Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" вдома переграє середнянців (ФОТО)
07:59
"Поляна" вдома переграє середнянців (ФОТО)
Свалявська команда продовжує очолювати гонку за срібними нагородами чемпіонату.

Серед основних гравців у обох команд були по одній втраті - Михайло Власик у господарів та Руслан Куртанич у гостей. Також наставники середнянців залишили на лаві запасних своїх кращих бомбардирів Ролю та Джанду.
 
Свалявці без розвідки з самого початку пішли вперед і постійно намагались загострити гру біля воріт Гречки. Однак останній, а подекуди і передостанній пас не проходив. Середнянці вистояли стартовий натиск і згодом почали відповідати одиничними випадами.
 
На 6-ій хвилині Варваринець зі штрафного з 22 метрів поцілив у ближній кут, кіпер парирує. Гості вперше створили небезпеку на 15-ій хвилині, однак удар Фалеса з 14 метрів заблокували. А за три хвилини, після подачі зі штрафного, Фалес знову мав змогу потривожити Бучка, однак б'є вище. На 24-ій хвилині Колодка наважився на удар з 21 метру під поперечку, Бучок переводить на кутовий.
 
Гра тривала переважно на половині біло-зелених і гол був лише справою часу. Так на 29-ій хвилині рахунок у матчі був відкритим. Міклош пройшов своїм правим краєм, увійшов у штрафну і виконав простріл/удар, Стегура на якусь мить випередив воротаря і підкорегував м'яч у ворота - 1:0.
 
За повної територіальної переваги господарі діяли дещо неузгоджено в останній фазі атаки. На 42-ій хвилині Хміль завдав удару з 18 метрів, Гречка переводить м'яч у стійку. За дві хвилини полянці підловили суперника на контратаці, Бабич вивів Павлича віч-на-віч з воротарем та Гречка відбиває, Міклош добивав здавалось по не захищеним воротам, однак примудрився пробив вище цілі.
 
По перерві, на 50-ій хвилині, Бабич пробивав з 14 метрів, голкіпер грає надійно. На 58-ій хвилині Павлич вдарив з 20 метрів, круглий пройшов біля стійки. Ще за кілька хвилин Варваринець з 24 метрів пробив в сантиметрах над перекладиною.
 
На 67-ій хвилині підопічні Кондрі скористалися більшістю на правому фланзі (Фалес був за межами поля, отримував медичну допомогу, а Джанда не встиг підстрахувати) і розіграли гольову атаку - Гулович віддав на Варваринця у центр, той у карну зону на Міклоша і Олександр розстріляв ворота з 10 метрів - 2:0.
 
На 75-ій хвилині Жаренко перехопив м'яч у центрі поля, протягнув його до штрафної і віддав на Стегуру, який пробив з 19 метрів, але йому бракує точності. За хвилину чудову нагоду марнує Міклош, який отримав передачу від Гуловича, Олександр на замаху прибрав захисника і з семи метрів бив у ближній кут, але на диво публіки не влучив у кут.
 
Поляна обмежилась двома голами, хоча могло бути і значно більше. Та ці легкі три очки дозволяють їм тепер впевненіше почуватись на другому місці. Середнянці впродовж гри багато сил тратили на оборонні дії, тож про дії нападників сьогодні практично і не згадувалось.
 
 
ФК "Поляна" - ФК "Середнє" 2:0

Голи:
Стегура, 29, Міклош, 67.

Поляна: Ярослав Бучок, Іван Жаренко, Руслан Гогерчак, Едуард Мельник, Мирон Гулович, Богдан Павлич, Степан Стегура, Михайло Хміль, Олександр Міклош, Володимир Бабич (Василь Росул, 67), Володимир Варваринець.
Запасні: Павло Кучінка, Іван Грубінка.
Тренер - Михайло Кондря.
 
Середнє: Ерік Гречка, Іван Ільчук, Адріан Мігалко, Богдан Зуб, Анатолій Павліш, Валентин Павлик (Владислав Сердюк, 66), Михайло Фалес,  Богдан Колодка (Юліан Крзуб, 66), Сергій Далекорей (Микола Джанда, 46), Олександр Гузинець (Валерій Роля, 46), Микита Гальчак (Віталій Мадяр, 78).
Запасні: Станіслав Кисіль.
Тренер - Михайло Стегура, Анатолій Деревлянка.

Попередження: Росул, 90.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 720 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 1
1 Мікітос  
0
Гра на половині поля Середнього, Поляна на голову вища класом, спреднянці роблять ставку на молодь, але вона ще дуже сира. В Поляни виділявся креативністю Хміль Михайло, який робив статистами весь півзахист і захист середнього, дуже класне підсилення. Також на рівні відіграв Павлич, який розривав опонентів та і взагалі з перших хвилин було видно, що різні класи на полі!!!

الاسم *:
Email *:
كود *: