Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" відбирає очки у лідера (ФОТО)
10:00
"Поляна" відбирає очки у лідера (ФОТО)
Підопічні Михайла Кондрі зуміли стримати атакувальний потенціал хустської команди.

Поляна у цьому сезоні далека від свого минулорічного стану, однак з кожним матчем вони поступово прогресують у цьому плані. Однією з основних проблем була кадрова політика, яку вони спробували вирішити реанімувавши кар’єру у вищій лізі області легенд Берегвідейку десятирічної давнини 39-річного Саркіса та 35-річного Сливки. У цій грі Саркіс, якого звикли бачити ближче до чужих воріт, зайняв позицію крайнього захисника, через відсутність одного з ключових гравців полянців Гуловича. Хрипта перкваліфікувався у центрального захисника, а Івана Русина ми уже звикли бачити в центрі поля, а не в нападі. 

Гості на правах фаворита розпочали гру жвавіше і вже у першій атаці Дочинець вийшов на ударну позицію з 20 метрів, м’яч пройшов біля стійки. Надалі саме вони мали перевагу у контролі м'яча та значно частіше загрожували чужим воротам, однак серйозно потурбувати Кучінку їм довгий час не вдавалось. На 18-ій хвилині Василь Луців завдав удару з 22 метрів, вище. На 36-ій хвилині Павлич також бив з середньої дистанції, не точно. Свалявці діяли в основному на контратак, в одній з яких Мігалко протягнув м'яч до чужої штрафної і виконав простріл, однак ніхто з партнерів не підтримав потенційно гольову атаку. 

Господарі справлялися з позиційними атаками команди Щербакова і сумлінно виконували першочергове завдання – не пропустити. А в другому таймі навіть декілька разів були близькими до взяття воріт. На 56-ій хвилині Стегура пробив лівою з 15 метрів, Гринишин забрав. За хвилину подачу з кутового головою замикав Іванов, але повз рамку. 

На 60-ій хвилині виник найгостріший момент біля воріт гостей – Мігалко відкинув під удар Івану Русину, той сходу вгатив по воротам з 14 метрів, голкіпер робить сейв. Вже через дві хвилини в звичайному ігровому епізоді Корнутяк жорстко відтіснив Поповича від м’яча і арбітр фіксує фол, однак Володимир висловив своє невдоволення суддівством і отримав пряму червону картку. Та вилучення у хустян не вплинуло на розклади на полі, гості і надалі активніше йшли вперед, Фляшко та брати Луціви кружляли перед чужою штрафною шукаючи момент для удару.

На 68-ій хвилині Хуст розігнав швидку контратаку - Петро Луців віддає на Фляшка, якй пробиває у падінні з 10 метрів, але вище воріт. На 71-ій хвилині Василь Луців сходу пробиває зліва з восьми метрів та влучає у дальню стійку.

На 80-ій хвилині команди обмінялись ударами, спочатку Андрій Русин з 30 метрів поцілив під поперечку, Гринишин впіймав, а за мить Петро Луців з 20 метрів б’є над воротами.

На 81-ій хвилині Щербаков змінює захисника Роберта Пилипа на атакуючого гравця Заровного, тим самим перейшовши на гру в три захисники. За п’ять хвилин до завершення основного часу гості не використали найреальнішу нагоду забити – у ході стрімкої атаки Фляшко вийшов сам на сам з воротарем, завершальний удар форварда чіпляє Кучінка, м’яч все рівно прямує у ворота та Мельник встигає вибити круглого до лінії. 

Через часті фоли та сутички на полі, які вилились у з десяток жовтих карток, арбітр додав п’ять хвилин та полянці стримали лідера чемпіонату і здобули прийнятний для себе результат. 

Не дивлячись на осічку Хуст залишається на першому місці після першого кола змагань. Поляна продемонструвала домашній характер і доволі прагматичний футбол, однак саме така тактика і дозволила їм здобути сьогодні один бал. 
 

Статистика

Удари
5 - 11

У рамку
4 - 1

Кутові 
3 - 7

ФК «Поляна» – ФК «Хуст» – 0:0

Поляна: Павло Кучінка - Едуард Мельник, Сергій Хрипта, Михайло Власик, Дмитро Саркіс – Андрій Русин, Адріан Мігалко (Артур Шепа, 83), Іван Русин, Степан Стегура, Віталій Хайнас (Олександр Гузинець, 79) – Василь Попович (Іван Сливка, 76)
Запасні: Михайло Безик.
Тренер – Михайло Кондря.

Хуст: Віталій Гринишин - Роберт Пилип (Владислав Заровний, 81), Володимир Корнутяк, Владислав Іванов, Максим Кодря - Богдан Павлич, Дмитро Вдовиченко, Василь Луців (Владислав Хайнас, 80), Петро Луців, Роман Дочинець (Микола Пилип, 35) - Михайло Фляшко.
Запасні: Андрій Бойко, Ярослав Бучок.
Тренер – Олександр Щербаков.

Попередження: А. Русин, 37; Власин, 74; Попович, 74; Мельник, 90; Шепа, 90 – Дочинець, 28; Павлич, 47; Кодря, 90; Іванов, 90; Фляшко, 90+4.

Вилучення: Володимир Корнутяк, 63 (за застосування фізичної сили до офіційної особи матчу – навмисний наступ шипами на ногу арбітру).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 706 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: