячись на це вилучення, настрой Поляни був бойовим і боротьба велася справжня, і результат грі не відповідає ..5 треба помножити на 2.
По вашій фразі булоб цікаво глядачам дивится як у 1 таймі то шановні автори.. ви бачили як глядачі вболівають??? ви бачили як всі вітали команду?? як скандували Поляна Поляна?? та чи не красивий футбол побачили глядачі???  чи для вас це так просто всі працюють на ФК Поляна?? але принаймні футболісти та керівництво клубу подякували всім за підтримку як місцевим так і гостямз інших районів та відпочиваючим які були задоволені грою.
На мою думку і на думку більшості, даже  при рівних складах суперник був би розгромленим !!

3 Artur84  
0
Адмін (Яромир), якщо б дивитися на послідовність арбітра, то тоді можна було б говорити і ще про декілька епізодів, коли ті ж гравці Виноградова відверто грубо збивали малого Поповича Васю, який 3 гола забив, били по ногах Кутю малого, Горського, травмували Павлича, також Полянці тоже нарушали ..... Але тоді б залишалися грати 5-5, якщо дивитися на послідовність! Це не балет, це гра, і при чому гра 1 та 2 на час гри команди ( хоча вже 4:)! Да може десь були маленька поблажка для Поляни, як команди яка грає ДОМА, але не було відвертого засужування, не було навіть того, щоб суддя десь присадив Виноградово "на свисток", цього небуло, навпаки першу картку отримав Береш Юра! Тому дивно, коли хтось (Галушка) начинає на початку статті писати, що тіпа "Найбільший очікуваний матч цього туру виявився, не без допомоги арбітра, одностороннім", бо в тих хто не був на грі складається враження, що Поляна за допомогою судді взяла і вбила Виноградово, хоча рівна гра була в перші 20 хвилин, а на час вилучення Виноградівця повна перевага була в Поляни, і рахунок 2-0.... А от суддя вбиває, це так, як Лофа у Виноградові Поляну, чи іршавський суддя у Хусті, коли мало не йшов забивати Поляні за Хуст! А Виноградово сьогодні отримало такий настрой Поляни через суддю Лофинця та їх поведінку в минулому турі, як то кажуть БУМЕРАНГ, але в ігровому плані!

4 lobda  
0
кожен трактує по своєму.. шукає теорію заговору проти Поляни.
В цьому реченні "Найбільший очікуваний матч цього туру виявився, не без допомоги арбітра, одностороннім. "  йде лише констатація факту, що після вилучення арбітром гравця, забивалися голи лише в одні ворота. 
А в цьому реченні "Та перемога у рівних складах мала б зовсім інший присмак, можливо чемпіонський." так само  підкреслюється, що гра цікавіше виглядала б прирівних складах, а розгром після вилучення - це просто побиття ослабленого суперника. Не думаю що тут підходить словосполучення "чемпіонське побиття".

5 Artur84  
0
При чому тут "теорія заговору"?, Про заговор можна казати, якщоб Поляна втратила чемпіонство, а не виграла за 4 тури до кінця чемпіонату! Мова йде про дещо коректне висвітлення подій! Якщо на початку матеріалу зазначається про якусь допомогу арбітра, то не будучи на гріі і читаючи статтю складається враження, що саме ДОПОМОГА СУДДІ виявилася значущою! Ось і все! просто декілька таких наголосів і складаєтсья зовсім інше враження! А якщо реально, то Шкра відсудив достатньо рівно!

7 lobda  
0
в статті ні разу не зазначається, що суддя допоміг виграти Поляні. Мова йде про те, що до вилучення команди грали на зустрічних курсах, а далі гра йшла на одні ворота - це лише констатація факту. Це ж логічно: суддя видалив - гра стала односторонньою. Не мав на увазі, що вилучення чи якесь попередження було не справедливим.

9 Artur84  
0
Друже, да в статті немає відвертих нарікань на суддівство, але мова йде про початок заголовку та кінець статті, це як "25 кадр в телебаченні"! Ще раз вискажу свою точку зору.
Мені після гри телефонує товариш із сусіднього району і питає "а шо там у Вас суддя убив Севлюш"? Питаю його " звідки Ти взяв"? Відповідь - почитав статтю на ЛОБДІ! Я відкриваю тоже і читаю на початку, що "не без допомоги судді....." та кінець про "Можливо чемпіонську гру", я наприклад прекрасно розумію, що це "гра слів", що можливо на це не треба звертати уваги, і я б взагалі на це не звернув уваги та не писав нічого, але просто зрозумійте, що читачі роблять висновки по саме таких наголосах на початку матеріалу по самій подачі статті, яка, до речі, написана непогано!!!
Звичайно, що Ви Адмін та дописувачі молодці, що подаєте вчасно новини, але в деяких епізодах, можливо десь можна і по другому написати.... Ось і вся проблема нашої переписки! Хоча і тут є позитив, бо видко, що сайт читають та цікавляться футболом:)

1 Artur84  
0
Шановний Тарас Галушка - Ваша фраза в кінці статті є безглузда і недоречна - "Та перемога у рівних складах мала б зовсім інший присмак, можливо чемпіонський...."
Хочу Вас проінформувати, що гра Поляни була не "можливо чемпіонська", а насправді чемпыонська! За 4 тури до кінця ПОЛЯНА ЧЕМПІОН! А Виноградово на 4-місті і хай рішає свої птання із медалями на полі в грі із конкурентами, а не по СМС перед грою із Поляною, просячи 3 очка!!! І непровина футболістів Поляни, що Виноградівці грали грубо і заробили вилучення! І вилучення було насправлі реальне, за 2 жовту, і в цій грі не було клоунади, як у Виноградові під назвою "а-ля суддя Лофинець - 12 ігрок Виноградова", коли цей Свалявський клоун удалив 2-х іграків Поляни, дав 2 пеналя! Чогось тоді пан Галушка не писав про грубу гру Виноградова, ідіотизм судді Лофинця! На цю гра Поляна була налаштована по особливому, аби доказати випадковійсть поразки у Виноградові! І доказала - рахунок 5-0, не 1-0, 2-1, а 5-0, при ще приблизно 4-рох стовідсоткових монментах! Що ще треба? При чому тут суддя? Де його допомога?Пишите статті, то хоть пишіть більш-менш реально!

2 lobda  
0
мене здивувала не послідовність дій арбітра, коли при неспортивній поведінці після фолу Ломаги на Бабичі, його удар ногою та після фолу Чонки на Горському, Куделко прихватив за шию Чонку. Це моя особиста думка про те, що при рівних складах рахунок міг би і не змінитися 2:0. Після вилучення Севлюш грав без захисту, і це доводить лиш те, що Поляна розгромила суперника у більшості.

الاسم *:
Email *:
كود *: